fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 evet nedir panpişler ? kafamda jedi konsülar var ama lich king death knight'ı olmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ondan cok vardir, sen baska bsiey ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 trooper smugler az sanırım o anket oranları az çok dogruysa tabi bende bh akıcam. cogu sith inq sith warrior olur empireda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 smugler ve agentlar yerlerde sürünüyordu en son baktığımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 of genel yönetici dedik hipster çıktı, scoundrel oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 OP mi consular? OP'sa hazırlayayım kendimi spark'ın gözyaşlarıyla baptise olmak için. MMM TEARZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 sage çok görüyorum, bir de gunslinger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Sage'in çok olması doğal, healer ve dps olarak bakıldığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Valla geneli bilmem ama bizim guild sage ve shadow'dan oluşuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ben knight ac'lerden daha çok gorurum diyordum, iyi oldu bu kadar sık görmemek. azınlıkta olmak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 4 tuş kullanarak milleti ezeyim diyorsan sage yok ben ölmeyim milleti hayattan bezdireyim dersen vangard uo hesabı pvp seviyorum dersen scoundrel veya shadow saklana saklana uzaktan millete çalışayım ne olduğunu anlamadan ölsün diyorsan gunslinger benim ensest ilişki ile işim olmaz grup sex seviyorum dersen comando Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 nerf sage/sorc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Ooooh, ilk defa OP class oynayacağım yani. MEET YOUR MAKER, SCRUBS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 fiz gel bizle biz sana bi class buluruz athe de burda negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bende assasin açmayı düşünüodum ama heryer assasin kaynacak gibi duruyo rogue vakasına dönmesin wowdaki bh oynarkende çok eğlenmiştim acaba bh mı açsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puwz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Asgard said: nerf sage/sorc vallahi lazım.her taraf jedi-sith kaynarken adamlar ıa yı nerflemiş.Acid Blade'den %50 armor pen kaldırılmış sanırım. Dorumlarda öyle yazıyor tabi oyuna giremediğim için bilemiyceğim başkalarının yalancısıyız ama bug olduğu,doğrulanmadığı söyleniyor.Umarım gerçek değildir. diğer classların bu tarz skilleri hala duruyor sanırım.bebeler ağladı diye hemen class nerf.hmmm tanıdık bir firmanın çok sık yaptığı bir şey değil miydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 jedi sith kaynayacak tabiki aksi olsa saçma olurdu.Sage/sorc düşük levellarda güçlü evet ama bu skillerini erken aldıklarından kaynaklanıyor.30 dan sonra(bütün classlar tam oturunca) hala sage eziyosa l2p.Sage 3 tuş deniyor ee comandoda 3 tuş smugglerda 3 tuş cover olayını saymazsak.Acid bladeden %50 pen kaldırılmadı bugtır o.Eğer kaldırılsaydı son tier skill olmazdı 1k lık dot alt tarafı. Adamlar kendileri söledi oyuncu görüşlerine göre nerf/buff yapmıcaz,kendi kayıtlarımıza göre yapacaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 xunn said: Ooooh, ilk defa OP class oynayacağım yani. MEET YOUR MAKER, SCRUBS. lol, ilk defa skill gerektiren sınıf oynasan bir defasına? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 oyunda en çok ne görülür bilemiyorum ama smuggler scoundrelin en az görünücek AC olacağını söyleyebilirim ilk gözlemlerime göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Forumdaki postları sayıp bir istatistik çıkarmışlar, scoundrel en az post atılan değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Invulon said: fiz gel bizle biz sana bi class buluruz athe de burda negzelehue yok, ben pati gencligiyle takilacam cCc. yalniz kimseden net cevap yok. anlasilan sage acmicam (onu da dusunuyordum da) konsular oynarim artik. madem oyle asiri yogun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Fizban sage zaten konsül. Shadow mu diyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 kath said: oyunda en çok ne görülür bilemiyorum ama smuggler scoundrelin en az görünücek AC olacağını söyleyebilirim ilk gözlemlerime göre. herkes cover muhabbetinden bayıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 az rağbet gören class istiyosan smuggler tank hariç her role giriyor.Etrafta pek Jedi knight ta yok sanırım:) çok rağbet görende belli consular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 axedice said: Fizban sage zaten konsül. Shadow mu diyosun sen?STUPID LITTLE FUCK! diger jedi class'inda saniyodum ben. shadow ile consular arasi fark nedir ? ondan mi olsam yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar