Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vicdani ret de geliyor(muş)

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

Kardeş mastera yurtdışına da geldik ama geri dönmek gerekiyo süre bitince ha mülteci başvurusu da yapmak istemiyorum tabi o leş bi durum, öyle ya da böyle temelli gelicez elbet. Yoksa cennet yurdumda durmayı nüfusun büyük çoğunluğu gibi ben de pek istemiyorum.
Tatava yapmak kolaydır, çoğu kişi de böyle konularda rererö vatanseverliğini sürdürür tabi, çünkü şu anda böyle prim yapmak kolay. Açsınlar sınırları tamamen görücem kaçınız kalıyorsunuz orda.

Oyunlarda 10-20 ms var akıyorum bu arada gençler tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

bu vicdani redin geri dönüşü yok dimi lan

şimdi red yaparız 4 sene sonra kardeş senin red yalan oldu demesinler fds

bende düşünmem valla.öyle kız vermem işide köyde falan belki.ayrıca kim ne bilcek.

dert eden olursa aslanllar gibi yaptım der.1-2 de yalandan askerlik anısı anlatır tamamdır sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Pasaportta yazıyor zaten eskerlik durumu galiba.
Bu arada vicdani ret koşulları açıklansın öyle yazmak lazım yani ben reddettim heyo demekle olmayacak o iş büyük ihtimal belli süre devlet memurluğu yaprıtılacak insanlara ve elbette torpilin babası her zamanki gibi fır fır dönecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Askerlik yapmayana kız vermemeydi adamdan saymamaydı falan eski kuşak işi. Bugün hala kırsal kesimde var, ama azalıyor. hele hele askerlik yapmama durumu yaygınlaşınca bu zihniyet de zamanla yok olacak. Kaldı ki aynı kırsal kesimde sırf askere gitmemek için işaret parmağını kesip koparanlar da var şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla aynı torpil askerde de dönüyor. Acemilikte usta birliği açıklanmadan önce "ben konak askeri şubeye düştüm, ben de balçova askeri şubeyi ayarladım" diye gezen adam çoktu bizde.

Bide devlet memurluğu yaptırılsın, insanlar doğuya gitsin. Yeter ki boyunduruk altında bir esir gibi yaşamasın kimse.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

E ama gitti adamlar oralara abso.

edit : Escape in 18-19 yaşında falan olması lazım. Yaşla ilgili sorunu olmaz.

seni de askere alırken keşke zeka psikoloji testine falna tutsalardı, gerçek anlamda alınmazdın işte o zaman. defalarca söylediğim şeyi hala kendi bildiği gibi yazmak sırf bulaşmak içini, ortaokul konsepti artk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...