Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 kimin amcasının oğlu bu acaba yea http://mmofallout.files.wordpress.com/2010/02/ban_him_sm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bu adam kesin her sene mecliste "seneye görüşürüz" espirisi de yapıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 -aloo ben abin egemen -hangi egemen? -deli egemen ülennn - buyur abi? brüksel merkez kafasına göre herkezzz... -ney? -ney değil zurna, çal çal oyna -abi ne diyorsun? -geçen kamyon kullandım leanorda da vinci -abi iyi misin? -iyi değilim eşoğlueşek niye almıosunuz lan bizi ab'ye, Çimlere basma avrupa birliğii çimlerii eziosunn ooo kusura -dıt dıt dıttt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 haha bazen kafayı çekip çekip telsiz başına geçen polislerin muhabbetine benzemiş aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/42/abov-ne-bi%C3%A7im-espri-lan-bu-ka%C3%A7%C4%B1n_47648.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ben bu adama çok güldüm twitterdan yarılabilirsiniz #sakaciegemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 e Kenan Evren bi ara Picasso resimler için "ne var ben de yaparım" gibi bir açıklama yapmıştı. Kültürsüzlük ve denyoluk bakımından aynı zihniyet. Nerde ne konuşacağını, ne diyeceğini , espiri yapılacaksa nasıl yapılacağını bilmeyen adamlar. RTE çok mu farklı ? Bi ara futbol üzerine espiriler yapıyordu yurt dışı gezilerinde başbakanlarla, cumhurbaşkanlarıyla konuşurken. Sonradan bıraktı bu işleri tabi aman yapmayın etmeyin dediler herhalde yancıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 e yaptı ki sonra, çıplak hande ataizi çizdi, pek çok ergen için picassodan daha değerli o resim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sabah görmüştüm ama patinin seviyesini düşürmemek için açmadıydım konuyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Uzun bir şey yazmıştım site uçtu, sadece son kelimesini yazayım, ABV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Hakan sukuru transfer etmeleri yaramamis akpye, fitch gene fitchligi yapti geyigi, bu berbat saka bide kendisi saka olan bi icisleri bakanimiz var filan, safak sezer filmine dondu mekleket, begenmiyosan civili sopa kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Rewendor said: e yaptı ki sonra, çıplak hande ataizi çizdi, pek çok ergen için picassodan daha değerli o resim :P çıplak hande ataizi dersek 40 ergen gücünde olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Rewendor said: e yaptı ki sonra, çıplak hande ataizi çizdi, pek çok ergen için picassodan daha değerli o resim :P Her şey sanat için, çizmeyipte direkt resmini koysa daha güzel sanat olurdu bence (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ahah ergenliğinin uç noktaları arasında atlı samanlı o şamdan sayısı yer alan nesil kendini belli etti tabii, yorumlara ben de katılıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 OLM ÇOK İYİ LAN AHAHAHAHAHA 50 senedir girmek için kıçını yırttığın birlikle bu kadar güzel taşak geçilir ancak sdklfskfjhsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 beyler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Gavurla aramızda kültür ve zihniyet farkı var tabii; Egemen batak oynar, Stephen King. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http://www.sabah.com.tr/Dunya/2011/11/29/onu-munasip-bir-yerine-koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http://img88.imageshack.us/img88/4121/img3vw7.jpg bu da olabilirdi. gene bu fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Rewendor said: Egemen batak oynar, Stephen King. ban him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 egemen bagismis, karisi tekne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 fede said: Rewendor said: Egemen batak oynar, Stephen King. ban him hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 leanoardo da vinci asidasdamşddm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar