Mirage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Planescape Torment nedir yav filozof musunuz hepiniz? Dagilin. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Genel olarak en iyi: Planescape Torment Tormentin zayıf kısmı sonu, diğer "one" larla konuştuktan sonraki kısmı hiç tatmin etmiyor, olmasaymış olurmuş gibi hissettim ben.Npcler de genel olarak o kadar iyi değil dakkon ve morte dışında (zekeriya felan sağlam karakterler ama gruba alamıyoruz, onun dışında ignus fall from grace annah felan çok fason) 2.liği de Kotor 2 ve Mask of Betrayer arasında paylaştırıyorum ikiside pratik olarak aynı kalıptan çıkma, planescape izleri taşıyor hikaye. MotB kotor 2 ve pst aksine son derece doyurucu bi şekilde bitiyor nasıl bitirirseniz bitirin, bide npcler nispeten daha orjinal, epic settingde geçen bir oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 konsol olsa xenogears derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Sparkcaster said: Genel olarak en iyi: Planescape Torment Tormentin zayıf kısmı sonu, diğer "one" larla konuştuktan sonraki kısmı hiç tatmin etmiyor, olmasaymış olurmuş gibi hissettim ben.Npcler de genel olarak o kadar iyi değil dakkon ve morte dışında (zekeriya felan sağlam karakterler ama gruba alamıyoruz, onun dışında ignus fall from grace annah felan çok fason) 2.liği de Kotor 2 ve Mask of Betrayer arasında paylaştırıyorum ikiside pratik olarak aynı kalıptan çıkma, planescape izleri taşıyor hikaye. MotB kotor 2 ve pst aksine son derece doyurucu bi şekilde bitiyor nasıl bitirirseniz bitirin, bide npcler nispeten daha orjinal, epic settingde geçen bir oyun için. kotor 2 gameplay açısından daha iyi, fakat kotor'un hikayesi mükemmel. kusursuz işlenmiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 abi 1 çok kötü bi oyun, BAYA kötü yani ne kadar kötü anlaman için kotor 2 yi tekrar oynaman lazım, kotor 2 derken cut content eklenmiş halinden bahsediyorum, çünkü oyunun 3/4 ü çıkarılmış release de, her ne kadar SW tor ve yeni revan romanında retconlanarak içine sıçılmış olsada en iyi hikaye kotor 2 de anlatılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Arcanum akabinde BG2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 baldurs gate dark alliance 2 niye yok :( 2 kişi yanyana sabaha kadar kasardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 5 cocuun var birini kurtar gibi olmuş. seçemedim. o yüzden diyablo nerde en iyi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Su listeye baktıktan sonra bunlara harcadıgım vakitte doçent olurdum demek yanlıs olmaz herhalde.. what can change the nature of a man? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 -Deno- said: yalnız şu ana dek xunn'un PLANESCAPE diye gelmemiş olmaması şaşırtıcı. ahmet, i am disappoint. Planescape oyu vermeyenlerin ip'leri kaydediyordum, uyurken saçlarına sakız yapıştırayım da sefaletten bilgelikleri artsın. Endure. In enduring, grow strong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Sparkcaster said: abi 1 çok kötü bi oyun, BAYA kötü yani ne kadar kötü anlaman için kotor 2 yi tekrar oynaman lazım, kotor 2 derken cut content eklenmiş halinden bahsediyorum, çünkü oyunun 3/4 ü çıkarılmış release de, her ne kadar SW tor ve yeni revan romanında retconlanarak içine sıçılmış olsada en iyi hikaye kotor 2 de anlatılıyo WAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 GERGE said: Baldur's Gate bence en iyisi ama seri olarak yazılmalıydı o. Tek bir öykü ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bloodlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 And the winner is ; War, war never changes ... Bethesda yüzünden güzelim oyunun karizması falan kalmadı. Fallout'a ellemeyip, gidip post apocalyptic morrowind yapaydın ey bethesda ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 DİYABLO NİYE YOK LİSTEDE O DA REPEGE? LEVEL ATLAYINCA SİKİL VERİYOM?! Madem a-rpgler de var listede insan IP-BI öncesi dönemden SSI oyunlarını falan da ekler. EotB'ın olduğu listede bi Shattered Lands, bi Wasteland de olabilirmiş. Ama CRPG tür olarak kendini sürekli geliştirebildi 2000lerin ortasına kadar, bu yüzden Torment'ın ya da Arcanum'un olduğu listede EotB'a ve muadillerine oy vermek zor geliyor bana. Diğer taraftan Baldur's Gate diyen arkadaşları da en azından Baldur 1 oynamaya davet ediyorum, dialogların bildiğin Skyrim'den farkı yok o kadar kötü. Merhaba merhaba al bu quest hadi güle güle. Skyrimde en azından quest bitince rewardı direk veriyor, quest aldığın yere geri gitmeye gerek yok. Ama aradan geçen 15 yılda bu kadar geliştirme yapsınlar dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 new vegas gayet hayvan gibi iyi bir oyun, fallout 3 kötü olsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Zaten Fallout 3 kötü bir oyun değil, günümüzün en iyi 10 oyunundan bir tanesi, ama aynı zamanda "Fallout" da değil. Ne kadar eski oyun öğelerine bağlı kalmaya çalıştıkça, o kadar saçmalamışlar. Ki quest sisteminin gene onu öldür, bonus al, bunu öldür bonus al, onu gene öldür bonus al olmasını falan geçtim. Hani bir fallout 3 değilde, post apocalyptic oyun yapıp isminide "Hüseyin 3" koysalarmış daha hayırlı bir iş olurmuş. Gardımı aldım bekliyorum. En garde ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Metin 2 Hüseyin 3 oldu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 RPG-7, Sovyetler Birliği yapımı bir geri tepmesiz tanksavar silah olup dünyada en çok kullanılan tanksavar silahıdır. Etkili menzili 400 metredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 torment oynamadım arcanumu sevemedim throne of bhaal'a a lol dragonage diyip; Shadows of amn diorm. Vampire a da oyumu verebilmek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Might and Magic VI'a oy verene hürmetlerimi sunuyorum. Benim de ikinci tercihim MM6. Deathblade said: Zaten Fallout 3 kötü bir oyun değil, günümüzün en iyi 10 oyunundan bir tanesi, ama aynı zamanda "Fallout" da değil. Diger en iyi 9 oyunu saysana bi merak ettim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Ben sayayım deathbladein iyi oyunlarını Sims Fable Dragon Age 2 Need for Speed Fifa MW3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bu arada bence rollercoaster tycoon da listede olmalıydı. Orda da bir lunaparkın müdürü rpsi yapıyorum, verdiğim kararlar lunaparkın başarısını etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ahahahah kahkaha attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar