kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Nasıl oluyor bu iş , avukat pati var mı bilen ? Ne kadar sürüyor ve neye bakıyor hakimler ? İnandırıcılık kriterleri var mı kararda etken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 doktora yolluyorlar sonra kemik yaşımı ne bakılıyor sanırsam doktorlar tamam büyük olur bundan diyorlar yada küçük ona görede oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 lol. o ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ahah bedelli sınırı yüksek geldi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Evet az daha ittirmek lazım . Hayır hazır fiyatı uygunken diyorum , işin yoksa vatandaşlık al şimdi . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 bence deneme 18 e düşebilir yaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 kemik testi yapıyolar.küçültmek için denemiştim zamanında.pek kolay bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 yusuf sesi geldi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Yalnız bedellide mutlaka "mahkeme ile yaşı değiştirilmiş olanların mahkeme kararından önceki yaşları dikkate alınır" ibaresi bulunur. TSK nın en sevdiği cümle hatta bu her bi şeyde yazar. ayrıca nomsaR said: bence deneme 18 e düşebilir yaşın. ASHDFHSGFDHASDFHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 kithnos_1 said: Evet az daha ittirmek lazım . Hayır hazır fiyatı uygunken diyorum , işin yoksa vatandaşlık al şimdi . :) ahahasşldkj bi akıllı sen misin ? bedelliye yaş değiştirmek sökmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 yaş büyütme olmuyor hastanede doğduysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 askere götürmek için inzibat gönderdiklerinde "ben aslında yokum" desen daha çok işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 O ifade varsa zor tabi , e neyse vatandaşlıktan çözmek en temizi demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 olmuyor gibi bişi. boşver kardeş normal bir şekilde git yap askerliğini vatan borcu herp derp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 dönüp dolaşıp %90'ınızın geleceği yer çok kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 İdam ile yargılan ya da kendini Hüseyin Üzmez'e ellettir. İkincisinden o kadar emin değilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 en fazla 2 yaş büyütebiliyorsun kendini. ayrıca bedelli için olmuyor herşey de yazar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 nomsaR said: bence deneme 18 e düşebilir yaşın. aslında öyle bişi olsa ne güzel olur ya. hayatımıza ekstradan süre katmış gibi oluruz. gidiyim mesela test edeyim, 14-15 çıksın mesela. daha uzun yaşarız ömrümüz artar. hem nasılsa okuldan mezun da olduk. ilkokula ortaokula gitme problemi de yok. "olum ben daha 14 yaşındaymışım" diye hava atarız millete felan. tabii bu işin pedobear yönü de var o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Bone said: "olum ben daha 14 yaşındaymışım" diye hava atarız millete felan. hııı..evet.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 DoruK said: askere götürmek için inzibat gönderdiklerinde "ben aslında yokum" desen daha çok işe yarayabilir. heeeeeeeeeeeeeeeeeeey dostum, orda naptigini gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 samaella said: yaş büyütme olmuyor hastanede doğduysanEvde doğmuş olmak zorundasın hastanede doğduysan doğum kayıt belgen oldugundan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 DoruK said: dönüp dolaşıp %90'ınızın geleceği yer çok kasmayın o 10%ye girecem arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar