Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 http://www.lolroflmao.com/wp-content/uploads/2011/11/Everytime-Arriving-home-drunk-as.jpg Evdekiler genelde içmişsin yine gibi tepkiler verir, vermediler; bu mu oldu lan yine de? Bir süphe içimi kemiriyor. Sızmak istemiyorum bu arada, tüm gücümle direniyorum, Full Metal Panic açtım hatta. Testarossa ne güzel karakter. Bu arada bir arkadaşım yuri diye Destiny of the Shrine Maiden izle dedi, ilk bölümü izledim, anime'de wtf!!!! kavramını daha önce kavramamış olduğumu hissettim. WTF!!!! Konuyla ilgisi yok tabii. Testarossa varken Kaname'ye bakana lanet oldun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 hazır gerge sarhoşken vizyon'da korsan youtube linki paylaşabiliriz. mwhahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 abi kafan iyiyken böyle yazıyorsan, normal kafayla yazdığın bir çok şeye awkward penguin gibi bakmamı yadırgamıycam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Niye sızmıyorsun abi sızsana.Yanına bir şişe su al sız.O uyku çok tatlı oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ictigini ailene belli etmemeye niye calısıyosunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 bu adamın aşırı mesafeli elitizminin içince sapıtızime dönüşmesi tıpta araştırmalara konu olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 said: yeah sure, drunk... http://27.media.tumblr.com/tumblr_lki7jjSYvG1qjcx34o1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 cümleler büyük harfle başlıyor typo bir tane var sadece o da s-d karışmış, normal -da ayrı yazılmış noktalı virgül bile var bu nasıl sarhoşluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Adam böyle şeyleri omuriliğe bağlamış demek ki, düşünmeden refleksel olarak yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 saat daha 11 olmadan nerede nasıl sarhoş oldun yaw esas merak ettiğim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 gerge'nin sarhoşluğu bile üsturuplu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 saate ayarli bi durum degil sarhosluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar