Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evr said:

cybertech scheme sadece slicingdenmi çıkıyor
underworld kastık 300 oldu paso syntweave-arms-armor scheme geliyor

investigation dan cikiyo diye duymustum
Mesaj tarihi:
250 artifice - 250 archaelogy - 255 treasure hunting'im şu an.

çok sağlam epicler geliyor archaeology ve treasure hunting'den son 2 - 3 gündür. krayt dragon pearl falan stackler oldum, swg'yi anıp gözyaşlarıma hakim olamadım sdf.
Mesaj tarihi:
Çok oynayamadığımda dolayı pek credits kalmıyor, o yüzden mission görevlerine göndermiyorum kimseyi. Bakalım şu speeder için 40k'yı çıkartırsam ondan sonra yavaştan yollarım. Şimdilik sadece slicing :)
Mesaj tarihi:
Sadece craft skillinde görevleri stacklayabiliyorsun.Mesela bana 5 tane hilt yap diyebiliyorsun 1 companionuna.Daha fazlası oluyormu bilmiyorum denemedim.Sadece yapcagin şeyi seç aynı companionuna crafta bas.Toplama ve mission türü skilleri stacklamıyor.
Mesaj tarihi:
Ah bir karşıma çıkmadın ki. Dün akşam Tatooinede bir komandoyu, seni düşünerek hacamat ettim. Adam topuklamaya çalıştı stun atıp ama kaçınılmaz sonu geciktirdi sadece.

Elbet birgün kavuşacağız Deno. B)
Mesaj tarihi:
bugün tatooine dolaylarında olacağım, beklerim sevgili Devo. commando günlerimin swg'de kaldığını, fakat o zamanlarda lightsaber yerine flamethrower, heavy beam cannon vb ile sizi hacamat ettiğimi hatırlatırım.

ayrıca lütfen crafting genel başlığına uygun postlar atalım mod bey, konunun dışına çıkmayınız.
Mesaj tarihi:
birde mesela bir karakterden çıkıp başka karaktere girince craft bölümünde önceki karakterin mission skillide gözüküyor tabi işlevsiz ama öyle saçmalıyor arada görürseniz şaşırmayın :)
  • Yeni Oluştur...