Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tehdit ediliyorum ne yapmalıyım?


tarkandakiahtapot

Öne çıkan mesajlar

şu an yaşadığım şehirde degilim okul sebebiyle. ama yaşadığım yerde bir psikopat beni bekliyor dövmek için. hatta öldürmek için...

daha önce de ufak bir problem çıkmıştı aramızda ki tamamiyle onun kafasında kurgulayıp büyüttüğü bir olaydı, sarhoş olunca beni arıyordu etrafta dövmek için, hatta mesaj atıp nerde oldugumu falan soruyodu. zamanla unutuldu gitti. şimdi tekrar depreşmiş herifin acıları anlaşılan.

bunun 1 ay kadar çıkıp ayrıldıgı bir kız vardı. 1,5 ay önce ayrıldılar. o kıza tanışabilir miyiz diye yazdım, cevap gelmedi kızdan. şimdi bu psikopat bana her gün tehdit mesajları yağdırıyor facebook'tan.

yaşadığım yerin yerlisiyim ve beni dövebilme şansı çok düşük. onun da arkası sağlam, benim de. beni tek yakalayıp dövse bile akabinide ona hesap soracak büyüklerim var yani...

ama ben daha farklı bir şekilde yanıt vermek istiyorum. onu mahkemeye vermek istiyorum. nasıl yaparım bunu? ciddi ciddi mahkemeye verip ne kadar içerde yatmasını sağlayabilirim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

içeride yatması için adamdan dayak yemen lazım. sırf tehdide muhtemelen hapis vermezler.

sana yolladığı tüm tehdit mesajlarını al, facebook sms mail her şeyi topla savcılığa dilekçe ver tehdit ediliyorum diye.

adam ya polisten mahkemeden korkup geri çekilir. ya da tam tersine gaza gelir güzelce bir dayak yersin.

ayrıca bir mesajla o kadar sinirlenmiş olamaz sen bişeyler yapmışsındır muhtemelen karşılık vermişsindir tehditlere küfürlere falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi herif ben dövmezsem abi dövecek seni falan diyor. ki zaten olay çok saçma, sırf bana kişisel takıntısı yüzünden sarıyor şu an. yazın yapamadığı şeyi başka bir nedenden ötürü tekrar ortaya atıp beni dövmek amacına ulaşmaya çalışıyor. olacak iş değil. :D

sarhoş olduğunda paso bana yazıyor. normal insanlar gider efkarlanır karı kız düşünür falan, bu direkt beni düşünüyor. baya fena durumu.

yazışmalar da duruyor şu an, ben sürekli alttan alıyorum adam sürekli saydırıyor.

ayrıca ilk konuşmamızda düzgün bir şekilde "senin kızla alakanın olduğunu bilmiyodum, kusura bakma. bilsem yazmazdım" gibi laflar da ettim ama almıyor adamın beyni.

illa dövecek yani... ki öküz gibi zaten, döver rahat.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

ayrıca bir mesajla o kadar sinirlenmiş olamaz sen bişeyler yapmışsındır muhtemelen karşılık vermişsindir tehditlere küfürlere falan.
yok, gerçekten hiçbir şey yapmadım. olayın trajikomik tarafı da o zaten.

basketbol oynuyoruz biz bu adamla sürekli. ben paso yeniyorum bunu. bu da hep içinde bir kin beslemiş bana. daha sonra basketbol konusunda ayrım yaşadık grup içinde. bu da oradan bana kin beslemeye başladı ve düşman kesildi bana. evet, adamda liseli kafası var. olacak iş değil. sırf basketbol muhabbeti yüzünden her gece beni aradığı günler vardı. yolda yürürken seni dün gece arıyolardı yine diyen arkadaşlarım oluyodu. o derece...

herif 92 doğumlu, ben 91'liyim. üni sebebiyle başka şehirde olmasam zaten savcılığa gitmem. aynı yerde olmamız büyük handikap olurdu. ben savcılığa verip, uzaktan takip etmek istiyorum.

olay o kadar komik ki, gerçekten ben de şaşırıyorum yani. olacak iş değil ama türkiye işte. böyle insanlarla aynı yerde yaşıyoruz mecburiyetten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

hic ugrasma ya karsılasmamaya calıs karsılasırsanda hacım bi mantıklı ol kac yasında adamsın de oda olmadı ozaman düsünürsün bence karsılasmamaya calıs zamanla unutulur
diyorum zaten, kaç yaşında adamsın bir kız muhabbeti için deymez diyorum. "kıza değer verdiğim falan yok ama seni bir güzel mikecem" falan diyor. :D adam kafayı bozmuş benimle.

karşılaşmama ihtimalimiz düşük, ufak yer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce ki muhabbette karşılaştık biz bununla. beni dövmeye geldi arkasında bir herifle. neyse ben konuştum aynen, hiç geri adım atmadan. bağıra çağıra konuştum, o da öyle konuştu. sonra yaylandı gitti. sarhoştu zaten ama vurmaya falan götü yemedi.

bu kez de öyle olacaktır diyorum ama bu psikopata belli de olmaz hani. geçen sefer konu baya basitti, şimdi ortada aşığım dediği bir kız var. belki bu kez götü yer vurmaya. :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

o zaman muhtemelen kalıplı şişko ve her rebound'a atlayan, durup durup 32234 metreden şut sallayıp arada deliksiz sokan birisidir. koftur o ya. dayak yemezsin.
yok ya, 195 boy var, şişko da değil. ama ben pota altında yiyorum onu, son oynadığımız maçta 3 blokla pota altında haddini bildirmiştim. zaten o günün gecesinde "sen benim kıza yazmışın" falan diye atarlanmıştı. ben de tam ertesi günü aydın'a gidiyordum. öyle yırttık o zaman paçayı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...