Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin Reloaded

Sam

Öne çıkan mesajlar

Birde yeni baslayanlarin genelde yaptigi en buyuk hata dusmani gorunce hemen ates etmesi temiz bi gorus acisi ve vurabilicegine emin oldugun zaman ates et cunku vuramazsan bu sefer yerini belli edersin ve mumkun oldukca yer degistirmeye calis sabit durma her zaman saklanicak bi yer ara.

Eger atak yapiosan objective gitmeden evvel uzaktan kamerayi kullanarak biraz incele etrafinda dolas defans biraz daha kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

kesin oynanır hiç şüphen olmasın, oyuncu sayısı bana hiç de az gelmedi görev yaptığım districts lerde yeterli sayıda oyuncu var daha fazlası da kaldırmaz zaten oyun, biraz gta biraz fps biraz mmo işte ortaya karışık durumları bi oyun olmuş başka örneği varmı bilmiyorum ama güzel oyun.

Baytnt benim nick gel beraber takılırız, beklentini düşür rahat oluyo o zaman insan, 3 gündür oynuyorum günde 4-5 saat yetiyo customization daha girmedim bile:D ilerde baymaz umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
hangi serverdaydik biz? eski accountun mailini hatirlamiyorum o yuzden yeni account actim. farkli serverdaysak yeni bir karakter yapayim sizinkinde.

yalniz oyunda threat artisi kolaylasmis mi nedir baya cabuk gold oluyorsun.

ayrica tesekkurler apb

http://www.youtube.com/watch?v=VRYrKulDBmo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...