Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Bana kızmayın, Egemen Bağış'a kızın. http://www.aa.com.tr/tr/manset/104565-kamyon-surdum-leonardo-da-vinci Bakın bu adam AB bakanı. Bakın bu adam başmüzakereci. Ondan sonra biz AB'ye niye giremiyoruz? Buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 abi çok çok iyi. bence bu espriyi duyan ab bizi alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 30 sn ekrana boşboş baktım. Sonra da idontwanttoliveonthisplanetanymore.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 HUEHUEHUEHUEHUEHUEHUEHUEHUEHUEHUEHUEHUEHUEHUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Selami Şahin terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ÇHOQ KHOMIQUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Acaba bunu nasıl çevirdiler İngilizceye, pek çevrilemeyeceği için rezillik yurt içinde kalacak demektir, eh bu da bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Leonardo da Crane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 adamın biri gülmüş, karısı da menekşe EHEHHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 adamın biri düşmüş, karısı da rüya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 paspatur said: Selami Şahin terk paspatur harfi harfine bu yorumu az önce facebookta arkadaş listemde bir kızın paylaştığı aynı linke birisi yazdı. sanırım sensin, ya da patideki espirin üzerinden facebookta popülerite peşinde olanlar var ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sol yanım titredi birden bırrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Rewendor said: paspatur said: Selami Şahin terk paspatur harfi harfine bu yorumu az önce facebookta arkadaş listemde bir kızın paylaştığı aynı linke birisi yazdı. sanırım sensin, ya da patideki espirin üzerinden facebookta popülerite peşinde olanlar var ahah ben haberi paylaştım ve başlık kısmına yazdım bunu. Bi yere comment yazmadım. Yani o ben değilim. Ama bu ifade net bana ait, benden çalınmış (: Comment yapan zatı çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bir adamın yazdığı üç kitap vardı ben çocukken. böyle "adamın biri" esprileri vardı içinde. AB Bakanı mı artık neyse adam o kitabın etkisinde çok kalmış anlaşılan. abicim böyle yetersiz kişiler koyuyorsunuz bakanlıklara, sonra efendim neymiş halen AB'ye girememişiz felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Benzini shellden mi almış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 #sakaciegemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 AB ye girip nabacaksınız yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110519223956/creepypasta/images/6/68/Your-post-Gave-me-CANCER.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 SENEYE GÖRÜŞÜRÜZ BEYLER EHİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 valla tam senin buraya yazdığınla aynı dakikada olunca sensin diye düşündüydüm eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 abi ab'ye giremeyine adam artık koy gtüne rahvan gitsin demiş vermişte vermiş bir de şiir söylemiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar