axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 barnacle said: komandoluk için ingilizce arıyorlar mı? Aksana bağlı. İskoç aksanıysa alıyorlar, yoksa yallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Vicdanı retçi Captain Price reporting for duty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Kardeş mastera yurtdışına da geldik ama geri dönmek gerekiyo süre bitince ha mülteci başvurusu da yapmak istemiyorum tabi o leş bi durum, öyle ya da böyle temelli gelicez elbet. Yoksa cennet yurdumda durmayı nüfusun büyük çoğunluğu gibi ben de pek istemiyorum. Tatava yapmak kolaydır, çoğu kişi de böyle konularda rererö vatanseverliğini sürdürür tabi, çünkü şu anda böyle prim yapmak kolay. Açsınlar sınırları tamamen görücem kaçınız kalıyorsunuz orda. Oyunlarda 10-20 ms var akıyorum bu arada gençler tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 evlen orda kas biraz vatandaşlık al yolu çok istedikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Vize ve finaller icin de vicdani red cikarsalar ya lan! Bu vahsete vicdanim dayanmiyor.. Kamu hizmeti yaparim iibf de ne is olsa yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 geldiyse 2 dakka durmam hemen başvururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 vicdani ret yapmış adama kız vermemler ile başlayıp askerliğini yapmamış insanlara iş vermemeye kadar gider bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Hele bi çıksın bunlar 10 yıla eser kalmaz o kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 iş yerine yalan söylersin gidip raporu isteyecek halleri yok, öyle nationalist bi kurumda yok zaten çoğu askerlik hizmetini tamamlamış yada bulunmayan diyor zaten illa gitsin askerliğini yapsında işe alalım demiyorlar kız olayıda lulz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 MHP lideri Devlet Bahçeli, vicdani ret çalışmalarıyla ilgili ''Türkiye'ye her an bir belanın sarkabileceği bir ortamda, bir Bakanın vicdani ret konusunu gündeme getirmesi kadar yakışıksız, densiz bir teklif söz konusu olamaz'' hjklkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 işlevi olan bi sistem getirirler de faydalanabiliriz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bu vicdani redin geri dönüşü yok dimi lan şimdi red yaparız 4 sene sonra kardeş senin red yalan oldu demesinler fds bende düşünmem valla.öyle kız vermem işide köyde falan belki.ayrıca kim ne bilcek. dert eden olursa aslanllar gibi yaptım der.1-2 de yalandan askerlik anısı anlatır tamamdır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 nick post uyumu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bunu da din gibi nüfus cüzdanına yazsınlar askerlik durumu yapmadı/yaptı/vicdani ret gibi sen o zaman gör şenliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Pasaportta yazıyor zaten eskerlik durumu galiba. Bu arada vicdani ret koşulları açıklansın öyle yazmak lazım yani ben reddettim heyo demekle olmayacak o iş büyük ihtimal belli süre devlet memurluğu yaprıtılacak insanlara ve elbette torpilin babası her zamanki gibi fır fır dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Askerlik yapmayana kız vermemeydi adamdan saymamaydı falan eski kuşak işi. Bugün hala kırsal kesimde var, ama azalıyor. hele hele askerlik yapmama durumu yaygınlaşınca bu zihniyet de zamanla yok olacak. Kaldı ki aynı kırsal kesimde sırf askere gitmemek için işaret parmağını kesip koparanlar da var şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Valla aynı torpil askerde de dönüyor. Acemilikte usta birliği açıklanmadan önce "ben konak askeri şubeye düştüm, ben de balçova askeri şubeyi ayarladım" diye gezen adam çoktu bizde. Bide devlet memurluğu yaptırılsın, insanlar doğuya gitsin. Yeter ki boyunduruk altında bir esir gibi yaşamasın kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Atış serbest :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 istersen hulk hogan ol eğer 25 yaşında ve sonrasında gidiyorsan askere, BABAYI komando oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ve komando tartışmalarına son nokta konuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 E ama gitti adamlar oralara abso. edit : Escape in 18-19 yaşında falan olması lazım. Yaşla ilgili sorunu olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 gülün oğlu için çıkıyordur kesin bu bi ton kural koyalarlar tek gülün oğlu yararlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Hükümetin işine gelir bence ya , çıkarırlar umarım vicani ret yasasını . Hem orduyla uğraşmış oluyorlar ,hem de kamu hizmeti falan yaparlar Almanya'daki gibi alternatif , onlar da hizmet e kanalize edilmiş olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 axedice said: E ama gitti adamlar oralara abso. edit : Escape in 18-19 yaşında falan olması lazım. Yaşla ilgili sorunu olmaz. seni de askere alırken keşke zeka psikoloji testine falna tutsalardı, gerçek anlamda alınmazdın işte o zaman. defalarca söylediğim şeyi hala kendi bildiği gibi yazmak sırf bulaşmak içini, ortaokul konsepti artk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 şey var mı lan acaba? ne kamu hizmeti ne askerlik yapmıyorum lan hiç bişey cezası neyse verin gibi bişey. onu yapmak istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar