nscorp Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Release oldu sayilir. Bu baslik altinda oyunun arti ve eksi yonlerini paylasalim, millet tecrubelerinden bahsetsin. Neleri sevdiniz, ne eksik, ne kotu gibi... Lutfen bir de oyun karsilastirma, sidik yarisina donmesin topic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bu konuda açılmış topicler var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 harika bir strateji oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Büyüler çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 malis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 çok gereksiz tartışma çıkar bu başlıkta, bir çok eski başlıkta bunları hallice konuştuk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 sezon 3 bölüm 6 yı izliyorum şu an çokzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bir swg değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 kimse cikmiyor galiba oyundan, forum bosaldi dasdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 EagleEye said: bir swg değil oynuyor musun olm sen oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 haha ben çıkmıyorum valla afk olsam bile tutuyorum oyunda, played coştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Oyun Patladı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ben kapatmazsam oyunu finallere çalışamıyorum, o yüzden toptan bilgisayarı kapatıyorum. dersimin bitmesine yakın açıyorum, yemek yiyorum falan, sıra gelmiş oluyor. esir aldı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 EagleEye said: bir swg değil evet swtor , swg 15inde kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Abi oyundan cikinca girilmiyo ki 5-6 saat cikicam dedim 1500 queue var cikar cikmaz tekrar siraya girdim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 cogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 sıra olayı devam ederse zamanım yok oyunu bırakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 açıkçası server capleri kaldırılmadan şöle akşam işten cıkıp 3-4 saat oynanabilecek bir oyun deil öğleden snra 2-3 gibi sıra başlıyor, akşam 7 gibi 1-2 saat tabi ttnet o arada duserse falan hayde baştan derken oyuna girmeden saat 24:00 u buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Boş serverlara geçin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Neden sıra olan serverlarda oynuyorsunuz? Ahto City gibi hem doluluğu yüksek hem de sıra beklenmeyen serverlara gelsenize guildlerinizi alıp. Biz VAY AK olarak çok mutluyuz Ahto Cityde. Oyun da iyi bu arada. Betalarda beni ve bi çok insanı bağlayan wowdan sonra ilk defa akıcı bi mmo görmek oldu. Mekanikler biraz farklı heal tanking yok daha bi fast paced ve meleeler bazı yerlerde avantajlı, ama oyun akıyor. Wow gibi. Wowdan sıkıldığımız için oynatır baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 end content'i görmemiş olsam da henüz, görmüş kadar biliyorum diyebilirim. biraz da geliştirirlerse, çeşitlendirirlerse çok daha uzun ömürlü olur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 VAY AK empire mi republic mi? yalnız oynanmıyor sıkılıyorum. beni de alın şevkat dolu kollarınıza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Underdog geleneğimiz TORda da devam ediyor, tabii ki Republic'iz. Recruit var mı bilmiyorum bi sorarım gülte. Hatta gült gelip kendi yorum yapsın. Ama biz biraz acımasızız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 wow'da da guildeydim zaten ama fazla birlikte oynama şansımız olmadı arada görünmez elemandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 satın alma başlığına yazdım, buraya da ekliyim. "ayrıca artık casual oyuncuyum. sabah 9 akşam 6 buçuk çalıştığım için kalan zamanlarda oynamayı planlıyorum. casual'a imkan veren bir oyun mu ilk izlenimlere göre? yokhsa online açlığımı bf3 ile bastırmaya mı devam edeyim? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar