Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WRPG tarihi ve en başarılı örneği

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Genel olarak en iyi: Planescape Torment
Tormentin zayıf kısmı sonu, diğer "one" larla konuştuktan sonraki kısmı hiç tatmin etmiyor, olmasaymış olurmuş gibi hissettim ben.Npcler de genel olarak o kadar iyi değil dakkon ve morte dışında (zekeriya felan sağlam karakterler ama gruba alamıyoruz, onun dışında ignus fall from grace annah felan çok fason)

2.liği de Kotor 2 ve Mask of Betrayer arasında paylaştırıyorum

ikiside pratik olarak aynı kalıptan çıkma, planescape izleri taşıyor hikaye. MotB kotor 2 ve pst aksine son derece doyurucu bi şekilde bitiyor nasıl bitirirseniz bitirin, bide npcler nispeten daha orjinal, epic settingde geçen bir oyun için.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

Genel olarak en iyi: Planescape Torment
Tormentin zayıf kısmı sonu, diğer "one" larla konuştuktan sonraki kısmı hiç tatmin etmiyor, olmasaymış olurmuş gibi hissettim ben.Npcler de genel olarak o kadar iyi değil dakkon ve morte dışında (zekeriya felan sağlam karakterler ama gruba alamıyoruz, onun dışında ignus fall from grace annah felan çok fason)

2.liği de Kotor 2 ve Mask of Betrayer arasında paylaştırıyorum

ikiside pratik olarak aynı kalıptan çıkma, planescape izleri taşıyor hikaye. MotB kotor 2 ve pst aksine son derece doyurucu bi şekilde bitiyor nasıl bitirirseniz bitirin, bide npcler nispeten daha orjinal, epic settingde geçen bir oyun için.

kotor 2 gameplay açısından daha iyi, fakat kotor'un hikayesi mükemmel. kusursuz işlenmiş yani.
Sosyal ağlarda paylaş

abi 1 çok kötü bi oyun, BAYA kötü yani ne kadar kötü anlaman için kotor 2 yi tekrar oynaman lazım, kotor 2 derken cut content eklenmiş halinden bahsediyorum, çünkü oyunun 3/4 ü çıkarılmış release de, her ne kadar SW tor ve yeni revan romanında retconlanarak içine sıçılmış olsada en iyi hikaye kotor 2 de anlatılıyo
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

yalnız şu ana dek xunn'un PLANESCAPE diye gelmemiş olmaması şaşırtıcı. ahmet, i am disappoint.

Planescape oyu vermeyenlerin ip'leri kaydediyordum, uyurken saçlarına sakız yapıştırayım da sefaletten bilgelikleri artsın.

Endure. In enduring, grow strong.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

abi 1 çok kötü bi oyun, BAYA kötü yani ne kadar kötü anlaman için kotor 2 yi tekrar oynaman lazım, kotor 2 derken cut content eklenmiş halinden bahsediyorum, çünkü oyunun 3/4 ü çıkarılmış release de, her ne kadar SW tor ve yeni revan romanında retconlanarak içine sıçılmış olsada en iyi hikaye kotor 2 de anlatılıyo

WAT
Sosyal ağlarda paylaş

DİYABLO NİYE YOK LİSTEDE O DA REPEGE? LEVEL ATLAYINCA SİKİL VERİYOM?!

Madem a-rpgler de var listede insan IP-BI öncesi dönemden SSI oyunlarını falan da ekler. EotB'ın olduğu listede bi Shattered Lands, bi Wasteland de olabilirmiş. Ama CRPG tür olarak kendini sürekli geliştirebildi 2000lerin ortasına kadar, bu yüzden Torment'ın ya da Arcanum'un olduğu listede EotB'a ve muadillerine oy vermek zor geliyor bana.

Diğer taraftan Baldur's Gate diyen arkadaşları da en azından Baldur 1 oynamaya davet ediyorum, dialogların bildiğin Skyrim'den farkı yok o kadar kötü. Merhaba merhaba al bu quest hadi güle güle. Skyrimde en azından quest bitince rewardı direk veriyor, quest aldığın yere geri gitmeye gerek yok. Ama aradan geçen 15 yılda bu kadar geliştirme yapsınlar dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten Fallout 3 kötü bir oyun değil, günümüzün en iyi 10 oyunundan bir tanesi, ama aynı zamanda "Fallout" da değil.

Ne kadar eski oyun öğelerine bağlı kalmaya çalıştıkça, o kadar saçmalamışlar. Ki quest sisteminin gene onu öldür, bonus al, bunu öldür bonus al, onu gene öldür bonus al olmasını falan geçtim.

Hani bir fallout 3 değilde, post apocalyptic oyun yapıp isminide "Hüseyin 3" koysalarmış daha hayırlı bir iş olurmuş.

Gardımı aldım bekliyorum. En garde !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...