yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 paketin içinden 5 tane çıktı buzdolabına yerleştirirken 1 tanesini düşürdüm ve kırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 8li çokomel alan arkadaşım paketten 6 tane çıkması üzerine ülkeri arayıp şikayette bulunmuştu. Adamın adresini alıp, o 6 tane çıkan pakedi geri alıp 3 tane yeni çokomel vermişlerdi adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 3 tane 8'li mi 3 tane mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 3 tane 8li :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 sonra oturdum hesap ettim elimde kalan yumurtanın tanesine 60 kuruş vermişim. Geçen 9 tane aldığımda da 53-55 kuruş falan vermiş olmuştum tanesine. Dolayısıyla içim rahat gene bir nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 oha lan, ne duzenli adammissin ben direk kutusyla dolaba koyarim, icinde kac tane olduguna bakmam bile, anca ihtiyacim olunca bakarim bi neydi lan bunun son kullanma tarihi nedir diye. hatta vodka vs sisesi dolaba isgsin diye yumurtalik kismini sokup atarim. hmm demekki baya titiz biriymissin, dolabinda yumurtalik bile var. hueehhh ne karakter analizi yaptim beah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yazık acıdım lan ala ala 6 tane almış birini de kırmış. offf moralim bozuldu allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Kutusunu açıp bakmıyor musunuz ki? Ben açıyorum bakıyorum kırık neyim var mı die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 abi 6 tane alamadım ki 5 tane çıktı işte paketten üstüne bi tanesini de kırdım ühühü sonra apartmana girerken aldığım broşürde de yakınımda bir markette 30'lu yumurtanın 6,99'dan 5,99'a düştüğünü farkettim. Yani tanesi 20 kuruşa geliyor! O paketi alıp tam bir winner olacağım yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 1yumurtanın hesabını mı yapıyorsun harcadığın enerjiye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Ben geçen 12 tanesine 6.5 lira vermiştim 3 tanesi kırık çıkmıştı.Ulan yumurta diye hiç bakmadım meğer farkediyormuş özel omegalı falanmış benim aldığım en pahalısıymış.Lan yumurtanın pahalısı ucuzu mu olur lan hayvanlar dedim sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Enerji harcamıyorum abi 4 işlem için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 seni düdüklemişler kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yumurtanın kartonunu kediye veriyoruz biz, 100bin parça oluyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yazık la hangi tavuğun yumurtasıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yav said: buzdolabına yerleştirirken 1 tanesini düşürdüm ve kırdım :( onu temizlemesi de zordur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 of salise oynadı şu 2 msj arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 olur öyle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 4 yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 benim pakette hep 2 tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 kutuyla yumurta mı alınır yahu? tek tek seçerek alınır benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Dilleyerek alıyorum ben yumurtayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 dusuncelihayvan said: 4 haftanin 5 gunu sabahlari yedigim yumurta sayisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 30 lu yumurta 16-20 tl olmuş ! Çok yumurta seven ve tüketen birisi olarak şu an bunu hazmetmeye çalışıyorum !!!!! !!!!! !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar