Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Efendim önce durumumu özetleyen şöyle bir fotoğraf ile başlayayım. http://i582.photobucket.com/albums/ss266/hofirat/DSC_0085.jpg Şimdi ben masaüstü pc toplamayı düşünüyorum. Monitör olarak odamda PS3 için kullandığım 32" TV'yi kullanayım diyorum. Lakin fotoğrafta anlaşılacağı üzere mesafe çok dar, toplam yükseklikte 1.65m falan ediyor. Şimdi ben buraya masaüstüyü kursam, karşısına otursam kullanmaya başlasam. a) 1 sene içinde kör olursun b) mutasyon geçirirsin c) hiçbiri olmazsa eziyet çekersin gibi şıklar gözümün önüne geçiyor. Bir diğer şık ise 2 katlı bir masa alıp, http://www.koctas.com.tr/imagearea/products/1000111166.jpg şu şekilde, en üst kısmını atacağım işte. TV'yi oraya koyup, altına adam gibi bir monitör alacağım. Fakat ilk başlarda maddi durum ekstra bir monitör almama el vermeyeceğinden ötürü pc'yi almam gecikebilir. Aileden yardım istemiyorum vs. Kör olur muyum ya kısacası ilk söylediğim şekilde kullanırsam? edit: ha diğer duvarda komple raflar, kitaplıklar vs. var. Orası iptal, ilk fotoğraftaki alan var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 abi kör olmazsın tabi ki de yani, ne kadar keyif alırsın tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bişey olmaz da her şeyin yüksek çözünürlüksü lazım yoksa bişeye benzemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 he onu yazmayı unuttum. Keyif meselesi ben ekranın bir tarafını görecem diye kafamı internet kafede rötgencilik yapar gibi çevireceksem, acı çekmekten başka birşey olmaz bu, ekran küçülme vs. olayları var mıdır acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bilgisayarı tv ile niye kullanıyorsun ki? çözünürlüğe müdahale edemiyorsun sonuçta sıkıntı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 1 karış + nescafe bardağı mesafesi benim kriterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Bi tane 22inc monitor al PCyi onla kullanırsın Tvyi digeri ile izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 tv yi bilgisayar monitörü gibi kullanmayı aklınızdan bile geçirmeyin. harbi kör olursunuz. çok iyi tvlerde bile pixel aralıgı monitörlere göree çok geniş. yani denemeyin bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 LCD TV PC monitörü olarak kullanılmaz abi, yok yani. Bizde Full HD 200 HZ Sony LCD TV var, her türlü özelliği var aletin, ama metin okurken gözleri çok yoruyor yani bu sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 en fazla göz kuruluğu yaşarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ya ufaktan bir araştırma yaptım bende, LED TV bu arada benim tv işte de göz kuruluğundan bahsediliyor. Başka türlü gerekli mesafeyi bırakırsan hiç sorun yaşamazsın deniyor. 1M mesafeden bahsediliyor ama, gördüğünüz gibi o masada 1M bırakmak biraz zor, ancak yeni masa alırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 benim kuzen kullanıyordu lg tv yi monitör olarak oyunlarda veya videolarda sorun olmasa da windowsta veya sitelerde falan yazılar çok kötü görünüyor. Pek tavsiye etmem birde kullanıyorsan hdmi falan geçtiğin yerde giriş ismi tarzı birşey var ordan pc yi seçince nispeten iyi oluyor görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ya biz iş yerinde 40" TV'yi kullanıyorduk animasyon tasarım için falan ama amacı vardı asdfdsa onun dışında zaten bir işe yaramıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 46 inç samsung led'e notebook bağlı, forumu okuyorum gayet rahat ama gene de uzun süreli kullanım için monitörümü tercih ederim. uzaklaştıkça ekrandan metin okumada garip bir his başlıyor sanki açıklayamadığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ya olmazsa böyle kullanayım, çok rahatsız olursa çakar koyarım yanına bir tane monitör, TV'yi de üste duvara falan monte ederim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Aynı tv bende de var bir süreliğine kendi odama getirdim digiturku ve bilgisayarı buna bağladım ve keyifli de oluyordu yatarken falan tv izliyordum geriye kalan zamanlarda pc ile işim varsa onu yapıyordum pes2012 falan oynuyordum ancak gözlerimin aşırı yorulduğunu hissettim zira ağrı yapmaya başladı. Bende eski haline geri getirdim herşeyi. samsung syncmaster 943üm ile çok mutluyum. Sanada tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 abi 32'' ekrana pc takıcaksan wireless keyboard mouse ile en az 1.5 metre uzağa git yazık edersin yoksa kendine sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 monitörün kitapçığında 50 santim yazıyor, ben 24 inç monitörde bu mesafeyi koruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Red said: abi 32'' ekrana pc takıcaksan wireless keyboard mouse ile en az 1.5 metre uzağa git yazık edersin yoksa kendine sdfs aynı şeyi düşündüm, yatak var karşısında zaten oradan yayıla yayıla kullanırım falan asfdsa kararsız kaldım bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 kararsız kalma, olmaz o iş. iki üç günde inanılmaz yorulursun. kocaman bir ışık alalnıa bakıyorsun. pixel aralıklarının geniş olması da cabası. beyaz fondaki metinlerde ağlamaya başlarsın baya ciddi ciddi yaşlar akar :) idareten bile kullanılmaz. hani oyun oynarsın film izlersin falan ama onlar bile yoracaktır. az kullanıyorum dersen dene, olmazsa gider alırsın yine monitör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bir arkadaş monitör tamirdeyken 32" taktı işte. OOO OYONLOR FÖLÖMLÖR KOCOMON OLDOO dedik ama üç güne baş ağrıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 46" tvyi 180cmden izlersem 3 güne boyun fıtığı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 60" alıp üç metre uzağına gittikten sonra ne anlamı var öyle zenginliğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar