Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Böle bal olamaz ya resmen bruno alvese penaltı attıran zihniyete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 almanya direk finalde diye bahsediliyor ama bence italya turnuvanın en keyifli futbolunu oynayan takım almanya zorlanır baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Almanya her turnuvanin oldugu gibi benim icin bu turnuvanin da favorisi. Ama Italyanlar en ters gelen takim. Eger Almanya yarin turu gecerse finalde Ispanya'dan rovansi alisini buyuk keyifle izlerim. Italya'yi da pek sevmiyorum ama her kosulda buyukluklerini gosteriyor adamlar, saygim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Öyle veya böyle Almanyayı en çok zorlayacak takım ispanya bence. Portekiz çıksa bende şimdiden Almanya şampiyon derdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bruno besiktas'taydi simdi tupcu baskan olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 valla italya da forvetler kazma olmasa final oynar derdim kesin.ama adamlar çok gol kaçırıyor almanya da herkes forvet anasını satim.hangisi yakalasa affetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Pirlo reiz kupayı evine götürür bu sene sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 iniesta oglum bak git http://2.bp.blogspot.com/-b37bcjQ7l3M/T9FBUMBfF4I/AAAAAAAAAEo/dDvPjZ6M0nA/s1600/bastian_schweinsteiger33.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 gerizekalı bruno, hiçbir boka yaramayan vasıfsız herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 götürsün, finalde de ramos'a o penaltı öyle atılmaz diye bi anlatsın mümkünse. tamam ramos da attı golü öyle böyle bi şekilde, ama resmen gördüğüm en çirkin gözüken panenka penaltısıydı. ya da ispanya'ya kılım diye öyle geliyo bana ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ulan ronaldo son penaltiyi aticam zaa diyerek penalti atamadan gitti apaci kafasi iste asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ronalda'dan nefret etmeme rağmen ispanya nefretim daha büyük boyutta olduğundan portekizi tuttum.ah be gerzek ronalda ulan ne biliyosun son penaltıya kalacağını işin atsana penaltıyı. işe bakın kazma alves penaltı attı ronaldo atamadan annelerinin evine döndü adamlar haha portekizliler baya bi küfretmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 apsingir said: ulan ronaldo son penaltiyi aticam zaa diyerek penalti atamadan gitti apaci kafasi iste asdf sadasfdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Pirlo reyiz alır kupayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 italyada balotelli varken hala da ısrarla adamı oynatıyolarken zor o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 di natale başkan'da ağırlığını koysa tam bir italya izlicez ama balotelli ısrarı beni de bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 balotelli gayet faydalı abi öyle demeyin. cassano'nun yerine di natale oynasa daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 BlackSheep said: Pirlo reyiz alır kupayı... eli bos döner kusura bakmasin. Almanya catir catir alir kupayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Ronaldo takımın her şeyi olsa da teknik adamı değil. Penaltı atışlarından önce teknik adam yazar kimin kaçıncı penaltıcı olması gerektiğini ki tahmin ettiğinizden farklı olarak Ronaldo ciddi profesyonel bi adam öyle ben son kullanıcam tribine girmez. Böyle adamlar 1-3-5'den birini kullanacak ama 5 çok riskli diğer açıdan getirisi yüksek bi tercih olurdu ama olmadı. Ronaldo maçtan sonra 5-6 defa injustica demiş yani türkçesi haksızlık haklı mı sonuna kadar İspanya ''yine'' hiç bişey oynamadı. Ha bunu yapabilmekte büyük takımların işidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 olsun gelişme var seyircilerde artık kendi yarısahalarında yapılan pasları ıslıklıyorlar. ben şahsım olarak pas futboluna karşı değilim mesela ama yapabiliyorsan(ki yaparlar gayet) rakip ceza alanında yıkacaksın oyunu. o yan pasların gereksiz gözükmeyecek, nefes alma molası olacak. neyse haksızlık oldu hakikaten ediaea: bunelan habire sayfa başı oluyorum. bkz. 61 62 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Jordi Alba Barcelona altyapısından çıkmaymış. Yeni sezon başladığında artık Barcelona akıl oyunlarına, kafa karıştırmalara başlar seneye Alba'yı olaylı transfer ile alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 barcelonada messi oldugu için dikine gidiyor adam hep.hani bol pas yanında güzel hucumda izliyorsun.adamlar sayısız gol pozisyonuna giriyor yarısını atıyor yarısını atamıyor falan ha onlarda genelde öne geçtiklerinde oyunu baya yavaşlatıyorlar sıkıcı paslar ile. ama ispanya da messi yok tabi bi yerden sonra pozisyon zenginliği olmadan sırf pas bayıyor del bosqe ise kesinlikle derler ya takımın başına kimi koysan final oynar.öyle yani.del bosqeye rağmen final oynuyor ispanya.cunku futbolcular iyi. hani bence buskets xabi ikilisi çok gereksiz kaçıyor. orta sahayı xabi xavi iniesta 3 lüsünden kursa çok daha keyifli futbol izlerdik.2012 yılında 4-6-0 çok gereksiz real-barça karması bi kadro var elinde cıkardıgın kadrolar abak dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Buskets'e laf yok:) http://www.youtube.com/watch?v=ijDdpNxPyPU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Red said: barcelonada messi oldugu için dikine gidiyor adam hep.hani bol pas yanında güzel hucumda izliyorsun.adamlar sayısız gol pozisyonuna giriyor yarısını atıyor yarısını atamıyor falan ha onlarda genelde öne geçtiklerinde oyunu baya yavaşlatıyorlar sıkıcı paslar ile. ama ispanya da messi yok tabi bi yerden sonra pozisyon zenginliği olmadan sırf pas bayıyor del bosqe ise kesinlikle derler ya takımın başına kimi koysan final oynar.öyle yani.del bosqeye rağmen final oynuyor ispanya.cunku futbolcular iyi. hani bence buskets xabi ikilisi çok gereksiz kaçıyor. orta sahayı xabi xavi iniesta 3 lüsünden kursa çok daha keyifli futbol izlerdik.2012 yılında 4-6-0 çok gereksiz real-barça karması bi kadro var elinde cıkardıgın kadrolar abak dfs dün oynanan maçta sadece Torres, hadi olmadı Llorente'yi tek forvet oynatsa maç uzatmalara bile kalmazdı ... Del Bosque'de cidden iş yok ama onu bu kadroyu kurmaya zorlayan adamlar mı var nedir, bu kadar saçma bir oyun düzeni olmamalı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 DarKRideR said: Jordi Alba Barcelona altyapısından çıkmaymış. Yeni sezon başladığında artık Barcelona akıl oyunlarına, kafa karıştırmalara başlar seneye Alba'yı olaylı transfer ile alırlar. aldilarki zaten 5 senelikte kontrat yaptilar 14m'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar