Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Birşeyler olmuş, bir taraf yazarının adı geçiyor ve ekşisözlükte islam'a küfredildiği için delirenler var. Olaylar nedir? Bir bakayım dedim de birşey bulmak çok güç. Bilen birileri anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 anladığım kadarıyla taraf gazetesi yazarlarından biri tt yapmış bunu .. yanlış anlamadıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hangi yazar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 mehmet baransu nun gündeme gelme çabaları işte. ortaya bi laf at dine hakaret ediyorlar burda diye, arkandan ne oldugunu bilmeden 234234 tane koyun koşsun. madımak v2.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 oooo hala Taraf'ın ipiyle kuyuya inenler mi kaldı ya? of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 fare dağa küsmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 baransu ne gereksiz bir adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 e taraf ile bu ülkenin savcısı, hakimi, mahkemesi aynı ip üzerinde olduğu için inenler var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Taraf'ın klasik gündem yaratma çalışmaları. Benim şahsi taraf manşeti favorim "Ntv helikopteri telefonla arayarak" düşürdü olmuştu gerçi. İşssiz, amaçsız insanların vakit geçirmesi için işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Sebebi eger ilk mesajdakiyse paticik'ten haberleri olmaması iyi olmus ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bu haberde adı geçen adam o çağrı atarak helikopter düşürme işine imza atan adammış sanırım. Ne adamlar ile uğraşıyoruz ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kapansa keşke sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 of yazıp yazıp sildim, toparlayamadım bir türlü. Kapanacaksa da dini nedenler yüzünden olmasın mealinde birşeyler demeye çalışıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Taraf varsa isin icinde bosuna tartısmayalım. Sozluk de kapanmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 aslında evet en doğrusunu söyledin. liberallerimizden de tepki yok, sıkıcı gidiyor başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kapatmalarına gerek yok allah verir cezalarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 http://sosyalmedya.co/eksi-sozluk-dine-hakaret/ olay bu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 PZero said: anladığım kadarıyla taraf gazetesi yazarlarından biri tt yapmış bunu .. yanlış anlamadıysam yalnız ortada bi yanlış anlama var sanırım: taraf gazete değil paçavra, yazarı da yok, komedyenleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hakaret nerede bunda be, çok daha beterleri yok mu ekşide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 O olay sadece gaza getirdi hardcore şakirtleri. Ek$i'de çok daha beterler yorumlar var ama o adama patladı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 sözlük cidden kapansın rezil bir oluşum oldu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Kapansın, kapanmasın fark etmez ama taraf gazetesinin başlattığı bi kampanyadan dolayı kapanırsa abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 taraf'ın dinle alakası nedir çözemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 17 rekat namaz kılıyorlar günde olay o. başbakanın, cumhurbaşkanın, bi de sabah namazı kendilerininki işte. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kapanmasın ya ekşi değişik türden seslere ihtiyaç var bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar