vaperon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Galatasaray cidden iyi oynadı ve hakettiği bir galibiyeti aldı. Tebrik ederim. Fenerbahçe içinse tam bir hezimet oldu. Kafasına vura vura yendi galatasaray... Bu arada güncel'in içine edilmiş... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Çok iyiydi takım...Maç öncesi çok hoşuma gitmişti kadro, hiç yanıltmadı beni süper oynadılar..Emre Çolak, Semih, Melo hepsi süperdi... 4-4-2 oynarsa fark yer diyenlere selam olsun..Bu takımın olayı çift forvet abi hep diyoruz işte:)... 4-3-3'ün sonuna uydurma kanatlarla (Kazım'ı, Ayhan'ı vs..) olmadığını görüyoruz 2-3 yıldır...Kazım bile iyi oynadı bugün helal olsun Fatih Hoca'ya da..Birçok insan taktik açıdan bittiğini düşünüyordu ben dahil, bugün geri aldım lafımı...Ben çoook uzun zamandır bu kadar iyi oynadığımız derbi izlememiştim... Kaldı ki bu sene direk Semih'i oynatmak, Emre'yi derbide direk sürmek bunlar kolay işler değil... Emre Çolak bu takımda banko oynar, teknik, ayağı iyi top yapıyor, hep istiyordum oynamasını...İnşallah iyi futbolcu olur.. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 1319 gun sonra GS sonuna kadar haketti kazanmayı. Ben bu yasıma kadar FB nin bundan daha kotu ve isteksiz bir futbol oynadıgını gormedim acıkcası. Gs ye tebrikler, bu arada bilicaya gelince bir futbolcu macı ozellikle nasıl sabote eder hep beraber gorduk. aykut kocaman bilica secimi ve ilk yarıdaki ilk11 dagılımı ile sınıfta kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Aykut'un beşiktaşa özenip 8 defansla çıkışı Galatasaraylıların dünya kupası kazanmışcasına kendilerini parçalayıp sevinmeleri Emre'ye formayı çıkartınca fıratın sarıyı gösterecek kadar adam olmaması gecenin üzüntü verici olaylarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 saysana su 8 defansı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 EZ-DIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 http://www.habilbozali.com/wp-content/uploads/2011/04/angry-birds-holiday_news.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 besiktasin hakki yendi demeyi unutmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 mighty thoru sadece fps bölümünde trolluyor sanıyordum her bölümdeymiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 1310 falan saymayı öğrenmişiniz hani bunu diyende Grubunda 0 puanla Türkiyeyi yurt dışında büyük sıralara taşımış olan en büyük Atatürkçü takım Fenerbahçe hahaha. Alıştınız tabi unuttunuz tabi ezeli rakibi,lokum yemek farz idi,yapacak birşey yok. Zegna sana lafım adi necromancer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 gun gelir devran doner dedik: kumede kal fenerbahce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Bu Fiat reklamı nası bir reklam sdfdsfs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bu 1310 geyiğide spikerin bitmek bilmeyen ağlamasından dolayı adam resmen 300 defa söyledi.yok gs derbi kazanamıyor.feneri yenemiyor sanane arkadaş.sen maçı yorumla.lavuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 lan yine yeniliriz nasılsa diye izlemedim 3-1 bitmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 1319 diyenler bi zahmet fenerin kaç gündür türkiye kupası kazanamadığını da hesaplasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Yorumlamasınlar abi, anlatsın sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Dartanian said: 1319 diyenler bi zahmet fenerin kaç gündür türkiye kupası kazanamadığını da hesaplasın. Hesap , kitap , mantık bilmez bunlar . Goygoy yapmayı bilirler , onu da çok iyi biliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Dartanian said: 1319 diyenler bi zahmet fenerin kaç gündür türkiye kupası kazanamadığını da hesaplasın. Nomak said: 1310 falan saymayı öğrenmişiniz hani bunu diyende Grubunda 0 puanla Türkiyeyi yurt dışında büyük sıralara taşımış olan en büyük Atatürkçü takım Fenerbahçe hahaha. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 said: Melo'nun attigi golde yaptigi hareket nedeniyle 2 mac ceza verilmesi konusuluyor Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 haketti gs. gerci galatasaray ilk 20 dakikada 3-0 yapsa kabuldu de, o hele 2. ve 3. gol direk bilica'nın hediyesi. sike yapmis sanirim. arastiriliyo su an. EZ IL DIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Hala mı konuşuyo la Fenerliler? Bİ SUSUN BİLAE 2 DAKKA YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Red said: rierayı kovsunlar emre çolak ve semih banko oynar artık fds volkan arslan ve cihan haspolatlı diyorum güvenmeyin yani o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 valla cihan ve volkan oynadıgı onlarca maçta böyle top oynamadılar :) emre çolak nasıl tackle kasmış görmediniz mi.o güçsüz pıt pıt yere düşen cocuk gitmiş yani riera oyuna girdikten sonra daha çok anladık değerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 seviyeyi koruyalım, ceza almayın boş yere. - - - konuya dönersek cihana laf etmek hata adamı zorla sağ bek onyattık sonra da olmuyo diye adamı kovduk. hayatında sağ bek görmemişti gsde o sıkıntılı döneme kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Volkan ilk 20 dakka super olmasa acail bi skor olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar