Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 2 tane gathering skili alabiliyormuyuz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 istersen hepsini gathering alabilirsin, sadece crafting de kısıtlama var 1 tane alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 peki slicing ile para nasil kasiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Elemanlarını sürekli göreve gönderiyorsun, net kazanç. Başta mount gelene kadar diyordum ama lvl50ye kadar slicing devam edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 net kazanc deil misyona gondermek, karsilamiyo bazen masrafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ara sira faillasa ya da az credits gelse de totalde kazancli. 22 levelim ve 60k param oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 slicing 285 oldu benim, scavenging de 135 falan galiba, önce slicingi full yapıcam sanırım, lvl 27yim, bu gidişle 40a gelmeden fullanır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mission süreleri çok artıyor, zor 400'lemek bildiğim kadarıyla 40 öncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 süper olaylar serisi bölüm 1 gri görevden aldığım kadar fazla skill gaini turuncu görevden alamıyorum. Abuser Alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 cybertech scheme sadece slicingdenmi çıkıyor underworld kastık 300 oldu paso syntweave-arms-armor scheme geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Evr said: cybertech scheme sadece slicingdenmi çıkıyor underworld kastık 300 oldu paso syntweave-arms-armor scheme geliyor investigation dan cikiyo diye duymustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Slicing'im 200+, craft scheme olarak sadece Cybertech çıktı şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 250 artifice - 250 archaelogy - 255 treasure hunting'im şu an. çok sağlam epicler geliyor archaeology ve treasure hunting'den son 2 - 3 gündür. krayt dragon pearl falan stackler oldum, swg'yi anıp gözyaşlarıma hakim olamadım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Çok oynayamadığımda dolayı pek credits kalmıyor, o yüzden mission görevlerine göndermiyorum kimseyi. Bakalım şu speeder için 40k'yı çıkartırsam ondan sonra yavaştan yollarım. Şimdilik sadece slicing :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 axedice said: Elemanlarını sürekli göreve gönderiyorsun, net kazanç. Başta mount gelene kadar diyordum ama lvl50ye kadar slicing devam edebilirim. gereksiz gimplersin kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 multiple göreve gönderebiliyor muyuz bu bizim köleleri? önce şuna sonra buna sonrasında da ona git şeklinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 yok tek mission seçebiliyosun kelle başı craft gibi 5x görev veremiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Sadece craft skillinde görevleri stacklayabiliyorsun.Mesela bana 5 tane hilt yap diyebiliyorsun 1 companionuna.Daha fazlası oluyormu bilmiyorum denemedim.Sadece yapcagin şeyi seç aynı companionuna crafta bas.Toplama ve mission türü skilleri stacklamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 -Deno- said: swg'yi anıp gözyaşlarıma hakim olamadım sdf. SWGyi hatırlayan Deno'nun bilgisayar başındaki hali: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 geçen gün warzone'da rip üyelerini keserken rip üyelerinin yüzündeki ifade olmasın o ? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Ah bir karşıma çıkmadın ki. Dün akşam Tatooinede bir komandoyu, seni düşünerek hacamat ettim. Adam topuklamaya çalıştı stun atıp ama kaçınılmaz sonu geciktirdi sadece. Elbet birgün kavuşacağız Deno. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bugün tatooine dolaylarında olacağım, beklerim sevgili Devo. commando günlerimin swg'de kaldığını, fakat o zamanlarda lightsaber yerine flamethrower, heavy beam cannon vb ile sizi hacamat ettiğimi hatırlatırım. ayrıca lütfen crafting genel başlığına uygun postlar atalım mod bey, konunun dışına çıkmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 birde mesela bir karakterden çıkıp başka karaktere girince craft bölümünde önceki karakterin mission skillide gözüküyor tabi işlevsiz ama öyle saçmalıyor arada görürseniz şaşırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 çantadaki itemı patlatma neye göre değişiyor bazıları patlıyor bazıları patlamıyor bi bok anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ben başta her companion'a farklı meslek alıyoruz diye sanıp snythweaing aldım iyi mi taa ki ikinci companion'ı alana kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar