Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Fenerbahçe - 07.12.2011 @ 19.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Çok iyiydi takım...Maç öncesi çok hoşuma gitmişti kadro, hiç yanıltmadı beni süper oynadılar..Emre Çolak, Semih, Melo hepsi süperdi...

4-4-2 oynarsa fark yer diyenlere selam olsun..Bu takımın olayı çift forvet abi hep diyoruz işte:)...
4-3-3'ün sonuna uydurma kanatlarla (Kazım'ı, Ayhan'ı vs..) olmadığını görüyoruz 2-3 yıldır...Kazım bile iyi oynadı bugün helal olsun Fatih Hoca'ya da..Birçok insan taktik açıdan bittiğini düşünüyordu ben dahil, bugün geri aldım lafımı...Ben çoook uzun zamandır bu kadar iyi oynadığımız derbi izlememiştim...

Kaldı ki bu sene direk Semih'i oynatmak, Emre'yi derbide direk sürmek bunlar kolay işler değil...
Emre Çolak bu takımda banko oynar, teknik, ayağı iyi top yapıyor, hep istiyordum oynamasını...İnşallah iyi futbolcu olur..
.
Sosyal ağlarda paylaş

1319 gun sonra GS sonuna kadar haketti kazanmayı. Ben bu yasıma kadar FB nin bundan daha kotu ve isteksiz bir futbol oynadıgını gormedim acıkcası.

Gs ye tebrikler, bu arada bilicaya gelince bir futbolcu macı ozellikle nasıl sabote eder hep beraber gorduk.

aykut kocaman bilica secimi ve ilk yarıdaki ilk11 dagılımı ile sınıfta kaldı..
Sosyal ağlarda paylaş

1310 falan saymayı öğrenmişiniz hani bunu diyende Grubunda 0 puanla Türkiyeyi yurt dışında büyük sıralara taşımış olan en büyük Atatürkçü takım Fenerbahçe hahaha.

Alıştınız tabi unuttunuz tabi ezeli rakibi,lokum yemek farz idi,yapacak birşey yok.

Zegna sana lafım adi necromancer.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

1319 diyenler bi zahmet fenerin kaç gündür türkiye kupası kazanamadığını da hesaplasın.

Nomak said:

1310 falan saymayı öğrenmişiniz hani bunu diyende Grubunda 0 puanla Türkiyeyi yurt dışında büyük sıralara taşımış olan en büyük Atatürkçü takım Fenerbahçe hahaha.

:)-D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...