LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 İngilizce menu var değil mi? inFamous 2'de ingilizce menü yoktu resmen ve bütün skill'ler falan saçma sapan çevrilmişti, oynayamamıştım. Gittim kaçak yurt dışı kopyası olan biriyle değiştirdim falan. Eğer sadece Türkçe menu varsa hiç uğraşmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Red said: knox said: video agir spoiler icerir video yukarda ki video,oyunu bitirmediyseniz bakmayin! day9 oynarken nasil tirsiyor sdfgdggd acidim adama.para neler yaptiriyor ya lel. burası çok sıkıntıydı. ama oyunda burası gibi fazla yer yoktu. olsa gerilimden ölürdük sfds ben burda mermim olmadığı için rushlamıştım :) ne çığlık attı herif asdf 2 kere öldüydüm burda 3. bloaterın geldiği yere nail bombu atmıştım. o suratına patlayınca molotovu da verdiydim. sora koşa koşa kaçtıydım asdf birde ingilizce menu var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 LathspeLL said: İngilizce menu var değil mi? inFamous 2'de ingilizce menü yoktu resmen ve bütün skill'ler falan saçma sapan çevrilmişti, oynayamamıştım. Gittim kaçak yurt dışı kopyası olan biriyle değiştirdim falan. Eğer sadece Türkçe menu varsa hiç uğraşmayayım. var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 gece başlıyorum, ağırdan mı alsak acaba bu kadar kısa sürüyorsa oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 oyun cokta kisa degil ya,tam tadinda birakmislar aslinda.hard'da oynayin birde 15-20 saat arasi birsey suruyor,girebilceginiz tum odalara mekanlara girin,cok ilginc ufak detaylar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 http://i.imgur.com/P6uTwPG.jpg hakkaten ya alyx'e bile zamanında sıkmışlığım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ahaha cok dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 güzel tespit yapmış eleman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ben oynarken eşim de izliyor bayıla bayıla. Yani olması gereken şekli bu. Ama orada malzeme var mıdır, burada pill var mıdır, şuradan note çıkar mı diye diye 9 saat oynadım hala 47%'de gösteriyor oyun, evliliğimiz çatırdamaya başladı bu oyun yüzünden. "Nasıl bir insan evladıymışsın" tepkileri almaktan yoruldum, hoarder'lığı anlatamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=U-VLm0Vtu2E ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Valla Single 2 saat oynuyorum sonra multiye giriyorum.. ama beraber oynıcak kımsem yok :)-D kimse eklemedi burdanda ayıptır gelin beraber multininde keyfini alalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ya ben single'ı bitirmeden multiye girmesem mi diyodum ama girecem herhalde. multi nasıl bu arada hic bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 multisi bayik geldi bana.tps'lerden multisi tek iyi olan oyun gears of war serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ben epey multi oynadım.. oyun yavas ilerliyor cunku herkes egilerek gorulmemek ıcın kasıyor yani ben makineli tufeyi alimi kosarak adam vurayım olayı yok sinsilik,pusu kurma arkadan bıcaklama bombalar fln daha on planda.. ama bi yada bi kaç arkadasınla hem sohbet edip hem oynarsan daha keyfli bi hal alabilir gibi.. biri medic olur oteki ses dinler fln.. aslında cok daha keyfli multi yapabilirlemiş pek kasmamışlar.. eklerseniz aksamları bekliyorum.. 1 tek toggie ekledi onunlada oynayamadık..:) #Muhtesemalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Kaede said: http://www.youtube.com/watch?v=U-VLm0Vtu2E ;_; yahu japonya'da bile en iyi satiyor oyun,hot cake gibi satan,kotu 3ds oyunlarini gecmeyi basarmis satislarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bu arada oyunun sonu mutlu son tatmin etmese de bu ikili ile devam oyunları yapacaklarını düşünürsek normal bir sondu. bana kalsa ağır dram bir son yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 oyun sonu bravo joel, insanlığın kurtuluş umudunu küfürbaz sinir bozucu ergen kızın teki uğruna çöpe attın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwertyuasd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Red said: bu arada oyunun sonu mutlu son tatmin etmese de bu ikili ile devam oyunları yapacaklarını düşünürsek normal bir sondu. bana kalsa ağır dram bir son yapardım. Oyunun devamı joel ve ellie ile ilgili olmayacak. onların hikayesi bitti dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=tT9U_sXsKAg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 https://itunes.apple.com/tr/album/last-us-video-game-soundtrack/id655118434 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bi ben beğenmedim sanırım oyunu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ben de beğenmedim. overrated bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 >overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 knox said: >overrated no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 internetten ucuza bulabiliceği bi yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar