Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Fenerbahçe - 07.12.2011 @ 19.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Galatasaray cidden iyi oynadı ve hakettiği bir galibiyeti aldı. Tebrik ederim. Fenerbahçe içinse tam bir hezimet oldu. Kafasına vura vura yendi galatasaray...

Bu arada güncel'in içine edilmiş... :D
Mesaj tarihi:
Çok iyiydi takım...Maç öncesi çok hoşuma gitmişti kadro, hiç yanıltmadı beni süper oynadılar..Emre Çolak, Semih, Melo hepsi süperdi...

4-4-2 oynarsa fark yer diyenlere selam olsun..Bu takımın olayı çift forvet abi hep diyoruz işte:)...
4-3-3'ün sonuna uydurma kanatlarla (Kazım'ı, Ayhan'ı vs..) olmadığını görüyoruz 2-3 yıldır...Kazım bile iyi oynadı bugün helal olsun Fatih Hoca'ya da..Birçok insan taktik açıdan bittiğini düşünüyordu ben dahil, bugün geri aldım lafımı...Ben çoook uzun zamandır bu kadar iyi oynadığımız derbi izlememiştim...

Kaldı ki bu sene direk Semih'i oynatmak, Emre'yi derbide direk sürmek bunlar kolay işler değil...
Emre Çolak bu takımda banko oynar, teknik, ayağı iyi top yapıyor, hep istiyordum oynamasını...İnşallah iyi futbolcu olur..
.
Mesaj tarihi:
1319 gun sonra GS sonuna kadar haketti kazanmayı. Ben bu yasıma kadar FB nin bundan daha kotu ve isteksiz bir futbol oynadıgını gormedim acıkcası.

Gs ye tebrikler, bu arada bilicaya gelince bir futbolcu macı ozellikle nasıl sabote eder hep beraber gorduk.

aykut kocaman bilica secimi ve ilk yarıdaki ilk11 dagılımı ile sınıfta kaldı..
Mesaj tarihi:
Aykut'un beşiktaşa özenip 8 defansla çıkışı

Galatasaraylıların dünya kupası kazanmışcasına kendilerini parçalayıp sevinmeleri

Emre'ye formayı çıkartınca fıratın sarıyı gösterecek kadar adam olmaması

gecenin üzüntü verici olaylarıydı.
Mesaj tarihi:
1310 falan saymayı öğrenmişiniz hani bunu diyende Grubunda 0 puanla Türkiyeyi yurt dışında büyük sıralara taşımış olan en büyük Atatürkçü takım Fenerbahçe hahaha.

Alıştınız tabi unuttunuz tabi ezeli rakibi,lokum yemek farz idi,yapacak birşey yok.

Zegna sana lafım adi necromancer.
Mesaj tarihi:
bu 1310 geyiğide spikerin bitmek bilmeyen ağlamasından dolayı

adam resmen 300 defa söyledi.yok gs derbi kazanamıyor.feneri yenemiyor

sanane arkadaş.sen maçı yorumla.lavuklar
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

1319 diyenler bi zahmet fenerin kaç gündür türkiye kupası kazanamadığını da hesaplasın.

Hesap , kitap , mantık bilmez bunlar . Goygoy yapmayı bilirler , onu da çok iyi biliyorlar
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

1319 diyenler bi zahmet fenerin kaç gündür türkiye kupası kazanamadığını da hesaplasın.

Nomak said:

1310 falan saymayı öğrenmişiniz hani bunu diyende Grubunda 0 puanla Türkiyeyi yurt dışında büyük sıralara taşımış olan en büyük Atatürkçü takım Fenerbahçe hahaha.

:)-D
Mesaj tarihi:
Red said:

rierayı kovsunlar

emre çolak ve semih banko oynar artık fds

volkan arslan ve cihan haspolatlı diyorum

güvenmeyin yani o kadar :D
Mesaj tarihi:
valla cihan ve volkan oynadıgı onlarca maçta böyle top oynamadılar :)

emre çolak nasıl tackle kasmış görmediniz mi.o güçsüz pıt pıt yere düşen cocuk gitmiş yani

riera oyuna girdikten sonra daha çok anladık değerini.
Mesaj tarihi:
seviyeyi koruyalım, ceza almayın boş yere.

- - -

konuya dönersek cihana laf etmek hata adamı zorla sağ bek onyattık sonra da olmuyo diye adamı kovduk. hayatında sağ bek görmemişti gsde o sıkıntılı döneme kadar.
  • Yeni Oluştur...