axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Sparkcaster said: gereksiz gimplersin kendini Niye, çok mu iyi crafting? Cybersex aldım mesela ben, yaptığım modların daha iyisi itemın içinde geliyor yada commendationla satılıyor. Dungeonda bulamayacağım, pvpyle alamayacağım ne var craftingde?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 modların daha iyisi nasıl geliyo ya, epic modları satan bi yer mi var benim bilmediğim
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Epic mod her lvlda proclayan bişey değil, şansına çıkarsa kullanıp yine 5 lvl sonra değiştiriyorsun. Endgamede evet işe yarayacaktır ama leveling sırasında?
Evr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Wolas said: çantadaki itemı patlatma neye göre değişiyor bazıları patlıyor bazıları patlamıyor bi bok anlamadım sadece kendi yaptıklarını reverse engineer yapabiliyosun şansına yeşil bir itemse mavisini, maviyse epic versiyonunu keşfedebiliyosun
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 BoP olmayan itemları da DE edebiliyorsun. Evet spark senden de açıklama bekliyoruz, craft kasmayınca niye gimpleniyor çarakter?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 valla ben yaptığım itemlardan daha iyisini bulamıyorum vendorlarda, yetersiz craftersan bilemicem
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 gorevlerden bazilar daha pahali .mesela 400crediyede kutu cikario 800 krediyede farkı ney bunlarin.ayni rank
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 axedice said: BoP olmayan itemları da DE edebiliyorsun. Evet spark senden de açıklama bekliyoruz, craft kasmayınca niye gimpleniyor çarakter? hala sparkin tavsiyeleriyle mmo oynamaya mi calisiyorsun he abi diyip gec
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Abi 8 sayfa olmuş aramadım ama Jedi Guardian için hangi skillleri önerirsiniz? Betada archaeology, artice ve treasure hunting gitmiştim ama açıkçası faydadan çok zararı dokundu, bi sürü para gitti falan. Companion olarak tabi şu an T7-01 var ama ilerde padawan alırım belki (alınabiliyosa).
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Diğer skilllerin hiç bi farkı yok, eğer craft yapıcaksan para gidiyor illaki. Sadece slicingin para getirisi var, o da hiç bi crafta doğrudan katkı sağlamıyor sadece para kutusu ve random recepie buluyorsun. Jedi için şu daha iyidir diye bişey yok oyunda, endgame görmediğimiz için bilmiyoruz.
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Evr said: sadece kendi yaptıklarını reverse engineer yapabiliyosun şansına yeşil bir itemse mavisini, maviyse epic versiyonunu keşfedebiliyosun tresurehuntinden gelen eşyaların bir kısmını patlatabiliyorum ama neden hepsini değil Kojiroh said: Abi 8 sayfa olmuş aramadım ama Jedi Guardian için hangi skillleri önerirsiniz? Betada archaeology, artice ve treasure hunting gitmiştim ama açıkçası faydadan çok zararı dokundu, bi sürü para gitti falan. Companion olarak tabi şu an T7-01 var ama ilerde padawan alırım belki (alınabiliyosa). tresure hunthingde saat te 3,5k para yapıyorum gelen her eşyayı satıyorum. her renk item buluyorsun
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 üretebildiğin tipteki eşyaları reverse engineering yapabiliyorsun ama hepsini değil, bazı quest rewardlar vendorlardan alınanlar vs olmuyor
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Kojiroh said: Abi 8 sayfa olmuş aramadım ama Jedi Guardian için hangi skillleri önerirsiniz? Betada archaeology, artice ve treasure hunting gitmiştim ama açıkçası faydadan çok zararı dokundu, bi sürü para gitti falan. Companion olarak tabi şu an T7-01 var ama ilerde padawan alırım belki (alınabiliyosa). Oynama tarzına göre seç. Solo takılıcam, healer olmayacak diyorsan, biochem iyi gider. Ben artifice takımını aldım (archeo, treasure) ve saber parçalarını kendim yapıyorum, iyi de oluyor. Benzer durum synthweaving için geçerli ve üstünü başını kendin yapabilirsin. Cybertech alıp, jedi knight için grenade kasabilirsin (range eksikliğini kapamak için)
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Solo/yarı solo (+1 ya da 2 kişi) tank oynayacağım için bu sefer armor yapayım dedim, archaeology, synthweaving ve underworld trading aldım. Bu karakter de böyle olsun bari.
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 aklıma takılan birşey var artifice şuan 270 kusur, show all yaptığım zaman skillerin orada armor mod parçalarını görüyorum skill 240 yazıyor train etmek için ama train edemiyorum bug mu var orada ?
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 armor aldim ama pek icime sinmedi.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 350'ledim üçünü de fakat para dayanmıyor yahu. 75k'ya düştü param. o kadar da lockbox'a gönderiyorum treasure hunting'de halbuki.
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Yanlış yapıyorsun o zaman birşeyleri :p
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 rabut mu tam ismini hatırlayamıyorum artifice de herşey ondan istiyor bir tür kristal nerden bulucam ben bunu en fazla nerden çıkar neye göndereyim
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 cybertech'den para kazanılabiliniyor mu?
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 epic çıkarabilirsen pvp için alırlar
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 slicing'i 400'ledim. Güzel para akışı oluyor eğer sürekli göreve gönderirsem. Cybertech ve scavenging kasıyorum yanında, cybertech daha para kazandırmadı ama ilerde ondan da para kazanırım herhalde.
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Companion'ın affection'ı çok fazla etkiliyor mu mission sürelerini, kasmaya değer mi giftle falan?
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Wolas said: rabut mu tam ismini hatırlayamıyorum artifice de herşey ondan istiyor bir tür kristal nerden bulucam ben bunu en fazla nerden çıkar neye göndereyim Rubat Crystal, Grade 1 Power Stone olması lazım, Archeology'de bulabilirsn.
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Zaten crafting penceresinde resource'un üzerinde mouse'u tutarsanız açılan pencerede yazar, mesela "Grade 2 Underworld Metal" diye. "Grade 2 Underworld Metal" veren görev açıp (Grade 2 demek Mission seviyesi combosunda 2. seçenek demek) şansınızını denerseniz elbet düşer.
Öne çıkan mesajlar