kavurma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Neyse ben eve geçeyim de oradan konuşayım, görmeden konuşmak yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Norton zaten DNS olarak bedavaya veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Absolut said: Filtrenin geldiğini anlamanın bi yolu var mı? pron siteye giriosa normaldir herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Eskiden kapalı siteler açılacak mı filtresizde? Yanlışın olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bu arada paket sistemi eleştirilecek bir şey değil. Ama kullanım yanlış çok. Farklı profiller arası değişim client üzerinden basitçe yapılabilmeli. Norton'un DNS'leri gibi bir sistem kurup, bilgisayarın DNS ayarlarının başka yerden değiştirilmesini engelleyip, orada özel DNS, standart DNS, çocuk DNS, aile DNS gibi DNS'ler sunmaları lazım. En aklıselim yolu budur bence bunun. Böyle bir programın engellemesini geçebilen insanlar zaten her şekilde geçer engellemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bu vesileyle, ttnete üye olurken böle turuncu bi kart veriyorlar hani şifreni hizmet noyu falan yazıyorsun, onu buldum iyi oldu lol kaybolmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 madem filtre koydular kapatılan siteleri açsalar da girmek istemeyen filtre kullansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Değişen hiç birşey yok dns sayesinde envai çeşit siteye girilebiliyor. Demek ki gerçekten abartılacak bir durum yokmuş. Bundan sonraki tek çözüm ise mahkemelerin emriyle engellenen (telif hakkını çiğneyenler dışındaki) sitelerin tekrar açılmasıdır. Ondan sonra da sen sağ ben selamet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 dasaaa said: Arma said: off bu saatte uğraşılmaz. ben yatayım. yarın bakarım ne olmuş ne bitmiş. meali: ooo siteye giriyor lan. hmm hatunun memelere bak. ohhmppffssss.. dur siteye "ben yatayım, kim uğraşacak diyeyim de.. nerede yahu tuvalet kağıdı" caught wet-handed tüh yemedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Benim girip girmemekten ziyade fisleme konusunda suphelerim mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 wastyrx said: Ofisten ayıplı siteye girdim işte ofiste yorgunluğun sebebi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 dün girdim bi prona. sora çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 goldbären said: wastyrx said: Ofisten ayıplı siteye girdim işte ofiste yorgunluğun sebebi!!! hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 kendimi güvenli hissediyorum mmmh. devletimmmh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 aile pakedi seçersniz victorias secret, calvin klein ve durex in sitelere girmiyormuş ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 durex'in sitesine girip napıcaksın olm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 -Deno- said: durex'in sitesine girip napıcaksın olm ? aile planlaması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yalnız mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 iyi bari, o kadar tantana koparmak işe yaramış herhalde. bir değişiklik olmadı bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 -Deno- said: yalnız mantıklı. eee tabii 3 çocuk isteniyor sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ttnet ten girdim üyelik bilgilerimlede profilde hiçbisi göremedim bu filtrelerle ilgili baska bir adresmi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 standart, aile, cocuk var standart normal olan di mi su an hicbiri secili degil cunku, standardi da mi secmesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Sam said: iyi bari, o kadar tantana koparmak işe yaramış herhalde. bir değişiklik olmadı bende de. gösterilerden sonra baya gei adım attılar. ha şimdi boşuna bağıdılar cağırdılar bakın hiç bişi oldumu? oplmadı dicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 gözle görülür bir şey olmamasının bir önemi yok, sonucta biz herhangi paket istemeyerek, paket almayanlar paketine girmiş durumdayız, ve bizim de her yaptığımız devlet tarafından izlenebilir durumda, istedikleri anda bir siteyi hepimize birden engelleyebilirler, proxy felanda hiç bir işe yaramaz. Tabi sistem ilk başladığında böyle sessiz kalacaklar, bakın bir şey olmadı diyecekler, yavaş yavaş yapacaklar operasyonlarını. yine en önemlisi, artık tamamen izleniyor olduğumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 VPN kullandığın sürece izlenemiyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar