Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Last of Us/Naughty Dog

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İngilizce menu var değil mi?
inFamous 2'de ingilizce menü yoktu resmen ve bütün skill'ler falan saçma sapan çevrilmişti, oynayamamıştım. Gittim kaçak yurt dışı kopyası olan biriyle değiştirdim falan.

Eğer sadece Türkçe menu varsa hiç uğraşmayayım.
Mesaj tarihi:
Red said:

knox said:

video

agir spoiler icerir video yukarda ki video,oyunu bitirmediyseniz bakmayin!

day9 oynarken nasil tirsiyor sdfgdggd acidim adama.para neler yaptiriyor ya lel.

burası çok sıkıntıydı. ama oyunda burası gibi fazla yer yoktu. olsa gerilimden ölürdük sfds

ben burda mermim olmadığı için rushlamıştım :)

ne çığlık attı herif asdf

2 kere öldüydüm burda 3. bloaterın geldiği yere nail bombu atmıştım. o suratına patlayınca molotovu da verdiydim. sora koşa koşa kaçtıydım asdf

birde ingilizce menu var oyunda.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

İngilizce menu var değil mi?
inFamous 2'de ingilizce menü yoktu resmen ve bütün skill'ler falan saçma sapan çevrilmişti, oynayamamıştım. Gittim kaçak yurt dışı kopyası olan biriyle değiştirdim falan.

Eğer sadece Türkçe menu varsa hiç uğraşmayayım.

var
Mesaj tarihi:
oyun cokta kisa degil ya,tam tadinda birakmislar aslinda.hard'da oynayin birde 15-20 saat arasi birsey suruyor,girebilceginiz tum odalara mekanlara girin,cok ilginc ufak detaylar var.
Mesaj tarihi:
Ben oynarken eşim de izliyor bayıla bayıla. Yani olması gereken şekli bu. Ama orada malzeme var mıdır, burada pill var mıdır, şuradan note çıkar mı diye diye 9 saat oynadım hala 47%'de gösteriyor oyun, evliliğimiz çatırdamaya başladı bu oyun yüzünden. "Nasıl bir insan evladıymışsın" tepkileri almaktan yoruldum, hoarder'lığı anlatamıyorum.
Mesaj tarihi:
ben epey multi oynadım..
oyun yavas ilerliyor cunku herkes egilerek gorulmemek ıcın kasıyor yani ben makineli tufeyi alimi kosarak adam vurayım olayı yok sinsilik,pusu kurma arkadan bıcaklama bombalar fln daha on planda..
ama bi yada bi kaç arkadasınla hem sohbet edip hem oynarsan daha keyfli bi hal alabilir gibi..
biri medic olur oteki ses dinler fln..
aslında cok daha keyfli multi yapabilirlemiş pek kasmamışlar..
eklerseniz aksamları bekliyorum.. 1 tek toggie ekledi onunlada oynayamadık..:) #Muhtesemalp
Mesaj tarihi:
Kaede said:

http://www.youtube.com/watch?v=U-VLm0Vtu2E

;_;

yahu japonya'da bile en iyi satiyor oyun,hot cake gibi satan,kotu 3ds oyunlarini gecmeyi basarmis satislarda.
Mesaj tarihi:
bu arada oyunun sonu

mutlu son tatmin etmese de bu ikili ile devam oyunları yapacaklarını düşünürsek normal bir sondu. bana kalsa ağır dram bir son yapardım.

Mesaj tarihi:
Red said:

bu arada oyunun sonu

mutlu son tatmin etmese de bu ikili ile devam oyunları yapacaklarını düşünürsek normal bir sondu. bana kalsa ağır dram bir son yapardım.

Oyunun devamı joel ve ellie ile ilgili olmayacak. onların hikayesi bitti dendi.
  • Yeni Oluştur...