Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dolandiriliyor muyum?

GamzeZumrut

Öne çıkan mesajlar

bir arkadasim, iki ay once falan bir satis ve pazarlama egitimine gitmisti. neyse geldi bana anlatti adam cok kral acaip ogrendim fasa fiso... Sonra iki arkadasim daha gitti onlarda gelince adam boyle iyi soyle iyi falan. ben yine bunlari takmadim ama simdi farkediyorum ki bu arkaslarimdan ikisi baya para kazanmaya basladi (gidenlerden biri maldi mal olarak da kaldi ama direk ikisi uctu valla her gece disarda yemekler alisverisler falan). sizden de tavsiye aliim dedim sizce bu ben de bu adamin seminerine gideyim mi yoksa yalan midir? asagida linki bulabilirsiniz..
link
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Sevgili gamze,
Ben daha önce buraya gittim. Amway üzerine çalışıyordum. Gerçekten eğitimleri kaliteli kısa zamanda yükselip ürün müdürü oldum şimdi kozmetik fabrikam var. Hızlı eğitim, güvenilir isim.
Teşekkürler erkan. söz sende gamze.

saol dusuncelihayvan cidden de cok dusuncelisin...
butun bu aldigim geribildirimler yuzunden yarin gidip yazilacam glaiba...
Sosyal ağlarda paylaş

gamzeyle tanışmadan önce ben de çok boşluktaydım
işte geçen bu muhabbet oldu şimdi her gün dışarda yemek yiyip 10 lirad abahşiş bırakıyorum
bu eğitim sayesinde öğlen yemekleri hatta kahvaltılara bile dışarıda yiyceğim yakında
ama bahşiş bırakıkabilir miyim emin değilim
keşke yeni eğitimler de olsa daha çok kazanmanın yolunu bulabilisem
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Tags : dolandırıcı, dolandirici, titan, saadet zinciri, tanerozdes, www.tanerozdes.com, gamze seviselimmi?, soygun, vurgun, internetten kolay para kazanmak, kolay para, pazarlama eğitimi, milyon dolar, liseli gamze, pazarlama teknikleri

işe yaramıyor bu. aral için yapılan taglerle google'da sonuç dönmüyordu en son.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...