jonq Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Mapi ezberlemekten ( o zaten bir anda olacak birşey değil ) ziyade minimap i kontrol et sürekli. Yani biri ateş etti mi yada arabayla geçti mi yerini belli ediyor. Ona göre nasıl yada nereden yaklaşacağını hesap edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Birde yeni baslayanlarin genelde yaptigi en buyuk hata dusmani gorunce hemen ates etmesi temiz bi gorus acisi ve vurabilicegine emin oldugun zaman ates et cunku vuramazsan bu sefer yerini belli edersin ve mumkun oldukca yer degistirmeye calis sabit durma her zaman saklanicak bi yer ara. Eger atak yapiosan objective gitmeden evvel uzaktan kamerayi kullanarak biraz incele etrafinda dolas defans biraz daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 oyunun şu andaki durumu nasıl oynanılır mı ? Eskiden pek oynayasım yoktu oyuncu sayısı azdı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 kesin oynanır hiç şüphen olmasın, oyuncu sayısı bana hiç de az gelmedi görev yaptığım districts lerde yeterli sayıda oyuncu var daha fazlası da kaldırmaz zaten oyun, biraz gta biraz fps biraz mmo işte ortaya karışık durumları bi oyun olmuş başka örneği varmı bilmiyorum ama güzel oyun. Baytnt benim nick gel beraber takılırız, beklentini düşür rahat oluyo o zaman insan, 3 gündür oynuyorum günde 4-5 saat yetiyo customization daha girmedim bile:D ilerde baymaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Hangi Server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Obeya'da genelde herkez. Zaten Patriot'a girmeyin. Rusdan geçilmiyor... Serverlar dolu, hatta o kadar dolu ki fazla gelen GOLD oyuncuları Silver hatta Bronze districtlere atıyorlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merintxx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 LA BU AMK KORNASI NASI ÇALIŞIYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 fgc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 merintxx said: LA BU AMK KORNASI NASI ÇALIŞIYİ Destur bre zındık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 akşam apb oynayalım. viktor ve sam hazır olsun. bi de bi oyuncu daha lazım tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 YOU RANG? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 iyi madem gelirim ben de. SEİGİ NO MİKATA, MAİRÜ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 MINNA! GAMBARUZOO~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ALLAH ALLAH! YAPARIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 SHHHH-HAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Aysu, nerdesin Aysuuuuu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 olm nası bi oyun bu hoşuma gitti benim ahahah.. çok eğlenceli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 jonq said: Aysu, nerdesin Aysuuuuu!! AYSU SOCIAL GEL AYSUUU~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 hangi serverdaydik biz? eski accountun mailini hatirlamiyorum o yuzden yeni account actim. farkli serverdaysak yeni bir karakter yapayim sizinkinde. yalniz oyunda threat artisi kolaylasmis mi nedir baya cabuk gold oluyorsun. ayrica tesekkurler apb http://www.youtube.com/watch?v=VRYrKulDBmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Benim arabaya binenler hazırlansın buna. http://www.youtube.com/watch?v=VAbKmYp7R_E&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 oha pop var ahmet var, herkes geri dönmüş? ben de yüklüyorum o zaman madırfakırz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 IT'S ON. Sırf çok kasıyor diye gittim 8gb daha ram aldım taktım. HEAT UP NOW, CUNTDICK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 BITCHFACE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 hangi serverdasiniz yazsaniza ne igrenc insanlarsiniz istemiyorsaniz soyleyin tek basima oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar