Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En trajik oyun sahneleri (There be spoilers!!!)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Konsol, PC ortaya karışık bu arada. Genel olarak video oyunlarını konuşmak için en uygun yer burası ne de olsa.

Chrono Trigger

Magic Kingdom'ım sonu ve Chrono'nun başına gelen benim için. Ne zaman tekrar oynasam oyunu boğazıma takılıyor öyle bir şeyler. İlk seferde çok kötü çarpmıştı ama. Zaten şimdiye kadar bir oyunda beni en fazla büyüleyebilen şey Magic Kingdom oldu.

Braid

PC'den söylemek gerekirse Braid'in sonunda açığa çıkan şey.

Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler verirken title'da hangi oyundan oldugunu da ekleyin lutfen, aci cekmeyelim.

HL2 EP2

Alyx'in babasinin oldugu yerde cok uzulmustum ben.

torment

Ya aslinda yedigimiz haltlari ogrendikce boyle trajedi katlaniyor ama. Dakkon ve deionarra konusunda cok hassasim. Practical'in onlara yaptiklarini ogrenince boyle cok buyuk bi etkisi olmustu bende.

"Portal 2"

Pis karganin glados'u kacirdigi sahne... :(

Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

torment

Ya aslinda yedigimiz haltlari ogrendikce boyle trajedi katlaniyor ama. Dakkon ve deionarra konusunda cok hassasim. Practical'in onlara yaptiklarini ogrenince boyle cok buyuk bi etkisi olmustu bende.

torment

Bu oyunun son sahnesi cok trajik gelir bana. Adamimizin sonunun cehennem olmasi ve arka planda "what can change the nature of a man" denirken oradaki sonsuz savasa katilmasi...
Aslinda Nameless One'in Baldurs Gate 2'deki Irenicus'dan pek farkli bir akibeti yok ama bu defa bakis acimiz farkli oldugu icin bu epey uzucu geliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=KRidpOpQfPk
Sosyal ağlarda paylaş

Demon's Souls Good Ending

Maiden in Blackin, Old Onela sonsuz uykuya yatmadan önce arkanızı dönüp dışarı çıkarken arkanızdan "thank you" dediği sahne

persona 3

Nyxi seallarken o hpin 0a inmesi ardından gelen slinki fullenmiş karakterlerin konuşmaları, özellikle mitsurunun GEREKİYORSA CANIMI AL dediği sahne

persona 3

oyun sonunda aegisin kucağına başımızı koyup öldüğümüz sahne ve ardından çalan memories of you

persona 3 fes

sonunda aegisin kapıda zincirlenmiş messiah halindeki mcnin ayak ucunda sonsuza kadar beklemesi

Dark Souls Blighttown sonunda

ablasını öldürdükten sonra quelenanın yanına gitmemiz ve witch ring takıyorsak arkasından gelen konuşma tahminen 20+ yıllık oyunculuk hayatımda gördüğüm en trajik sahne olabilir

ABLACIM NE OLUR KENDİNE DİKKAT ET
BEN İYİYİM BAK ESKİSİ KADAR CANIM YANMIYOR

böyle gamepadi bırakıp dizlerimin üstüne çöktüm NE BOKTAN BİR İNSANIM LAN BEN diye hayatımı gözden geçirdim

Torment

fortress of regretsde transcandent one ile annah arasındaki

- HE MATTERS TO ME MORE THAN LIFE
- THEN DIE

diyalogu

metal gear solid

say say bitmez ama o this is good, isn't it ? sahnesi

daha var da yol yorgunuyum yarın devam ederim
Sosyal ağlarda paylaş

Torment'te sanırım 50 sahne var küçük bir sürtük gibi ağlatan.

Reekwind'in hikayeleri ve dramı çok agır.

Dak'kon'un dramları çok ağır.

Mourns-For-Trees başlı başına dram npc'si.

Nameless One manly tear çeşmesi.

Metal Gear Solid, ahah, öldürdüğün her boss'tan sonra aglıyordun ilk oyunda, yaşlar da küçük daha. Bünye daha bagısıklık kazanmamış böyle manly ölümlere.

DAT SNIPER WOLF. DEM TEARS.

//Xunn, pardon taylanın hesaptan çıkmamışım.
Sosyal ağlarda paylaş

Demon's Souls

5-3 de Maiden Astreaenın yanına gidince Garl Vinlandın gard alması ve dövüşürken biryandan bizi ikna etmeye çalışmaları

Dearest Astreae, I have ... failed ... you

The Devil on G-string

http://www.youtube.com/watch?v=EvElqNlbD7w&feature=g-like

freespace 2

son bölümdeki sistemin güneşi supernovaya bağlayınca evacuation gemilerini korumaya karar verip jump nodea gitmezseniz bölüm sonu debriefingi

sc de wc de falan dünya sahne var ama meh üşendim şimdi başka zamana
Sosyal ağlarda paylaş

konsol oyunları da dahilse the darkness'i söylemek istiyorum, malum sahneleri baya trajikti, gözü yaşlı oynatıyor...

the darkness bitirmemişsen açma

oynamadıysan pek bişi anlamıycaksın zaten

1) huzurlu anlarımız

http://www.youtube.com/watch?v=InYpnU-dt-k

Awesome game, great story, strong characters and voice acting

Love/own/ play this goddamn game so much. One of the most depressing stories in a game, but it is so well written and heart-felt. Will never tire of it.

i know its a video game but for some odd reason i think she is really hot. i ve never played a more deep and emotionally moving game than this. this game is just wonderful. i first beat this when it came out in like 2007 or soremething like that and i must say up until now ive yet to play a more well rounded and creative game than the darkness. this game was just a complete success. The deep story, the action, all the twists and turns just everything is great.

I love this part. It allows you to really show emotion and such in the game. And it makes it even harder when she dies, because it's like you actually knew her.

2) raaaaaaaaaaaaaaaageee!

http://www.youtube.com/watch?v=vRP0pbVsRV0

I want to grab that son of a bitch by the neck and make him pay...I've never seen anything in a game that's made me this upset.

This scene... the first time i watched it, is was just so deep in depth, and the second Paulie pulled that trigger... It put me in Jackie's shoe's, and i felt like I was him. I felt like I had lost something dear, even though i was just standing there with an xbox controller in my hand. Jackie did exactly as I anticipated... And because it was so in depth, it made me feel like i was actually the one doing all of it. Picking up the gun... Pulling the trigger... And that's what makes a good game.

because good games aren't made on graphics, or story alone. But if the game itself makes you feel as though you're ACTUALLY IN IT... That, in my opinion, is what makes a game not only "good"... but it also lasts as well.

3) hüzünlü son

http://www.youtube.com/watch?v=ghXk-HFeFTM

jenny :'(

Sosyal ağlarda paylaş

Peki ya warcraft 3? Bugün bile LOK'TAR OGAR! diye gezmemize neden olan, gayliance gibi kolpadan değil de Horde'a gönülden bağlanmamıza neden olan o Thrall-Grom vs. Mannaroth sahnesi?

Bir damla gözyaşı

http://www.youtube.com/watch?v=-RAbG9hPaAc

No, old friend. You've freed us all..

RAAAAAAAAAAARRRRGH!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...