goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 daesuya saygı mı duysam acısam mı bilemedim sdfs hani bazen keşke izlediğim şeyleri izlememiş olsam, yeni izleyeeck güzel stokum olurdu diyor, adam o raddeyi tekrar tekrar geçmiş sanki. ne varsa izlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 di said: Burda bir suru billboard'da sundan var; http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2013/2/6/1360170623699/black-mirror-008.jpg Sabahlari daha ayilmamisken neyim gorursem "annskm" oluyorum ister istemez. off şuna gözüm takılmıştı da sadece, sigorta reklamı sanmıştım. böyle iphone unuz kırılsa, hayat korkunç olur mesajı veriyor diye götümden hikaye bile yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=z2spS4Lc3CM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 İlkl bölümü dün gece izledim ve tahminlerimle en en en ufak alakası olmayan acaip bir dizi çıktı. Yani sevdim mi sevmedim mi anlayamadım ama galiba 2. bölümü de izleyeceğim. Devam etmeye değer mi yoksa sadece ilk dizisi güzel gerisi bayık bir dizi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 zaten mini dizi ya. ikinci bölüm benim en hoşuma giden bölüm. şu yeni çıkan da sonraki güzel bölüm. izle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 4. bölümü daha uzun bekliyordum. Sanki bir öncekiler birer saatin üzerindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 "What's got six legs and makes you laugh? Michael Callow fucking a pig." videonun altındaki bu yorumda kendimi kaybettim asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 düz izledim. ben çok beğendim. çok güzel. iyi ki 1980 li yıllarda doğmuşum diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Absolut said: İlkl bölümü dün gece izledim ve tahminlerimle en en en ufak alakası olmayan acaip bir dizi çıktı. Yani sevdim mi sevmedim mi anlayamadım ama galiba 2. bölümü de izleyeceğim. Devam etmeye değer mi yoksa sadece ilk dizisi güzel gerisi bayık bir dizi mi? Yok, hepsi birbirinden muaf bölümlerin, devam et. Gayet hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bildiğin zamna kaybı dizi hipster dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Basarisiz troll basarisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Rerore said: bildiğin zamna kaybı dizi hipster dizisi >pls respond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 oha en iyisiydi bence şimdiye kadar 2.sezon 2.bölüm önce üzüldüm sonra sevindim afsd ama mesaj içinde mesaj vardı baya iyiydi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 çok büyük işkence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 6 aydır bunu arıyodum ismini unutmuşum neydi lan diye 2. bölüm en fenasıydı yeni bölümde çıkıyomuş mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Ahha çok iyiymiş bu bölüm. Kadınla aynı anda wha-what dedirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 oha abi nasil sasirabildiniz bu bolume? en bayagi senaryolardan biriydi, islenisi de cok yavasti nette gezindim arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Jaegerjaquez said: oha en iyisiydi bence şimdiye kadar 2.sezon 2.bölüm önce üzüldüm sonra sevindim afsd ama mesaj içinde mesaj vardı baya iyiydi bölüm Yok abi en sert yine 3 ya. 3>1>2>4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 3. bolum cinsiyetin verdigi icgudulerin vizyona en net aktarimi sanirim. bircok insan benzer kariya maruz kalmistir, cok guzel yakalamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Adam çok subtle bir şekilde bitches and whores dedi, wp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ben de başlamaya dizi arıyordum tam, buna başlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ayıcıklı bölüm güzel değildi yaa... =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ben beğendim valla ya. gene güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Son bölüm shit tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Oha! Bunun yeni bölümleri mi var yaa? Ben 3 bölümlük sanıyordum, 3 bölümü izlemiştim bitti sandıydım? elleh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar