Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011 @ 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

Sahaya madde atmanın savunulacak yanı yok... Rezillik her türlü. Adam oyunun son 10 dakikasında 2 kere yere attı kendini... Hakem bile eh ulan artık dedi, çık dışarı kafan yarılıyorsa da yarılsın. O kadar yattı gereksiz yere. Bu bildiğin yetersizlik...

O kadar da yetemiyorsan oynamaya, Galatasarayda işin ne?

O trübünden madde atanları kameralardan tespit edip bir daha almasınlar stada. Nefret ediyorum bu adamlardan...

Sabri de Necip de maçın en şanssızlarıydı. İkisine de geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda dönerler.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

valequenta said:

macin ozeti

galatasaray - kaliteli futbol

besiktas - quaresma & simao

kalite mi ?

ilk 20dakkadan sonra gram top oynamadı gs

4 tane yesek kimse sesini cıkarmaazdı o derece kötüydük

ha beşiktaş q7ye oynuyor sadece o ayrı mesele.bizde o da yoktu

iyi oynamadik, besiktasin hakkiydi mac. futbol kalitesi ayri bi perspektif.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Sahaya madde atmanın savunulacak yanı yok... Rezillik her türlü. Adam oyunun son 10 dakikasında 2 kere yere attı kendini... Hakem bile eh ulan artık dedi, çık dışarı kafan yarılıyorsa da yarılsın. O kadar yattı gereksiz yere. Bu bildiğin yetersizlik...

demeye çalıştığım şuydu. ayıp yani. kazım da haketti mesela. ayıp ya. oynamayacaksanız gitmeyin abi. ne gerek var yani :(
Sosyal ağlarda paylaş

maçta galatasaray'ın üstünlüğü olduğu, bütün maç istatistiklerine bakılarak da anlaşılır zaten. muslera'nın çıkardığı toplar dışında poziyonu yok adam gibi beşiktaş'ın. kıçlarına başlarına çarptıra çarptıra kıçlarını zor kurtardılar yine.

maçla ilgili sölenecek pek bişi yok. kendi evinde kazanamayan ve ezikçe oynayan bir beşiktaş var! ve taraftarların yaptığı pislik ve saygısızlık. bu takım aslantepe'ye de gelecek illaki...
Sosyal ağlarda paylaş

abi insanlar galatasaray'ın maçı domine ettiğini söylemiş. Ben uydudan izledim avusturya yayınıydı. Türkiye'de farklı mıydı maç?

Galatasaraylılar olayı çok güzel bir şekilde tribünden atılan maddelere çevirmişler e haklılar da. Atılmamalıydı. Van için harika bir gösteri yaptıktan sonra böyle bir şey yakışmadı.Ama merak ettiğim bir şey var. Eboue ye sanki ilk kenara geldiğinde hiç bir şey atılmadı? Daha sonra gördüm. Bu olayı başka farkeden oldu mu?

Bence maçta daha çok konuşulması gereken şey verilmeyen gol ve hemen ardından gs a verilen haksız frikik olmalı.

Beşiktaş çok çok iyi oynadı ancak finishing yetersizdi. Q7 aryyık bi defolsun ayrıca. 3'e 2 yakaladığımız pozisyon'da sağ da boş olan almedia'ya topu atsaydı maç çok farklı olacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

Skor önemli değil o kadar Masq. 10 tane gol kaçmış, buz gibi golü iptal edilmiş, Necip'in ters basması sebebiyle kaval kemiğinde oluşan 5cmlik bir yarık sonrası verilmeyen penaltı... Benim için oynanan oyun iyiydi. Size bakıyorum da abi 0 takım. Maçın 70 dakikasında silikti Galatasaray. Sen buna birşey demiyorsan, seninle tartışacak birşeyim yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

aha bjk yonetimi qq'yu baslatti.
golleri verilmemis, hizli birkac ataklarini olmayan faulle kesmis hakem.
belliydi zaten ya. hep hakemler gdf.
bir de penaltilari verilmemis.
eboue seyirciyi germis, ondan atmislar. futbolcu sakin olsa bisi yapmazmis seyirci.

kim bu gozluklu bi yonetici konusuyo? mete duren mi bu kim carsinin bagrindan kopmus gelmis.
Sosyal ağlarda paylaş

abi beşiktaş maçı kazanabilirdi.gs çok pas hatası falan yaptı resmen kendi ellerimizle pozisyon verdik.ama beşiktaş çok iyi oynamadı yani.beşiktaşta kötüydü

galatasarayda bi q7 keita tarzı bi tane adamımız olsaydı bizimde öyle pozisyonlarımız olurdu muhtemelen illa.

hakemlik bişi yoktu.iki tarafada saçma salak fauller çaldı.verilmeyen golde yok yani abarmayın lan

topunuz direkten dönmeseydi napalım yapcak bişi yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...