Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World's biggest Android tablet (65-inch)

Sereglin

Öne çıkan mesajlar

Eleman cok genc gorundugunden emin olamadim ama MAM'da bulunan Ardic Tech'e is gorusmesine gitmistim. Linux/Vindoz kismi icin sys-admin tadinda birilerini ariyorlardi. Taa o zamandan Android'i kendileri icin ozellestirdiklerinden ve kendi embedded cihazlari icin kullanmaya calistiklarindan falan bahsediyordu adamlar.

Velhasil ben ise alinmadim ama gorustugume cok memnun olmustum cunku beni baya baya zorlayan bir mulakat olmustu. Vindoz kismi haricinde de alnimin akiyla cikmistim. Zira ayni kisilerse kesinlikle bos adamlar degiller.
Sosyal ağlarda paylaş

dokunmatik/smart televizyonlarda da benzer yazılımlar var. büyük ihtimalle android'in sığabileceği kadar büyük belleğe sahip bir tv bulup ona yüklemişlerdir. open source olduğu için de uyumluluk problemi varsa bir şekilde çözmüşlerdir.
öyle bir tahminde bulundum.
hani sanki üniversite bitirme ödevi yapılabilecek bir şey gibi geldi bana.

tabletlerin olayı elde taşınabilecek boyutta, cep telefonundan büyük ama cep telefonundan daha çok fonksiyonlara sahip bir cihaz olması. netbookların klavyesiz olanı gibi.
e bu durumda 65-inch tv'nin "tablet" olarak kullanılması pek bişiyi değiştirmeyecek.

anlayamadım bu projenin anlam ve önemini.
o yüzden sordum.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

yok televizyona bir şey yüklü değil, videonun başında bir yere asıl tableti monte ediyor solda.

e o zaman iş daha da kolay değil mi ki?
yazılım tablet içinde, televizyon sadece dokunmatik ekrandan geri bildirim yapıyor.

tablet bile değil, display/command device olarak kullanıyorsun o 65 inch'i.
Sosyal ağlarda paylaş

"Alti ustu dokunmatik TV" diyenler, herhangi bir dokunmatik televizyonu tabletlerine bagladiklari anda -ki nasil baglayabileceginiz bile muallakta- TV'nin touchscreen'inin tablet tarafindan taninacagini bilerek mi konusuyorlar yoksa kaynagi pek belli yerlerinden sallayip ahkam mi kesiyorlar acep, beni bilgilendirebilirler mi bi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...