eski Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 yeni başlasak üzerlermi? cok sıkılıyorum mmo suzluktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 üzmezler silver ya gold olana kadar, oyun rakipleri ayarlıyor zaten kazanma/kaybetme miktarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 bizim flanking öğrenmemiz şart http://i.imgur.com/drvRc.jpg http://i.imgur.com/79Q3M.jpg http://i.imgur.com/7K3uS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Flanklık bir durum yok çünkü karşıya da flank yapan grup pek gelmiyor. Belli başlı temel kurallar var. Kullandığın silahın avantajına göre oynamak ve düşmanı ummadığı yerden yakalamak. Elinde sniper varsa adamların dibine girmeyeceksin, Oca varsa yolun ortasına çıkmayacaksın, shotgun varsa duvar köşelerini kullanacaksın felan filan. En önemlisi asla düşmanın arkasından koşmayacaksın çünkü o adam seni farketmiş ise ilk döndüğü köşede avantajı alır ve seni bekler. Genelde bizim yaptığımız hatalar, Öncelikle Görev'e ulaşınca hemen yerleşemiyoruz. Bunu maplerin tam olarak öğrenilmemesine yoruyorum ( özellikle XUNN 1 saat yer arıyor sniperla heheh ) Sonra, araçla görev yerine ulaşınca direk adamların önünde duruyor yada iniyoruz. Adamlar zaten araçla geldiğinizde bunu görüyor önemli olan hareket halindeki araçtan inip ( gerekirse 80m geride ) aracın dikkatlerini başka yere çekmesini sağlamak. Son olarak da hepimiz bir şekilde ölünce misal "North" dan spawn olduğumuzda hep aynı yerden saldırmaya çalışmamız ama yapmamız gereken 1-2 kişinin North dan adamların dikkatini çekerek diğer 2 kişinin yanlara hatta arkalarına dolanmasına fırsat vermek sonrada capraz ateşe alarak öldürebildiğimizi öldürmek. Çünkü o zaman kaçacak noktaları kalmıyor. Bunlar benim ve kullandığım silaha göre edindiğim tecrübelerim . En azından ben böyle uygulamaya çalışıyorum. :) Bazı şeyleri söylemeye gerek yoktur. Misal bakarım X kişi alt girişe gidiyorsa ben de diğer girişe yönelirim. zaman içinde pratiğe dökülür bunlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Benim çok acil mapleri ögrenmem lazım orası dogru. Benim şikayetim yanımda wingman olmaması, 10 kişi vuruyorsam 2'si ölür diger 8'i direk topukluyor ekranları kara bir şekilde. Yanıma bugün pop geçti mesela, sanırım bi 30 kill aldık, 4 kişi 2 tane item'ı 5 metre götüremediler. Bütün olayı bu aslında sniperın. Mantıgı zaten 2 kere vurma değil, tamamen sizin benim tıklattıklarımı patlatmanız. Ama hala yanımda constant takılacak adam bulamadım. Kendini benim yanında oldugumu düşünerek posizyona sokan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 jonq said: Flanklık bir durum yok baya var. en basitinden sniper kullandığın zaman bir ateş ettiğin rakibin geri kaçıyor. canı dolmadan çıkmıyor geri. e tekrar ateş ettiğin zaman gene kaçacak, öldürmek zor o yüzden. o sırada flanking yapacak bi eleman olsa snipera destek çıkmış olur, sniperın avladığı kişileri toparlar. ayrıca biz hep tek tek savaşıyoruz. işte star alıp uzak menzilde sniperla, yakın menzilde thompsonlıyla kapışmaya çalışıyoruz, ama olmuyor tabii. shotgunlı birisinin düşmanın etrafından dolaşıp obirlinin de uzaktan o düşmanı haraslaması gerekiyor. flankinge yönelik taktikler ile 2v2'de kayıp vermeden kazanabiliyorsun. benim çok başıma geldi mesela, ne zaman bir kişiyle kapışmaya çalışsam, hemen arkasından ona destek olarak 2 kişi daha geliyor. bir şekilde çembere alıp öldürüyorlar. hani bi de flank etmek için flanking kullanan düşmanın olması gerekmiyor, hatta flank etmeyen düşmanlarda flanking daha çok işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 PastorOfMuppets said: Benim çok acil mapleri ögrenmem lazım orası dogru. mapleri öğrenecek bişi yok, deneme yanılma yöntemiyle göreceksin. neredeyse her binanın çatısına çıkma opsiyonu var mesela, protect etmemiz gereken bi kapı varsa, hemen arabaya atlayıp protecte bakan binaya gidip çevresinde bi dolaşacaksın. muhakkak bi tarafında bi kapı, bi merdiven felan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 jonq said: Son olarak da hepimiz bir şekilde ölünce misal "North" dan spawn olduğumuzda hep aynı yerden saldırmaya çalışmamız ama yapmamız gereken 1-2 kişinin North dan adamların dikkatini çekerek diğer 2 kişinin yanlara hatta arkalarına dolanmasına fırsat vermek sonrada capraz ateşe alarak öldürebildiğimizi öldürmek. Çünkü o zaman kaçacak noktaları kalmıyor. ben hep değişik yerden saldırmaya çalışıyorum. adamların arkasından dolaşıp gafil avlar mıyım felan diye de bakıyorum. hatta bazen bir odaya gireceksek önce sizin de diğer tarafta toplanmızı bekliyorum sonra giriyorum. ama koordinasyon eksikliği olunca odadakiler beni farkedince direk bana dalıyorlar, mesela siz halen dışarda bekliyorsanız orda, beni öldürdükten sonra tekrar size dönüyorlar. çapraz ateşe almak için yine flanking yapabilmek lazım, hep bir taraftan zorlamaya çalıştığımız için çapraz ateş imkanı doğmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 respawn ol dal respawn ol dal FPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 o şekilde bitiremezsin görevleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 countermiyiz teroristmi.alin beni yanınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 anticounterterrorist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 yaw dovuolar hep.noobların oynadıgı yer neresı kı barı ogrenene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ciddi ciddi hala oynuyo musunuz bu oyunu ? belki bir uğrarım, ben ilk çıktığında 3. haftada patladığı dönemde oynamıştım. yeniden oyunu almama gerek yok herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 denyocum waktın varsa gır lan.bulamıyorum nobluk yapacak kımseyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Deno direk kur steamden gir. Eski accountunu buna merge ettiysen aynı karakterle oynarsın. Etmediysen yeni açacaksın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Deno corporate sellout değil mi? Aramıza alıyor muyuz böyle çocukları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 BIG MAN IN A SUIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Kolluk kuvvetlerimizin bir silaha ve rozete daha ihtiyaçları varsa, buradayız,,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 guild gibi bisi varsa invt etsenize beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Lancelion said: Kolluk kuvvetlerimizin bir silaha ve rozete daha ihtiyaçları varsa, buradayız,,,,,,,,, Reis. Sizin gibi old timerlara her zaman ihtiyacımız var. Steam ver de ekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 "SHOWDOWNCSG" koduna 3 gun CSG veriolarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 o kodun "Premium" vereninden yokmu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Steamden yükledim ancak updating yazıyor, update etmiyor help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 aç kapa artema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar