Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en çok gördüğünüz (advanced) class

fizban

Öne çıkan mesajlar

4 tuş kullanarak milleti ezeyim diyorsan sage yok ben ölmeyim milleti hayattan bezdireyim dersen vangard uo hesabı pvp seviyorum dersen scoundrel veya shadow saklana saklana uzaktan millete çalışayım ne olduğunu anlamadan ölsün diyorsan gunslinger benim ensest ilişki ile işim olmaz grup sex seviyorum dersen comando
Sosyal ağlarda paylaş

Asgard said:

nerf sage/sorc

vallahi lazım.her taraf jedi-sith kaynarken adamlar ıa yı nerflemiş.Acid Blade'den %50 armor pen kaldırılmış sanırım. Dorumlarda öyle yazıyor tabi oyuna giremediğim için bilemiyceğim başkalarının yalancısıyız ama bug olduğu,doğrulanmadığı söyleniyor.Umarım gerçek değildir.

diğer classların bu tarz skilleri hala duruyor sanırım.bebeler ağladı diye hemen class nerf.hmmm tanıdık bir firmanın çok sık yaptığı bir şey değil miydi bu?
Sosyal ağlarda paylaş

jedi sith kaynayacak tabiki aksi olsa saçma olurdu.Sage/sorc düşük levellarda güçlü evet ama bu skillerini erken aldıklarından kaynaklanıyor.30 dan sonra(bütün classlar tam oturunca) hala sage eziyosa l2p.Sage 3 tuş deniyor ee comandoda 3 tuş smugglerda 3 tuş cover olayını saymazsak.Acid bladeden %50 pen kaldırılmadı bugtır o.Eğer kaldırılsaydı son tier skill olmazdı 1k lık dot alt tarafı.

Adamlar kendileri söledi oyuncu görüşlerine göre nerf/buff yapmıcaz,kendi kayıtlarımıza göre yapacaz diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...