Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 haber said: Nordine Amrani was born 15 November 1978. At the time of the attack, he was on probation, having been recently released from prison where he served a 58-month sentence he received from a Liège court in 2008. The conviction was for his having been in possession of thousands of weapons parts, dozens of weapons, including a rocket-launcher, assault and sniper rifles, as well as 2,800 cannabis plants, in the context of a criminal conspiracy (association de malfaiteurs). minority report'a gerek yok bana sorsalardı söylerdim ne yapacak.
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Adamlar bu konuda başarılı yalnız bayaa hasar veriyolar yaptıklarında.
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 said: Amrani, otobüs duraklarında bekleyen kalabalığa birkaç el bombası fırlattı ve ardından tüfekle ateş açtı. herif fantaziye girmiş.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Sam said: haber said: Nordine Amrani was born 15 November 1978. At the time of the attack, he was on probation, having been recently released from prison where he served a 58-month sentence he received from a Liège court in 2008. The conviction was for his having been in possession of thousands of weapons parts, dozens of weapons, including a rocket-launcher, assault and sniper rifles, as well as 2,800 cannabis plants, in the context of a criminal conspiracy (association de malfaiteurs). minority report'a gerek yok bana sorsalardı söylerdim ne yapacak. vay anasını
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 gta stayla. merakla bekliyorum biri flamethrower deneyecek mi diye.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Dartanian said: Adamlar bu konuda başarılı yalnız bayaa hasar veriyolar yaptıklarında. bizdede olcaktı bu ordaki subay olmasaydı. güvenlik güçleri uyusun
calimero Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Sam said: haber said: Nordine Amrani was born 15 November 1978. At the time of the attack, he was on probation, having been recently released from prison where he served a 58-month sentence he received from a Liège court in 2008. The conviction was for his having been in possession of thousands of weapons parts, dozens of weapons, including a rocket-launcher, assault and sniper rifles, as well as 2,800 cannabis plants, in the context of a criminal conspiracy (association de malfaiteurs). minority report'a gerek yok bana sorsalardı söylerdim ne yapacak. Hah boldlu kısım olmasaydı şaşardım zaten. Tabi, bundan önce kantır strayk oynayıp kıredıl of filtin vokalisti merlin menson da dinlemiştir onu da yazsalarmış iyiymiş...
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Adamlar islami terörden korkuyor, ama yerel/amatör teröristleri daha pis estiriyor.
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Islami teror tepki cekmeye, manset olmaya calisiyor, batili teror katliam yapmaya.
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 said: 13 Aralık 2011, Salı 15:50Bezgin Bekircik Teröre bukadar destek verirsen olacagi buydu. Görsünler simdi kendi canlari yaninca nasil oluyormus. said: 13 Aralık 2011, Salı 15:46umut keskin Türkiye'deki teröre verdikleri desteği herkes biliyor. Ağlamaya sızlamaya kalkmasınlar, teröre destek verenler terörün kucağına otururarak belki biraz empati öğrenirler.. lal
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 senko said: postal GTA IRL fixed. gta 2'den itibaren serinin tüm oyunlarında benzer şeyler yaptım.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 postal pek güzeldi yea deli gibi oynardım O_o
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 senko said: postal IRLdemeye gelmiştim
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 almanyada da bi olay olmuştu, adamın teki kalabalığın arasına arabayla dalıp milleti eziyordu felan. bu tip olaylarda hep o aklıma geliyor. bi de marijuana'nın sakinleştirici etkisi yok mu, kullanan birisinin böyle bir şey yapacağını düşünmem.
Oski Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 "nutella yerim" said: batı nın ahlaksızlıgı işte
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Bone said: bi de marijuana'nın sakinleştirici etkisi yok mu, kullanan birisinin böyle bir şey yapacağını düşünmem. satıp parasıyla tabur donatacak silahı alırsan başka.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 http://www.freeimagehosting.net/newuploads/9c2b1.jpg
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Sam said: satıp parasıyla tabur donatacak silahı alırsan başka. strateji anlayışına hayranım
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Olay traji-komik... O kadar silahı normal bir insan nasıl tedarik edebilir? Altı karıştırılması gereken bir case. Ayrılıkçılar işin bokunu mu çıkartmak istiyor acaba?
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 stimpak said: senko said: postal GTA IRL fixed. gta 2'den itibaren serinin tüm oyunlarında benzer şeyler yaptım. fail ötesi bir fix, anca postal oynamamış olanlar böyle bir fix yapar. postal ya, ne şeker bi oyundu, canım benim, nası deli gibi katlediyoduk insanları :D
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 stimpak said: senko said: postal GTA IRL fixed. gta 2'den itibaren serinin tüm oyunlarında benzer şeyler yaptım. gta 1e yetememis hahahah
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 pc'm yoktu o zaman, direkt 2 ile başladım ne var :D postal da oynadım, hatta biraderin pc'de hala kurulu şu anda. ama köprü üzerine çıkıp, alttan geçen yayaların üstüne molotof atmak ile, üzerlerine işediğin cheerleaderlara öküz kafası atmak gibi davranışlardan hangisiyle özdeşleştirdiğimi sorsanız yine gta derim.
Öne çıkan mesajlar