Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 http://www.objektifhaber.com/haber/yasam/tek-fotografla-zengin-oldu-99192.html Microsoft’un, XP işletim sisteminde kullandığı manzara fotoğrafını çeken Chuck O’Rear, fotoğrafın hikayesini İngiliz Daily Mail gazetesine anlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 2002-2003 arasında beraber olduğu kız arkadaşını ziyaret için sık sık Napa-San Francisco hattında seyahat eden O’Rear dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 torpili vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Bende bugun şu haberi okuyodum. btnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Masticore said: Bende bugun şu haberi okuyodum. btnet Onu ben de okudum ve bazı insanların zenginliğinin benim hayal gücümün sınırlarını aştığına karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 O parayla kaç ülke doyu.....!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 o yaşta neyin kız arkadaşı lan bu noluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 şöyle düşünün, fotoğraf sahibi + açık arttırma sitesi + satın alacak kişi anlaşır. bu anlaşma da büyük ihtimalle fotoğrafçının satın alacak kişiye vereceği para ile veya satın alacak kişinin hayrına yapacağı bişey olabilir. zengin şahıs fotoğrafa milyon dolar verince fotoğrafçının ismi özellik kazanacak. bu olay 3-4 kez tekrarlandığında da fotoğrafçının adı oluşacak ve diğer satışları için acayip bi referans olacak. tabi ki açık arttırma şirketi adamın parasını geri verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 gülen yüz smileının bulucusu da açlık sınırında mı neydi Mr. Ball later told interviewers that he was paid $45 for his artwork and never applied for a trademark or copyright. http://www.nytimes.com/2001/04/14/us/h-r-ball-79-ad-executive-credited-with-smiley-face.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 a evet, halbuki o herifin sürümden kazanması gerekiyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Forrest Gump sayesinde buldu o adam gülen yüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 foto$op değil miymiş o xp wallpaperı ya uhaeuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 peki iki nokta üst üste + parantez kombinasyonunu ilk kim bulmuş? resimsiz olcak ama (: böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Kara para mı aklıyorsun Andreas Gursky? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 sanırım bu kadar değerli olmasının sebebi perspektifle alakalı bir şey. ben anlamadım bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ne değeri o paraya gider o çimenlik + nehiri satın alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Masticore said: Bende bugun şu haberi okuyodum. btnet "bu fotoğrafa 4 milyon dolar verdiler" magazinsel ve hatalı bir başlık o para aslında o fotoğrafın sahibine ait bir esere sahip olmak için veriliyor sayılır resim'de de var böyle şeyler adam da fotoğraflarını tek edisyon 3 edisyon 5 edisyon diye basıyor mesela başka örnek basmayacağını belirtiyor böylece değerlendirmiş oluyor zaten sanat dünyasında tesisli bir adamsa daha önce yaptıklarından ötürü o zaman koleksiyonerlerin ve zengin meraklıların tabi ilgisini çekiyor böyle bişey ki bu adam da epey iyi iş yapmış değerli bi herif ama bu haberin bu kadar abartılarak dolaşması en iyi fotoğrafın resme göre sanat açısından daha ne kadar primitif bir aşamada olduğunu gösteriyor :P picasso zamanında her alışverişinde çek yazarmış insanlar da picassonun imzası var diye çekleri bozdurmazmış böylece adam hayatının son 30 yılını bedava yaşamış mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Xenocide said: o yaşta neyin kız arkadaşı lan bu noluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Xenocide said: peki iki nokta üst üste + parantez kombinasyonunu ilk kim bulmuş? resimsiz olcak ama (: böyle CMU'dan cikma smiley olayi. Hatta bak: http://research.microsoft.com/en-us/um/people/mbj/smiley/smiley.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 lan o kadar telif odeyecegine git ayni yere cek fotosunu, orda bide mangal yap arnavut ciegeri falan ac bide raki yanina, bide puro caktinmi ohh misss ne ugrasiyon telif melif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ya bu adam 80 yaşında, 2002 de 70 yaşında olsun, kız arkadaş neyine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Yurtdışında çok yaygın o, insanlar evlenmiyor özellikle ilk marriage'ları fail olduysa.. Geçen gün gene 60-70 yaşında teyze kapıdaydı, tuttum, saol erkek arkadaşıma geldim dedi fsdsds...Dolu var yani..Evet garip oluyor boyfriend girlfriend lafını yaşlı insanlardan duyunca, kabul ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 boyfriend/ girlfriend kavramı bize 90larda girdiği için tek kuşağız tabi, adamlar 60lardan beri sevgili lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar