Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ya class questlerinizi yapın bitirin sonra orgrimmara dönünce bir sonraki gezegendeki chain yüksek level kalmışsa pvp ve space battle ile farkı kapatın side questlerle, bonus objectivelerle uğraşmaya değmez hem space battle hem pvp inanılmaz xp veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 valla ben corruscantta baya quest atladım, 18 oldum tarise gittim ora 16 20 gezegeni güya sadece class quest ve son hubda 3-4 quest yaptım 20 oldum, sonra nar shadaa da yine baya quest bırakarak 24 oldum, arada flashpointti uzay savaşıydı pvpydi derken baya çok xp geldi ki bana level atlama hızı çok hızlı geldi, üzüldüm bikaç yerde quest atlıyorum diye ama mesela nar shadaa da baya commendation kastım offhand ve helm için gayet rahat geldi bonus questlerle, 1-2 tane abuk spawnı olan vardı onun dışında gayet orjinal bikaç bonus quest gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 yok ya üzülüncek kalitede quest çok nadir oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 abi bi mmoda yaptığım en son questler thrall ı kaçırdıkları resmen paaaiiiin aggooonnyyy questleriydi hayattan soğuduktan sonra hafif diyaloglu seçimli felan questler gayet eğlenceli geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 kötünün iyisi iyi olmuyor ki ciddi ciddi imperial agent class questleri dışında beğendiğim bir quest olmadı benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 1-29 quest ile kastım 25 levelden sonra ilk 2 instance high level olarak yaptım.29 levelde 110k param vardı. 29-31 pvp ve warzone ile level aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 25. lvlda mount için gerekli para toplanmış oluyo mu yoksa ekstra bişeyler yaptın mı? çünkü 18 lvldayken bende 16-17k fln vardı üzerimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 race/classlara göre aldığımız mountlar neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 nscorp said: race/classlara göre aldığımız mountlar neler? bilimyorum ama race'ler aynı olduğuna göre bence mount'lar da aynıdır, belki faction'a göre rengi değişebilir. daha fazlasını beklememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 nscorp said: race/classlara göre aldığımız mountlar neler? mount değil speeder klavyemizi alıştıralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 speeder evet. :D oyle 2-3 tane speeder yeter mi yahu. cesit yok mu bol bol secelim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 2 3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 dreagloth said: Yiyosa adam kesmeden lvl alın, jedi lığınız belli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bende jediların üstünde lvl kasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 nscorp said: speeder evet. :D oyle 2-3 tane speeder yeter mi yahu. cesit yok mu bol bol secelim falan. bol bol var merak etme. ben geçen hafta 4 tane almıştım görmek için alabileceğim en az 2-3 tane daha vardı gördüğüm maplerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 http://tr.twitch.tv/sakevision gameplayde ara ara binekler geçiyor sürekli izleyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 GERGE said: Öldürme eyleminin kendisine karşılar Jedi'lar. Self-defence için bile öldürmeleri doğru karşılanmıyor. Keza herkesin bildiği gibi Revan'ı bile öldürmediler. Sith'de canlı ne de olsa. Rehabilite etmek gerek. barbu said: jedilar genelde öldürme taraftarı değiller. canlı yakalamaya çalışırlar. gerge heralde wow questleri gibi düşündü. git 30 tane böcek kes, gel tarzı questler var sandı. ama öyle değil işte. bir kurgu var, ona göre olaylar gelişiyor. jediler adam öldürmez diye bir şey yok, kendilerini savunmak için öldürmekten çekinmezler. ama "hana girdim herkesi katlettim çıktım" olayını da yapmazlar. ne yazık ki jediler bu oyunda öyle olmuş. jedi questlerinin wow grind questlerinden farkı yok. jedi knight oynamıştım betada, diğer classların questlerinden bir farkı yok. hadi sith oynarken gördüğün herkesi kılıçtan geçirmek zevkli oluyor da, jedi'yken önüne sadece grind questi verildiğinde anlamsız ve sıkıcı oluyor. oyunda da generat chat'te insanların bundan çok şikayet ettiğini görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 tartışacak konu bulamamışsınız resmen yokluğumda ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 adam kesmiceklerse lightsaberlari neden var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 artizlik işte ya O LIGHTSABER ÇIKTI MI UVUZ GİDECEK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 hmmmm... resmen kendini jedi sananlar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Bunu diyen insanlar 2 gün sonra diablo III çıkınca, günde 10000 yaratık kesip 10^8 kez mouse'a tıklayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 HellHound said: pvp ile levelingde (eger warzone level range'i sirf beta oldugu icin boyle sacma sapan degilse) release'de kanser eder, zira hangi okuzun aklina geldiyse warzonelari lvl 10-50 arasi yapip "ya farki base stat buffiyla kapatiriz np" demek madalya lazim meh çok kötü, şunun 2012'de yapıldığına cidden inanasım gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Jedi farmlamaz olayının kralını yaşamaşıtık SWG'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Betalarda sith açıp light side, jedi açıp dark side seçeneklere gittim. İkisi de baya kötü olmuş. Tatlı bi sith perisi olarak geziyorsun kimse sana tek bir laf etmiyor, ay dur iyiliğini gidip lortlarına söyleyeyim demiyor. Sürekli bi deusex machina, hmm bunu yanına komiycam ama efendilerin aydınlık yüzünü kendileri keşfetsin lolol muhabbeti. Dark jedi olunca da benzer bi durum var, hatta bi yerde empire destekçisi bi senatörün haklarını koruyup rüşvet aldım üstüne light side puanı geldi falan. Özetle özellikle force sensitiveler için factiona ters alingment seçenekleri çok havada kalmış, zaten fark ediyorsunuz çoğu quest main alignment, bi iki quest de reverse alignment gain için tasarlanmış. Rogue/Soldier questleri wizard/warrior questlerinden biraz daha iyi, ama aynı sığlık arada onlarda da göze çarpıyor. Ha bütün bunlar umrumda mı, oyun mmo quest de neymiş lolol. RPG muamelesi yapacak değiliz oyuna. Ama öyle biowhoreun idda ettiği gibi next cominglik bi quest tasarımı falan yok. Zaten mmo mekanikleri ve normal olarak faction change olmaması baştan bitiriyor olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar