Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 1 gol iki takıma da galibiyet getirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 3 ihtimalli bir maç di mi tolga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Hayır 4 UA sahaya dalıp maç iptal olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 GS defansı cok faul yapıyor.Her duran toptan çakarız işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Dartanian said: Hayır 4 UA sahaya dalıp maç iptal olabilir. ya nereye giriyolar abi. fenerbahçeliler içeri nasıl girdi sanıyosun, çarşı açtı kapıyı ve güvenlik o kadar yoktu.. şuan güvenlik üst seviyede ve çarşı kapı açarız falan da demedi. he helikopterle inerler diyosan o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 melo varsa kesin kırmızı yer bu maç. bir de geçen sayfalarda iddaa denmiş. zaten herhangi bir ligi futbol bölümünde tartışabiliyorsunuz,iddaa oynayacaksanız avrupadan futbol topiği var yukarıda. sorabilirsiniz herhalde şu maç hakkında bilgisi olan var mı diye. alt üst diye yapılan gol muhabbeti çok kötü oluyor ya. iddaa zaten maç öncesi futbol konuşmaktan çıkan bir şey. maç öncesi futbol konuşmak yasak değil, konuşursunuz herkes kendi iddaasını kendi çıkarır. örneğin beşiktaş bu maçta zorlanmaz diye düşünüyorum ben kadro kalitesi bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 dün şu yenilsende yensende denen programa denk geldim.2dk baktım beşiktaşı eleman şöyle dedi aynen bu maçta kimin kırmızı kart göreceği belli.melo atılır.meloyu italyadan bu yuzden kovdular.galatasarayda maçlarını izlemedim ama atılır ulan kendin diyorsun.galatasarayda maçlarını bile izlememişin adamın meditasyon vs yapıyormuş ztn.adamın ilk maçında yalan dolan noldugu belirsiz bi dirsek mevzusu oldu.onun harici hem 10 numara top oynuyor.hemde hırsı ve agresifliği tam kıvamında yani bu mesaj benim üstümde melo kırmızı görür diyen arkadaşa için birazda :) q7nin kırmızı görme olasılıgı melodan daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Melo o kadar harekete rağmen kırmızı görmemiş bu maç da mı görecek yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 çok net yenilcez gibi.. Min 2 fark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Galatasaray 11: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Melo, Selcuk, Engin, Ayhan, Kazim, Elmander Besiktas 11: Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, Ismail, Aurelio, Ernst, Veli, Quaresma, Simao, Almeida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Izlediğim kadarıyla besiktasin hakkı yeniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 yanlız maç sertleşcek sanki ilerki dakikalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 abi çok ucuz sarı kart ya daha 8.dakkada bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 aslında semih'in öyle dalması saçmaydı. ordan bi yere gideceği yoktu topun zaten. sakin sakin dalsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 abiii negzel pozisyon oldu ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 gs bayaa eziyo ilk 15dk itibariyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Dakika 14'te Quaresmanın adını ilk defa duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 böyle giderse atıcak gs galiba ama bi 15 dk falan geçirsek gol yemeden dengelenir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Montiloyu neden oynatmamış diye söylendim Carvahala sonra hatırladım ki o FM transferimdi. Çok fazla oynadım sanırım bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ohaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 semih ve melo erken kart gordu. kizarmazlarsa bu mac gsnin. bjk random bank asya takimi gibi. rttam kadro kapan, tek adama bel bagla. derken atiolardi kontradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 besiktasin golu yendi, haksizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 o topa mudahale eden semih miydi oysa eğer helal olsun.30 saniye çnce yerdeydi cunku bu arada beşiktaş uyuyordu ama uyandı hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Finishing 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar