Oski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 * konsol bebesi mode on * Call of Duty: Modern Warfare 3 nerde? * konsol bebesi mode off * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 dark souls tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 aa pardon lan bastion tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bastion da en iyi indie oyun sanırım bu senenin. o kadar iyi anlatım olan oyun çok azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 kac tanesini oynadınız abi bu oyunların? revelations cıktı mı? sadece oynadıgınız ya fanboyu oldugunuz oyuna mı oy verdiniz. nasıl oluyore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 BF3'ün falan 6.sını 7.sini oynayacağımız yeni elder scrolls oyunu çıkma gününe kadar makinemde modlarıyla yüklü kalmaya devam edecek Skyrim bence en birinci oyundur. Dark Souls pc'ye port edilip falan çıkmadan oynayacağım bir şey değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bence skyrim olur. başka oyunlara/oynayanlara çamur atmaktan kaçınalım lütfen. editleyeceğim direkt. witcher 2'yi ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 dark souls ne ya gfghgşdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 beni en çok etkileyen oyun portal 2 olduğu için onu seçtim. dark souls, ac: revelations, little big planet 2, gears of war 3, arkham city, skyward sword, uncharted 3, pc'ye çıkmadığı için oynamadım, bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 -Deno- said: çok zor soru ya. hatta son dönemin en zor sorusu falan. iyice oturup düşünmem lazım sdf. ASSASSINOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 sadece bilgisayar için diyorsak fable 3 derim. veya dirt 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bir sürü güzel oyun var valla. 1 numarayı secmek zor ama onu hak eden 3 tane oyun var. onlardan biri olmalı. skyrim, ac:r, bf3. bir de bilgisayar oyunları bolumunde pc'ye cıkmayan oyunları oylamadan cıkarmalıyız. ya da pc'ye cıktıktan sonra 2012 basında bu anket acılmalı. su haliyle epey sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 goty pc dışındaki oyunlar için de verilebildiği için (doğal olarak) gayet mantıklı, değişik platformların bir arada tartışıldığı bir bölümümüz olmadığı için de burada oylamaya dahil edilmeleri normal. pc'ye çıkan her oyunu da oynamış olmayacak çoğu kişi nasılsa. kendi deneyimlerinize göre kimin hakettiğini düşünüyorsanız ona verin oyu. konuşulan bölüme göre çıkarma/ekleme yapsak fps'leri de çıkarmamız gerekir zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 konsolda varsa kesinlikle uncharted 3 gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 sp deyusex mp bf3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Batman, Uncharted, Portal veya BF3 en büyük adaylar. Ben Portal 2 sürpriz yapabilir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 meh bf3 de skyrimde goty lık oyun deil. dua etsinler blizzard oyun cıkarmadı bu sene. benım oyum tropico 4'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 masqurade oyundan anlamadığı tropicoyu koymadığı için deus ex'e verdim. deus ex varken witcher 2 varken skyrim'e rpg diye oy atılmazki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 tropico 4 güzel de 3 ün devamı gibi ek pakedi gibi. buraya aday olamaz. ama çok güzel o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 e bf 3 de bc2 nın devamı, skyrimde oblivion'ın. surda yeni ip denilebilinicek kac oyun cıktıkı bu sene? nerdeyse hepsinin gameplayine kadar aynı hersey. bi deus ex var listelenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 abi 3 tane ek bina var, bi kaç ekstra görev var camp içinde. aynı şey diil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 direk Portal 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Cuce said: dua etsinler blizzard oyun cıkarmadı bu sene. overall game of the year ödülü alan en son blizzard oyunu diablo 2. hoş gerçi akademi daha önce ödül almamış şirkete ödül veriyor, tek istisna infinity ward olmuş. alt kategorilerde tekrar ödül alınıyor ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 arkham city almalı okuduklarım kadarıyla. ama hala oynayamadık biz pc'ciler o ayrı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bf3 e verdim oyu fakat skyrimde goty alaiblir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar