Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En trajik oyun sahneleri (There be spoilers!!!)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

myth: the fallen lords

http://www.youtube.com/watch?v=RcKQr8Mkh6Y
insanların elinde kalan son şehir düşmüş ve elde kalan son askerlerle amacı bütün yaşamı yoketmek olan düşmanın merkezine intihar görevi.

jeanne d'arc

http://www.youtube.com/watch?v=45TB5-VSozk
jeanne gruptan ayrı düşüp kaybolunca ordu savaşa devam edebilsin diye yerini alan en yakın arkadaşı liane'ı ingilizler gerçekten o sanıp kazıkta yakıyor, yetişemiyor kurtarmaya.

age of wonders

http://aow.heavengames.com/pics/endings/hlu1.gif
http://aow.heavengames.com/pics/endings/hlu2.gif
undead route finali, tam zafere ulaşmışken aslında kendimizin ve bütün canlıların sonunu hazırlamış oluğumuzun farkına varmak.

tactics ogre: let us cling together

http://www.youtube.com/watch?v=W6gJV78Bb50
dükün işgalcilere karşı isyan etsinler diye silahlandırmak istediği köylülerin bir false flag operasyonuyla katledilmesi ve burada vermemiz gereken karar; videoda evet denen rota var. hayır dersek gene öldürüp bu sefer suçu üstümüze yıkıyorlar ve kurtarmaya çalıştığımız halk bizi kovalamaya başlıyor bu sefer.

daha var tabii, tekrar vaktim olunca yazmaya çalışırım.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Peki ya warcraft 3? Bugün bile LOK'TAR OGAR! diye gezmemize neden olan, gayliance gibi kolpadan değil de Horde'a gönülden bağlanmamıza neden olan o Thrall-Grom vs. Mannaroth sahnesi?

Bir damla gözyaşı

http://www.youtube.com/watch?v=-RAbG9hPaAc

No, old friend. You've freed us all..

RAAAAAAAAAAARRRRGH!

biz bunu düşündük dün tyrunnusla, blizzard oyunları o kadar manlyki, ne yazıkki trajik olmuyolar manly tears oluyolar. grom olsun tassadar olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

lan lan nierin 4. endingini unuttum

kaineyi insan olarak hayata döndürmek için varlığımızı sildiğimiz ending offf

hele o tarihten silinirken journalın, inventorynin, save datanın vs yavaş yavaş tek tek silindiğini görmek

abv o nasıl yaratıcı bir yöntemdi öyle. sanki kojima yapmış

Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Peki ya warcraft 3? Bugün bile LOK'TAR OGAR! diye gezmemize neden olan, gayliance gibi kolpadan değil de Horde'a gönülden bağlanmamıza neden olan o Thrall-Grom vs. Mannaroth sahnesi?

sana laflar hazırladım axe

yalnız bişi demicektim ama cevap hakkı doğurmuşsun böyle yazınca, :p koca wc3'teki tek trajik olay uther.

ha bir de muradin vardı. geri kalanı tatava, en tatavası da grom icecream.

pardon daldım bir an, spoiler kullanmaya devam lütfen oyunlar her ne kadar bilindik veya eski olsa da.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Bir damla gözyaşı

http://www.youtube.com/watch?v=-RAbG9hPaAc

No, old friend. You've freed us all..

RAAAAAAAAAAARRRRGH!

ve sagolsun blizz su delikanlilik abidesi thrall ne hale geldi
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

axedice said:

sana laflar hazırladım axe

yalnız bişi demicektim ama cevap hakkı doğurmuşsun böyle yazınca, :p koca wc3'teki tek trajik olay uther.

ha bir de muradin vardı. geri kalanı tatava, en tatavası da grom icecream.

pardon daldım bir an, spoiler kullanmaya devam lütfen oyunlar her ne kadar bilindik veya eski olsa da.

oha tasdikli blizzard haterı sam
:)
Sosyal ağlarda paylaş

hakli ama

gromm buildup o kadar kotuydiki analtmaya calsitigini tam olarak anlatamadi oyun

wc3 direk arthasin hikayesi idi ne derseniz diyin

utherle olan baba ogul iliskisi
hem paladinlik dutyleri hemde prens olmasi
yavas yavas kin ve nefret ile degismeye baslamasi

purging of stratholme, uthere yaptigi saygisizlik (WHAT IS THIS SORCERY olmayan)

northrende gidisi, kendi adamalri donmesin diye gemilerini yakmasi, tuttugu parali askerlere ihanet etmesi

muradine ihanet etmesi ve

http://www.youtube.com/watch?v=vr7A19TPN_k

call to armsin girisi, zafer icinde donen arthas ve hic beklemedigimiz bir anda olan gelisme

menuye geri dustugunde NE YAPTIM LAN BEN diye bos bos ekrana bakmistim uzun bir sure, cidden cok iyiydi

daha sonra kel thuzadi diriltmek icin babasinin kullerini defile etmesi, utheri dalga gecerek oldurmesi birde ustune sylavanasa cektirdigi aci

cidden ICC gibi berbat bir instance ile ugurlanmayi haketmeyen bir karakterdi arthas, o encoutneri ben yapsaydim bugun wow un subscriber sayisi 13m yi bulurdu :p

arthas encounteri yapiosun
muradin yok
sylvanas yok
jaina yok
uther yok

terenas var, oda cok kotuydu yani

hani oglu oldugunde butun varligini bu isi bitirmeye adamis, metzenin en iyi karakterlerinden biri olan tirion vardi, oda gitti CC yedi bubble acmayi anca 15dk sonra akil edip FOR THE LIGHT gibi peynir kokan bir saldiri ile kirdi frostmourne u

ha gromm kimdi?

bir degil iki kere demon kani icip son anda direnip kendini feda etmis allahin lamer orcu, hicbir gunahi olmamasian ragmen cenariusu bicti karaktersiz herif

Lothar gibi adamalr varken grommun esamesi okunmaz lore da, ic savas sirasinda bir amerikali koylunun general Lee'nin ardindan I WISH HE WAS OURS diye bagirmasi gibi Lotharin durumu horde da, adamalr saygidan heykelini dikiyorlar oldugu yere dusmanalri olmasina ragmen

http://www.wowpedia.org/images/8/83/Lothar.jpg

sorna agliyo bebeler BLIZZ HORDE KAYIRIO die, ulan horde daki butun kahramanalri toplayinca bi lothar etmiyorki

Sosyal ağlarda paylaş

ha gromm kimdi?

bir degil iki kere demon kani icip son anda direnip kendini feda etmis allahin lamer orcu, hicbir gunahi olmamasian ragmen cenariusu bicti karaktersiz herif

human tarafında oynayınca sam gibi grom sevmemen normal aslında.

ancak warcraft 1-2'de ve warcraft 3'te orc ile oynamış kişiler için önemli bir yer teşkil eder grom.

buraya şairane bir şekilde
orclar tarafından esir alınmış orcların thrall liderliğinde direnişlerini ve grom'un tüm gücünü kullanıp bu bağı sonlandırışını anlattığım bir yazı yazdığımı düşün.

onun dışında, hiç bir günahı olmamasına rağmen cenariusu biçti dediğin,

night elfler sırf ağaç kesiyor diye insanlara ve orclara saldırıyor. sonra orc direnişi ile karşılaştıklarında "yav tamam kavga etmiyelim gerek yok böyle şeylere" diyerek anlaşma yoluna gitçeklerine, hayvanlık yapıp demigod cenarius'u yolluyorlar. orclar ise demigod karşısında çaresiz kalıp, birisinin "bu çeşme güç veriyor yiğitler, için için" dediği yeri kullanıyorlar. sonrası demonın kan havuzu çıkıyor o, cenarius'u kesecek kadar güçleniyorlar ama bir yandan da demona tekrar bağlanmış oluyorlar.

grom'un tekrar kötü yola düşmesinde gene night elflerin suçu var yani hehe.

o son video ise önceki oyunlardaki köleliği sonlandırmak için grom'un kendini feda etmesini gösterir.
bu yüzden denildiği gibi manly tears sahnesidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone

Manly tears değil de gülmekten aglanır belki bu kadar zorlama dram olur mu bu devirde diye, o kadar komik de değil gerçi. Rüzgar ekti, fırtına biçti. Faust okusaymis kumsalda dambil kasacagina. Güç almaya gelince tamam, sorumluluk almaya gelince yok.

Bildigin yağmacı barbarlara karsı evini savunuyordu senaryus, bıraksaydı da talan etselerdi di mi heh. Orclar izin istedi di mi pardon, LOK TAR HURR DURR

Sosyal ağlarda paylaş

Popeye said:

Kaede said:

alliancedaki bütün kahramanları toplasan bir broxigar etmez esas

yasayan efsane kardesi bile yeter brox agir gelir gayliance icin

"I am Saurfang. Brother of Broxigar. You know me to be the Supreme Commander of the Might of Kalimdor. An orc - a true orc warrior - wishes for one thing: To die in the glory of battle against a hated enemy. Some of you have fought in battles. Peace has been with us for many years. Many years we sat idle but many years we battled. In those years - where strife the land and Legion and Scourge sacked our homes, killed our families - these insects dwelled beneath us. Beneath our homes - waiting. Waiting to crush the life from our little ones. To slay all in their path. This they do for their god. And for our gods? We defend. We stand. We show that as one. United. We destroy. Their god will fall. To die today, on this field of battle, is to die an orcish death. To die today is to die for our little ones. Our old ones. Our… loved ones. Would any of you deny yourselves such a death? Such an honor?"
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne alliance lore u neden bahsediyosunuz. Warcraft lore unun %70 i horde dur. Alın kitaplarını okuyun bakın kaçtane alliance anlatan kitabı var kaçtane horde u anlatan kitabı var.
Gelmişsiniz bide sümüklü lotharı efsane gibi göstermişsiniz. İlk savaşta götüne vura vura kaçan gidip Terenas'ın eteğini öpen adam. Sonra beynine doomhammer i yedi tabiki.
Bir Guldan, bir Ner'zhul gibi karizma, güçlü becerikli adam yok alliance da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...