Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 halls of valhalla yükleticeksin xunn http://en.wikipedia.org/wiki/Rune:_Halls_of_Valhalla vardır etrafta cekiver 10 dakkada.300mb bişi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grn00b Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Ankara'da da olması dileğiyle, bütün katılımcılara başarılar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 sehzade said: beyler cok cazip geliyor bende daha önce hiç denemedim ama merak ediyorum bu arada neler oynuyorsunuz ben bf3 filan bilmyiorum cahil kalmıyım orda biride takıp cevap yazaydı iyidi ama nese size eglenceler gruplaşmış kız takımı :ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 :ban demeseydin gel bişi olmaz biz de ilk lan partymize böyle geldik diyecektim ki, :ban dedin kalbimi kırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 yok lan ben ilk lan party'e gelirken de bi dolu adamı tanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bf3 yerine başka fps oynayacak kitle ne kadar büyük ona göre gelebilirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 (.................................................) bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Her fps atılır, döneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Bu vidyoyu bi yere koymam lazımdı. Buraya koyuyorum. http://www.youtube.com/watch?v=ZZ5LpwO-An4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Duruma gore +1 veya +2, hatta belki +bilmemkac ile gelebilirim, BF3'leri yok ama izlerler yani, ikna etmis olurum adamlari hem almaya. Ekleyin seksciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ellerim kaşınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Kaede Cuce Sexdice Xunn Deno Joscelin Deacon Revangelis Senarius Xenocide Tyrannus Sereglin Sparkcaster Gwindon Kenshin Himura+1 Holy Griswold(Belki) Screwy(Belki) Loxiass Cthulhu Madboy Şimdilik böyle liste. Şu belki'ler adam olup gelsinler, yanlarına güneşi de alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ben güneşi getirebilirim ama beraber gece kaçabiliriz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Sen bas git Güneş kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 omuz omuza bf3 şansı kaçmamalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Ben gelir miyim ? Sanmam. asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Skype'a gir hadi denizle bekliyoruz. Holy de girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 haber salın sağa sola yatırmayın şu partiyi istanbula döndüğümde listeyi daha kalabalık görmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 patladı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 10 aralık ta el clasico var, kimse yazmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Yatmadı aradım konustum çoktan, yarın bana dönecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Ben gelicem ama kepenkler inmeden kaçabilirim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Listede varsın zaten gelmeme gibi bir lüks sunmadık sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Ben de gelicem ama geceye kalmicam. Kapanmadan kacicam ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar