Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0X1NyZRX_Tk Turkiye'denmiş lololol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Engin Ardıç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 niçün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 adamın gözlüklü olması normal direk kör eder adamı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Of ne iyiymis ya. Ama kullanim alani yok. Napcan 65 inch tableti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 asabi kuslari 65 inchde oynamak icin alinabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Eleman cok genc gorundugunden emin olamadim ama MAM'da bulunan Ardic Tech'e is gorusmesine gitmistim. Linux/Vindoz kismi icin sys-admin tadinda birilerini ariyorlardi. Taa o zamandan Android'i kendileri icin ozellestirdiklerinden ve kendi embedded cihazlari icin kullanmaya calistiklarindan falan bahsediyordu adamlar. Velhasil ben ise alinmadim ama gorustugume cok memnun olmustum cunku beni baya baya zorlayan bir mulakat olmustu. Vindoz kismi haricinde de alnimin akiyla cikmistim. Zira ayni kisilerse kesinlikle bos adamlar degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ntvde vardı bi ara seçim sonuçları için vs. başka ne için kullanılır bilmiyorum, sunum falan da yapamazsın bunla dokunarak toplantılarda vs. ekranı sen kapatıyorsun zaten. cidden kullanım alanı sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Degil aslinda. Bunun senin gorebilecegin aciyla masana entegre oldugunu ve klavyeyi de ekrandan kullandigini dusun. Gayet kullanisli olacaktir. Ha 1920x1080px cozunurluk yetmeyecektir tabi bu durumda. Cozunurluk buyursa tadindan yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 böyle parmaklara takılcak bi dalga olcak.onla uzaktan kontrol etcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 http://www.engadget.com/2011/11/14/turkish-company-builds-65-inch-android-tablet-with-honeycomb/ Engadget'da bile çıkmış adamlar Meanwhile in Turkey.. hiç bir Türk sitesinde adamların ne ismi ne cismi var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 dokunmatik tv'lerden ne farkı var onu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 oha cogiyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 baya iyi de kısa süre kullanabilirsin böyle bir şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Red said: böyle parmaklara takılcak bi dalga olcak.onla uzaktan kontrol etcen abi boş zamanım olsa direk yapcam bunu hatta yapayazdıydım wii'de bir benzerini ama performanslı değildi. ama elime bi kinect geçince çok pis fantazilerim olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 :D ben dokunma hassasiyetini grafik tablet gibi algılayan multitouch istiyorum. yok böyle ekran/panel halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Bone said: dokunmatik tv'lerden ne farkı var onu çözemedim. dokunmatik tv mantığında aslında ama tablet bir bilgisayar bu. yani yazılımı büyük ekrana entegre edebilmek iyi fikir. di'nin dediği gibi uzaktan ufak bir ekrandan kumanda edilebilirse mesela muhteşem bir icad olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 dokunmatik/smart televizyonlarda da benzer yazılımlar var. büyük ihtimalle android'in sığabileceği kadar büyük belleğe sahip bir tv bulup ona yüklemişlerdir. open source olduğu için de uyumluluk problemi varsa bir şekilde çözmüşlerdir. öyle bir tahminde bulundum. hani sanki üniversite bitirme ödevi yapılabilecek bir şey gibi geldi bana. tabletlerin olayı elde taşınabilecek boyutta, cep telefonundan büyük ama cep telefonundan daha çok fonksiyonlara sahip bir cihaz olması. netbookların klavyesiz olanı gibi. e bu durumda 65-inch tv'nin "tablet" olarak kullanılması pek bişiyi değiştirmeyecek. anlayamadım bu projenin anlam ve önemini. o yüzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 yok televizyona bir şey yüklü değil, videonun başında bir yere asıl tableti monte ediyor solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 anlam ve önemi olmasına gerek yok adam merak etmiş lan yapılır mı demiş uğraşmış yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 güzelmiş yav. kullanım alanı kısıtlı olabilir tabi ama hayal gücüne kalmış bişe bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 kişisel kullanım değil de farklı alanlarda birşeyler anlatmak-öğretmek-göstermek vs. için kullanılabilir. çok oyunculu oyunlar keyifli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ahmedinejad said: yok televizyona bir şey yüklü değil, videonun başında bir yere asıl tableti monte ediyor solda. e o zaman iş daha da kolay değil mi ki? yazılım tablet içinde, televizyon sadece dokunmatik ekrandan geri bildirim yapıyor. tablet bile değil, display/command device olarak kullanıyorsun o 65 inch'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 kolaysa sen de yap evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 "Alti ustu dokunmatik TV" diyenler, herhangi bir dokunmatik televizyonu tabletlerine bagladiklari anda -ki nasil baglayabileceginiz bile muallakta- TV'nin touchscreen'inin tablet tarafindan taninacagini bilerek mi konusuyorlar yoksa kaynagi pek belli yerlerinden sallayip ahkam mi kesiyorlar acep, beni bilgilendirebilirler mi bi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar