Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2012

Kaspar

Öne çıkan mesajlar

ronalda'dan nefret etmeme rağmen ispanya nefretim daha büyük boyutta olduğundan portekizi tuttum.ah be gerzek ronalda ulan ne biliyosun son penaltıya kalacağını işin atsana penaltıyı.

işe bakın kazma alves penaltı attı ronaldo atamadan annelerinin evine döndü adamlar haha portekizliler baya bi küfretmiştir
Sosyal ağlarda paylaş

Ronaldo takımın her şeyi olsa da teknik adamı değil. Penaltı atışlarından önce teknik adam yazar kimin kaçıncı penaltıcı olması gerektiğini ki tahmin ettiğinizden farklı olarak Ronaldo ciddi profesyonel bi adam öyle ben son kullanıcam tribine girmez.

Böyle adamlar 1-3-5'den birini kullanacak ama 5 çok riskli diğer açıdan getirisi yüksek bi tercih olurdu ama olmadı.

Ronaldo maçtan sonra 5-6 defa injustica demiş yani türkçesi haksızlık haklı mı sonuna kadar İspanya ''yine'' hiç bişey oynamadı. Ha bunu yapabilmekte büyük takımların işidir.
Sosyal ağlarda paylaş

olsun gelişme var seyircilerde artık kendi yarısahalarında yapılan pasları ıslıklıyorlar. ben şahsım olarak pas futboluna karşı değilim mesela ama yapabiliyorsan(ki yaparlar gayet) rakip ceza alanında yıkacaksın oyunu. o yan pasların gereksiz gözükmeyecek, nefes alma molası olacak.

neyse haksızlık oldu hakikaten

ediaea: bunelan habire sayfa başı oluyorum. bkz. 61 62 64
Sosyal ağlarda paylaş

barcelonada messi oldugu için dikine gidiyor adam hep.hani bol pas yanında güzel hucumda izliyorsun.adamlar sayısız gol pozisyonuna giriyor yarısını atıyor yarısını atamıyor falan

ha onlarda genelde öne geçtiklerinde oyunu baya yavaşlatıyorlar sıkıcı paslar ile.

ama ispanya da messi yok tabi bi yerden sonra pozisyon zenginliği olmadan sırf pas bayıyor

del bosqe ise kesinlikle derler ya takımın başına kimi koysan final oynar.öyle yani.del bosqeye rağmen final oynuyor ispanya.cunku futbolcular iyi.

hani bence buskets xabi ikilisi çok gereksiz kaçıyor. orta sahayı xabi xavi iniesta 3 lüsünden kursa çok daha keyifli futbol izlerdik.2012 yılında 4-6-0 çok gereksiz

real-barça karması bi kadro var elinde cıkardıgın kadrolar abak dfs
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

barcelonada messi oldugu için dikine gidiyor adam hep.hani bol pas yanında güzel hucumda izliyorsun.adamlar sayısız gol pozisyonuna giriyor yarısını atıyor yarısını atamıyor falan

ha onlarda genelde öne geçtiklerinde oyunu baya yavaşlatıyorlar sıkıcı paslar ile.

ama ispanya da messi yok tabi bi yerden sonra pozisyon zenginliği olmadan sırf pas bayıyor

del bosqe ise kesinlikle derler ya takımın başına kimi koysan final oynar.öyle yani.del bosqeye rağmen final oynuyor ispanya.cunku futbolcular iyi.

hani bence buskets xabi ikilisi çok gereksiz kaçıyor. orta sahayı xabi xavi iniesta 3 lüsünden kursa çok daha keyifli futbol izlerdik.2012 yılında 4-6-0 çok gereksiz

real-barça karması bi kadro var elinde cıkardıgın kadrolar abak dfs

dün oynanan maçta sadece Torres, hadi olmadı Llorente'yi tek forvet oynatsa maç uzatmalara bile kalmazdı ...

Del Bosque'de cidden iş yok ama onu bu kadroyu kurmaya zorlayan adamlar mı var nedir, bu kadar saçma bir oyun düzeni olmamalı ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...