Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bakıyorum, fps olabilir. Konulu olsun tabi. Uzayda geçmesi makbuldür, gemi falanda kullanabilirsek süper olabilir. 3rd personda olur, ulen rts bile olabilir yani. ama korku olmıcak bide uzay gemisi oynu olmasın öle, daha çok karakterli felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Suark said: oynamak istiyorum ama internetim yetemiyo canım sıkıldı :/ ne gzl olmuş bide oyun eve demeye gelmiştim,gidiyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Suark said: bakıyorum, fps olabilir. Konulu olsun tabi. Uzayda geçmesi makbuldür, gemi falanda kullanabilirsek süper olabilir. 3rd personda olur, ulen rts bile olabilir yani. ama korku olmıcak bide uzay gemisi oynu olmasın öle, daha çok karakterli felan Freelancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 space sim istemiom. freelance oynadım ayrıca :/ mass effect 2 var bak, ona bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Solar empire mi ne bisi vardi strateji oyunu oldukca keyiflidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 karakterli filan dersen mass effect'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 homeworld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 DareJedi said: Solar empire mi ne bisi vardi strateji oyunu oldukca keyiflidir. sins of solar empire mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 evet ta kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 homeworld 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 pronoit said: homeworld 2. homeworld 3! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 aslında kotor+freelancer birleşimi bir oyun arıyorum bi süredir (hatta bu konuyla ilgili bir topic açmıştım diye hatırlıyorum ama bulamadım) ancak daha yapılmadı o tip bir oyun, pek popüler değil uzay savaşları. star trek elite force 1/2, star wars empire at war, star wars republic commando, beneath the steel sky, deus ex 1, system shock 1/2, wh40k dawn of war 1/2, beyond good & evil, gunman chronicles, supreme commander 1/2, transformers war for cybertron oyunlarına bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ya sins of solar empire güzel de single player yok bunda galiba? yani sadece kapışma? campaign yok mu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 x3 albion oyna yeni cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 UFO:Extraterrestrials taktiksel rpg diyorsan baya mesai harcatıyor.güzel bişiymiş.ikincisini bekliyorum daha başlayali 2 gün olmadı aslkdhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 x3 learning curve bayağı dik ama eve oynayan adam şikayet etmez herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 x3 oynıcama eve oynarım ya, netim düzelince. gerçi belli olmaz. sins of solar empire güzel, ama beni aştı briaz. Sıkıldım, ama o tarz bakıorm homeworld denicem. Senaryo olmaması boktan. mass effecte bakıcam bide tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Battletoads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 x3 albion'a bakan var mı ? x3'lere pek bakamadım, x2'deki hayal kırıklığından sonra. Hazır mars'da yaşam bulunamadı, alıcam joystick basıcam gidicem uzay gemimle, ben bulucam bin bir türlü canlıyı gaza geldim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 pronoit said: UFO:Extraterrestrials taktiksel rpg diyorsan baya mesai harcatıyor.güzel bişiymiş.ikincisini bekliyorum daha başlayali 2 gün olmadı aslkdhg çıktımı abi bu ve ne zaman?nerden temin edebilirim ayrıca plx.. yuh adam 2011 de atmış mesajı 2.si diye balıklama atladım bende meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar