GamzeZumrut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bir arkadasim, iki ay once falan bir satis ve pazarlama egitimine gitmisti. neyse geldi bana anlatti adam cok kral acaip ogrendim fasa fiso... Sonra iki arkadasim daha gitti onlarda gelince adam boyle iyi soyle iyi falan. ben yine bunlari takmadim ama simdi farkediyorum ki bu arkaslarimdan ikisi baya para kazanmaya basladi (gidenlerden biri maldi mal olarak da kaldi ama direk ikisi uctu valla her gece disarda yemekler alisverisler falan). sizden de tavsiye aliim dedim sizce bu ben de bu adamin seminerine gideyim mi yoksa yalan midir? asagida linki bulabilirsiniz.. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Reklam değilmiş gibi reklam yapmak naaays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yalan gitme dolandırıcı tanerozdes.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 adam daha önce nouma için çalışmış bi de galiba ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Sevgili gamze, Ben daha önce buraya gittim. Amway üzerine çalışıyordum. Gerçekten eğitimleri kaliteli kısa zamanda yükselip ürün müdürü oldum şimdi kozmetik fabrikam var. Hızlı eğitim, güvenilir isim. Teşekkürler erkan. söz sende gamze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bende questnetten %20 hisse aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 dusuncelihayvan said: Sevgili gamze, Ben daha önce buraya gittim. Amway üzerine çalışıyordum. Gerçekten eğitimleri kaliteli kısa zamanda yükselip ürün müdürü oldum şimdi kozmetik fabrikam var. Hızlı eğitim, güvenilir isim. Teşekkürler erkan. söz sende gamze. saol dusuncelihayvan cidden de cok dusuncelisin... butun bu aldigim geribildirimler yuzunden yarin gidip yazilacam glaiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Tags : dolandırıcı, dolandirici, titan, saadet zinciri, tanerozdes, www.tanerozdes.com, gamze seviselimmi?, soygun, vurgun, internetten kolay para kazanmak, kolay para, pazarlama eğitimi, milyon dolar, liseli gamze, pazarlama teknikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Gamzecim çok güzel çıkmışsın canım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 titan, quest net, quest, questnet, titan quest, titan quest net, http://www.titanquest.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 gamzeyle tanışmadan önce ben de çok boşluktaydım işte geçen bu muhabbet oldu şimdi her gün dışarda yemek yiyip 10 lirad abahşiş bırakıyorum bu eğitim sayesinde öğlen yemekleri hatta kahvaltılara bile dışarıda yiyceğim yakında ama bahşiş bırakıkabilir miyim emin değilim keşke yeni eğitimler de olsa daha çok kazanmanın yolunu bulabilisem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Holy said: Tags : dolandırıcı, dolandirici, titan, saadet zinciri, tanerozdes, www.tanerozdes.com, gamze seviselimmi?, soygun, vurgun, internetten kolay para kazanmak, kolay para, pazarlama eğitimi, milyon dolar, liseli gamze, pazarlama teknikleri işe yaramıyor bu. aral için yapılan taglerle google'da sonuç dönmüyordu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Hemen dönmez de bir süre sonra arka sayfalarda çıkmaya başlıyor. Tıklandıkça öne geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 üstüne gidip o tag'leri google'layıp sonra çıkan index'te bu konunun linkini bulup tıklamak lazım ve bunu defalarca tıklamak lazım sonra illa ki olur öyle bişeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sanmiyorum ya olacagini cunku artik google taglere cok bakmio ondan cik description daki sozlerin dagilimina bakiyor. Tagleri sadece meta bolumune koyasanniz etkisi olur ama o da cok etkili olmaz ama meta bolumunun descriptionina keyword sensitive bisey yazarsananiz o zaman baya farkettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 gamze nörd çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bi arada internet uzerinden urun satmaya calisiodum da oradan biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Linke tıkladıgım gibi yüzüme patlayan adam bariz baltalı date rapist. O bakışı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 xunn said: Linke tıkladıgım gibi yüzüme patlayan adam bariz baltalı date rapist. O bakışı biliyorum. hahah zaten adamin durusu falan da bi enterasan kolarini kavusturmayi bilmio galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Beyler galiba benden hoşlandı Gamze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Sen hoşlanılmayacak adam mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 gamze iyi şanslar diliyorum başarılı olacağına inanıyorum bu yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 evet xunn ozellikle ince espri anlayis beni acayip etkiledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 dusuncelihayvan said: gamze iyi şanslar diliyorum başarılı olacağına inanıyorum bu yolda. denemek ten zarar gelmez ya en fazla 40 lira ve birkac saatimi kaybetcem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar