Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geçen gün kamyon sürdüm, Leonardo da Vinci!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-aloo ben abin egemen
-hangi egemen?
-deli egemen ülennn
- buyur abi?
brüksel merkez kafasına göre herkezzz...
-ney?
-ney değil zurna, çal çal oyna
-abi ne diyorsun?
-geçen kamyon kullandım leanorda da vinci
-abi iyi misin?
-iyi değilim eşoğlueşek niye almıosunuz lan bizi ab'ye, Çimlere basma avrupa birliğii çimlerii eziosunn ooo kusura
-dıt dıt dıttt...
Mesaj tarihi:
e Kenan Evren bi ara Picasso resimler için "ne var ben de yaparım" gibi bir açıklama yapmıştı. Kültürsüzlük ve denyoluk bakımından aynı zihniyet. Nerde ne konuşacağını, ne diyeceğini , espiri yapılacaksa nasıl yapılacağını bilmeyen adamlar. RTE çok mu farklı ? Bi ara futbol üzerine espiriler yapıyordu yurt dışı gezilerinde başbakanlarla, cumhurbaşkanlarıyla konuşurken. Sonradan bıraktı bu işleri tabi aman yapmayın etmeyin dediler herhalde yancıları.
Mesaj tarihi:
Hakan sukuru transfer etmeleri yaramamis akpye, fitch gene fitchligi yapti geyigi, bu berbat saka bide kendisi saka olan bi icisleri bakanimiz var filan, safak sezer filmine dondu mekleket, begenmiyosan civili sopa kafaya
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

e yaptı ki sonra, çıplak hande ataizi çizdi, pek çok ergen için picassodan daha değerli o resim :P

çıplak hande ataizi dersek 40 ergen gücünde olurum.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

e yaptı ki sonra, çıplak hande ataizi çizdi, pek çok ergen için picassodan daha değerli o resim :P

Her şey sanat için, çizmeyipte direkt resmini koysa daha güzel sanat olurdu bence (tu)
  • Yeni Oluştur...