Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 morrowind oraya rpg diye giriyorsa dark souls elli kere girer lvl atlanıyor stat kasılıyor statlar combatı etkiliyor bir dünya item var, upg var, modifiye var hatta boss soullarla yapılan silahlar crafting bile sayılabilir melee, ranged, arcane, divine her türlü gameplay var questler desen var hatta FARKLI SONLARI BİLE VAR atmosferi o listedeki oyunların 90%ından daha iyi herkesi öldürebiliyorsun sonuçlarına katlanarak farklı endingleri var haha şaka maka action rpg olmasına rağmen şu listedeki oyunların çoğundan daha rpg hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 toplam sıfır kere girer dark souls. said: SON BİR YIL İÇİNDE ÇIKMIŞ OYUNLAR EKLENMEYECEKTİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Listede Risen yok. Onların çoğundan iyi bir oyun Risen. EuroRPG'nin ideası gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bence zamanına ve yaptığı etkiye göre elder scrolls II: daggerfall O zamana kadar bu kadar serbest ve çok şey yapılabilen bir dünya yoktu zaten. O zamana kadar lineer gitmeyen tek RPG oyundur herhalde. Evren genişliği olarak bir onu birde yarım diskete sığan frontier elite II yi geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 gerge istediğinizi bana öm atın ama sadece oy atacaksanız. sonra ekliyoruz sıfır çekiyor oyun. wrpg diye değiştiriyorum anketi, böylece hem elitistleri kızdırıyoruz hem de anket daha sade kalıyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 itiraf ediyorum gothic2 yi oylayan benim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sormadik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ne sığ bi adamsın sen yareppim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 http://i.imgur.com/Uv3os.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 boyu gecmiyorum, korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ahahaha sevimsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Şükrü ne dedi bize şükrü?! http://i.imgur.com/ttIJJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 aquila said: boyu gecmiyorum, korkma. abv sandalyeden düştüm brb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 aa mm2m konmuş sağol sam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 garbage ile karıştırmayalım bölümü. teşekkürler. ------- görevimiz, sufi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bölüm verilmez hakedilir, keşke jrpgler hatta wrgpglerde bi bölüm hak edicek kadar ceşitli e kuvvetli olsalar bi bölümde onlara acılsa forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 senede 2-3 wrpg cikiyorsa 10 tane jrpg cikiyor, amerikada yiginla alicisi var nintendo zamaninda turkiyeye girmedigi icin omrunde nes-snes oynamamis, wrpg lerin altin caginda PC sahibi olmus bir oyuncu profili var turkiyede, kultur ve insan dogasi meselesi bu tamamen insan daima yabanci olandan korkmustur wrpg ler ile jrpg ler arasindada sanat sitili haric tek fark var http://lh3.ggpht.com/_NtRfq3llB-U/TGxOKDvea3I/AAAAAAAAAWw/mCS9h0YRdvA/1282165067664.jpg jrpg ler bu yuzden linear dir, ustun ve ozgun hikayeler sunarlar ancak secim sansini vermezler size, wrpg de ise iskelet bi hikaye vardir, secimlerin ilizyonunu verir sadece, akis yonu hicbir zaman degismez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 arcanum deillerse! o deilde yazdığın doğru, kuralı bozan ıstısnalar ise işte listelere giriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Genelleme yapmamak gerek yine de. JRPG olarak biraz önce söylediğin Covenant of the Plum var, WRPG olarak Black Isle oyunları, Risen filan var. Deus Ex var. Her tarafın mükemmel oyunları var, sorun şurada: Video oyunları sektörü batıda en çok paranın döndüğü eğlence sektörü haline geldi, Hollywood'u filan solladı ve bu pazarın en büyük paylarını spor, rpg ve online fps oyunları alıyor. Pazarın genelde eğitimini bitirmemiş ya da entellektüellikten olabildiğinde uzak pop kültürü içinde büyümüş kişiler etrafında dönmesinden dolayı büyük yatırımlar yukardaki resimdeki gibi oyunlara yapılıyor. Param olsa bu işe yatıracak ben de öyle yapardım. En azından Skyrim rap soundtrack'ıyla gelmedi diye sevinelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Viktor said: http://lh3.ggpht.com/_NtRfq3llB-U/TGxOKDvea3I/AAAAAAAAAWw/mCS9h0YRdvA/1282165067664.jpg Fallout Fallout 2 Torment Arcanum Bloodlines KotOR2 MotB Alpha Protocol New Vegas Witcher2 Gibi oyunların temsil ettiği bi türde ne kadar yanlış bir resim. Gören de WRPGlerin Biowhore egemenliğinde olduğunu sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 black isle oyunlari c-rpg lerin altin cagi zaten, defunct company tier e hic girmemek lazim iki turde bir duraganlik doneminde su anda onuda soyliyim japonlarin sorunu caga ayak uyduramamalari, extravert degiller batililar gibi ve bu isletmelerede yansiyor, tuketici ile aralarinda anormal bir ucurum var ve kuresel oynamak yerine hala yerel oyniyorlar, square enix bambaska bir defunx company tier sendromu sergiliyor ve abuk subuk isler yapiyor, eidos u satin almasindan sonra kuresellesti ve WRPG lestirmeye calisiyor oyunlarini diger tarafta ise korkunc bir sadelestirme var, rpg yi rpg yapan detaylari kirpmak ve mekanikelri aciton game seviyesine kadar indirmekle mesguller, tamam kimse tri-ace oyunlari gibi 3 saat kasmak istemiyor oyunu ogrenmek icin ama calisan seylerede dokunmamalari lazim, hikayeler ise hala ayni kliseler ile tam gaz devam ediyor ne yazikki, skyrim sandbox olmasa ana hikaye yuzunden yerden yere vururdum misal ama dragon age 2 gibi expansion genisliginde oyunun tam oyun fiyatina oyuncuya gomuldugu bir donemde yasiyoruz, replay value sifir oyunda edit: o yazdigin oyunlar klasikler iste, oynasan onlar kadar guzel efsane yazabilmis j-rpg ler var hikayeleri ile gene bole bir avuc onlarda tabi hater olmamak lazim oynamak icin, ben batiliyim fakin japonlar ve onlarin kulturleri diye etnosentrik bir yaklasimla koskoca bir ture bakinca kafadan fail oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 adamlar daralmis artik oyle kapsamli, detayli islerden, ugrasmak istemiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 jrpg'leri gayler için yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 tabi abi, iste tipek jrpg ornegi http://www.thereviewcrew.com/wp-content/uploads/same_sex_dragon_age.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar