Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin Reloaded

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biraz arastirdim da Avupa serverlari da Amerikada. Eu, Usa Ping farki olmaz diye dusunuyorum. Sacma yapmislar biraz. Insan fransaya, almaya'ya bi server kor.
Mesaj tarihi:
Bu eski epey bide botlar cok bariz olur sekerler surekli anlarsin asil hakketen piskopat onayanlar var botlardan felan iyi adamlar cunku oyun sadece aim deil acaip tahmin ve onsezide lazim
Mesaj tarihi:
sniperla seke seke vuranlara denk geldim cok bilemedim adamlar ne ayak ama sacma sapan scorelar yapiyolar. sinirim bozulmasin diye hic takmadim. oyunda hack olayinin biraz basi bos birakilmis gibi sanki
Mesaj tarihi:
http://www.iceberg-shop.com/apb-reloaded-keycode-only.html

abi halloween boyunca retail pack 10 avro 1 secondry 1 adet 4 secenekten biri olan retail gun verio scout csg oca silenced yada bisi daha vardi iste kacmaz bence

O sniperla sekerek vurduklari scoutdur abi en zevkli silah
Mesaj tarihi:
gonderdiler mi key yaw ? Silah olarak ben scout cok seviorum onun disinda csg cok piskopat whisper nooblarin ilk goz agirisi ama noob silahi yani. ntec klasik keles bilenin elinde katil bilmeyenin elinde rezalet. Bu arada iki kod alip csg ve scout almak en mantikli cunku bu silahlar perma
Mesaj tarihi:
bingildak said:

sniperla seke seke vuranlara denk geldim cok bilemedim adamlar ne ayak ama sacma sapan scorelar yapiyolar. sinirim bozulmasin diye hic takmadim. oyunda hack olayinin biraz basi bos birakilmis gibi sanki

scout ve sitting duck silahları öyle.

zıplayıp ateş ediyorsun ve 0 recoil %100 accuracy ile ateş ediyor.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

youtube'dan bile hack indirebiliyorsun, f2p değilken de çok yaygındı bu oyunda hack. ama düzgün takım oyunu yaparsan alabiliyorsun adamları.

belli ediyor aimbot ve wallhack kullananlar.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

bingildak said:

youtube'dan bile hack indirebiliyorsun, f2p değilken de çok yaygındı bu oyunda hack. ama düzgün takım oyunu yaparsan alabiliyorsun adamları.

belli ediyor aimbot ve wallhack kullananlar.

bahsettiğim silah şu, hileyle alakası yok onun...

http://www.youtube.com/watch?v=BBs24lt_Ql8

http://www.youtube.com/watch?v=6ByBPBvbq_k
Mesaj tarihi:
yok bone benim dediğim scout değil, fark ediyorum zaten scout geldiğinde direk. sniperdan korkum yok oyunda. wallhack kullanan aşırı fazla, 1 e 1 görevlerde objective e 800 metre mesafedeyim adam arabayla charge yapıyor asdjıasojds resleniyorsun reslendiğin yere aynı şekilde.. bunun dışında 3 kişi objective e giricez tek kişi tutuyor ne ses çıkıyor ne bir şey adam hem ana kapıdan girene görmeden grenade sallıyor hem flank e gelen diğer girişe... köprüde sniperla önüne ateş adamı gankliyorum, adamın bildiğin sight i yok çünkü marksman açısında.. zoom yapmış ve zınk diye dönüp vuruyor.

sonra birkaç tane denk geldi aimbot, arabanın arkasına full cover alıyosun 3 saniyede 8 tane mermi ayağına sokuyor recoilsiz. sniper falan değil bildiğin assault rifle. aynını star'la koyduğum videoda yapıyor aimbot. normal bir oyuncu vuramazken, iyi ve deneyimli oyuncu 3 mermiden 1 i denk getirirken adam 8 de 8 i yapıyor ve hiç ıskalamadan recoil bypasslayıp direk. youtube'da bir sürü video izledim en iyi adamlarda böyle bir aim yok, mümkünde değil zaten.

ben trainee'den direk gold'a geçtim, kaybetmeden 12-15 oyun kazanınca. copper veya silver hiç görmedim. o zaman oyun çok hoşuma gitti hemen premium aldım. ertesi gün oyuna girince gold mapine soktu otomatik, rank 14 mu 20 mi neydim en düşük önüme gelen adam r150 idi. ekipman, silah fln geçtim adamlar zaten deneyimleri ile dövdüler. direk w/l ratio altüst oldu. nefret ettim oyundan bildiğin... çok pişman oldum premium aldığıma.

neyse bir sürü oyun kaybedince geri silver'a attı. en büyük hatayı OBIR'e geçerek yaptığımı fark ettim. sniper a geçtiğim için öyle ezilmişim. oynayana helal olsun ama sniper bence bu oyunda çok fazla situational. saldırdığın maplerde adamlar full coverdayken sniper ile başarı elde etmek gerçekten yetenek istiyor. dün ntec e geri geçtim. son 20 oyunda 18 winim var. genelde 10 killden aşağı score yapmıyorum. teke tek de hiç kaybetmedim son 20 oyundur.

silah seçimi direk fark ediyor, bir de gold caddesinden uzak durmak gerek çok deneyim kazanmadan :) şayet silver'da gelen adamlarında 80% i gold ama yine de eziyorum :D

apb darkfall'dan sonra bu kadar yıldır gördüğüm en newbie düşmanı oyun. resmen sanki oyunun matchmaking sistemi yeni oyuncu gelmesin, mümkün olduğunca yeni oyunculara işkence edelim ki 1 günde oyunu bıraktıralım diye yapılmış. r15 adamla r150 adamı niye aynı map'e koyarsın copper caddesinde.. o adam niye o caddeye girebiliyor ki onu bile anlamış değilim. 500+ gameplay i olan adamın newbie caddesine niye sokup görevlere girmesine izin veriyosun ki 3 saat oynamış daha grenade nasıl atılır diye anlamaya çalışan adamların karşısına.

yalnız yuh olsun patiye bir kişi bile eklemedi, yabancılardan ekip kurdum kendime random gele gele...
Mesaj tarihi:
PastorOfMuppets said:

Sanctioned hack abi işte.

Şu oyunun tüm mantıgına aykırı hoplayarak vuran sniper, aptallık resmen.

oyun pay to win direk, ben şahsen oyuna girerken bekliyodum böyle saçma sapan şeyleri. hack yapanlarda kendini "pay to win" durumu eşitliyoruz diyolar ne kadar saçma bir mantıksa. ben şahsen o prem silahları ile atar yapanları ezince ayrı bir keyif alıyorum. akıllı oynayan her türlü eziyor hele ki takım oyunu varsa isterse backflipleyip füze atsın. takımda flank mantığını kavrayan 1 adam varsa oyun kaybetmiyoruz. random nooblar 5 girişi olan yere 3 kişi tek kapıdan girince oyun almanın imkanı yok.
Mesaj tarihi:
Oyunda imba bir silah varsada oda joker sr315dir abi ki bedava gelio eski hale cok cok fenaydi nerf yedi 2 kere, scout csg op gozuken silahlar ki ben oynarken cinnet gecirten swapcilar vardi adam act ile bi kere vurup nhr ile olduruodu seni ki tek mermi yemis gibi yapiolardi
Mesaj tarihi:
yılın başında henüz yeni çıkmışken sadece whisper gibi pay2win 1-2 silah vardı ama yaz boyunca iyice abartmışlar. 1km'den tarayan makineli susturuculu secondary mi istersin, bu konuştuğunuz abuk sniper tüfengleri mi. geçenlerde bayağı sinir etmişti.
Mesaj tarihi:
oyun hem pay to win, hem değil.

oyun pay to win çünkü,
premium silahlar bariz güçlü.
aslında whisper, sarı shotgun felan çok çok güçlü değildi, tamam onlara da "PAY2WIN!!!" diye itiraz ediliyordu da, yenmenin de yolu vardı. mesela spesific slotlar takılmış bir OCA, OCA whisper'ı teketekte çok rahat alıyordu. premium silahlar teketekte çok büyük avantaj sağlamasa da, farklı bir yol sunuyordu kullanıcıya.
yeni gelen, kutudan şansa göre çıkan premium silahlar ise, bariz normal silahlardan güçlü. örneğin thomson var, pistol olarak kullanılan susturuculu smg gibi silah var felan. işte onlar whispera göre büyük bir avantaj sağlıyor.

oyun pay to win değil çünkü,
karşıdaki adam hangi silahı kullanırsa kullansın, iş karşıdaki oyuncunun yeteneğinde bitiyor. hani oyunun başında geldiği için "bok gibi üf bi gitse de yeni silah alsam" denilen STAR var ya, benim en rahat kullandığım ve en rahat adam öldürebildiğim silah oldu şimdiye kadar. yakın savaşta oca'dan biraz daha güçsüz, uzakta obeya'dan biraz daha güçsüz. ama elinizde aynı anda hem yakın mesafede ocalıyı dövebileceğiniz, hem de uzak mesafede obeyalıyı dövebileceğiniz bir silah olması, star kullanırken çok rahat etmenizi sağlıyor.
oysa mesela oca kullanırken uzakta adam gördüğünüzde vuramıyorsunuz, illa uzağa ateş eden bi tabanca olacak elinizde, tabancayı çıkartıp ateş edeceksiniz ve bu sırada adam kaçmayacak. obeya, obir gibi silahlarda da benzeri bir durum var, yanınıza adam geldiğinde illa hızlı ateş edecek bir tabanca olması ve ona geçiş yapmanız lazım. bu silahı değiştirene kadar zaman geçecek, ve spreadi kontrol etmeniz zor olacak.
star'da böyle sıkıntılar yok. "kullanım menzili içerisinde en hızlı öldüren silah" değil belki ama her alanda rahat ettiriyor dediğim gibi.
ve bu silah default silah olarak geliyor, her zaman yanınızda oluyor.
eğer iyi star kullanabilirseniz, premium silahlar kullanan bir takımı rahatlıkla altebiliyorsunuz.

yani oyunun paytowin açısından bazı avantajları ve dezavantajları var.
Mesaj tarihi:
reampage said:

alakasi yok pay2winle oyunun uzaktan yakindan

herkesin fikri farklidir tabii, bana gore oyunu etkileyen itemlar para karsiligi daha ustun statlar ile oyunculara satiliyorsa ve para odemeyen oyuncular hicbir sekilde erisemiyorsa bu pay to win`dir.

2-3 kisilik gruplarda gorev yapiyoruz silver ve gold`da katilmak isteyen varsa mesaj atabilir obeya `dreamfury` enforcer.
  • Yeni Oluştur...