Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(2011) Game of the Year

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BF3'ün falan 6.sını 7.sini oynayacağımız yeni elder scrolls oyunu çıkma gününe kadar makinemde modlarıyla yüklü kalmaya devam edecek Skyrim bence en birinci oyundur. Dark Souls pc'ye port edilip falan çıkmadan oynayacağım bir şey değil zaten.
Mesaj tarihi:
beni en çok etkileyen oyun portal 2 olduğu için onu seçtim.

dark souls, ac: revelations, little big planet 2, gears of war 3, arkham city, skyward sword, uncharted 3, pc'ye çıkmadığı için oynamadım, bilemiycem.
Mesaj tarihi:
bir sürü güzel oyun var valla. 1 numarayı secmek zor ama onu hak eden 3 tane oyun var. onlardan biri olmalı. skyrim, ac:r, bf3.

bir de bilgisayar oyunları bolumunde pc'ye cıkmayan oyunları oylamadan cıkarmalıyız. ya da pc'ye cıktıktan sonra 2012 basında bu anket acılmalı. su haliyle epey sacma.
Mesaj tarihi:
goty pc dışındaki oyunlar için de verilebildiği için (doğal olarak) gayet mantıklı, değişik platformların bir arada tartışıldığı bir bölümümüz olmadığı için de burada oylamaya dahil edilmeleri normal. pc'ye çıkan her oyunu da oynamış olmayacak çoğu kişi nasılsa. kendi deneyimlerinize göre kimin hakettiğini düşünüyorsanız ona verin oyu.

konuşulan bölüme göre çıkarma/ekleme yapsak fps'leri de çıkarmamız gerekir zaten. :)
Mesaj tarihi:
e bf 3 de bc2 nın devamı, skyrimde oblivion'ın.
surda yeni ip denilebilinicek kac oyun cıktıkı bu sene?
nerdeyse hepsinin gameplayine kadar aynı hersey. bi deus ex var listelenmiş.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

dua etsinler blizzard oyun cıkarmadı bu sene.

overall game of the year ödülü alan en son blizzard oyunu diablo 2.

hoş gerçi akademi daha önce ödül almamış şirkete ödül veriyor, tek istisna infinity ward olmuş. alt kategorilerde tekrar ödül alınıyor ancak.
  • Yeni Oluştur...