Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oha deniz otobüsü kaçırılmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sostizm said:

Absolut said:

Ozel tim operasyon yapip serefsizleri tek tek avlasa ne guzel olur be.

Absolut baba, adam gemiyi 20knot süratte tutuyo, bu süratte boradalayamazsın.

Kaptan kim acaba yaa, hepsini tanırım.

helipkopterle inemezler mi ? Uğur dündar bile indiydi taa 90'larda.
Mesaj tarihi:
Valla 20 knot süratle giden bir kocaman katamaran, çok ciddi deniz kaldırır. ZOdyakla o dalga tepesinde tırmanıp, oradan da gemiye geçmek akrobasi gibi bişey. Helikopter de çok gürültülü işte dikkat dağıtıp gemiye çıkmak için doğru araç değil. Bomba varsa patlatırlar.
Mesaj tarihi:
100-120 mil daha gidebilecek kadar yakıtları kalmış ve talepleri de yokmuş ilginç. Nasıl sonlanacak, neler diyeceklerler merak ediyorum.

istedikleri sadece medya, çağırsınlar Flash Tv'den Yalçın abiyi adam zaten imha eder kendini.
Mesaj tarihi:
Gitiikleri istikamette nereye gittiklerini hesaplayip oraya onceden gitmek lazim yani birileri ile,i bulusacaklar bomba doldurup bir yerimi ucuracaklar onceden helltmek lazim.
Mesaj tarihi:
Kaçırılan bir deniz otobüsü vardı ne oldu o?

Alt yazı dışında bir haber görebilmek mümkün değil, sansür mü uygulanıyor yine. En son yakıt ikmali talebinde bulunduklarını okudum.
Mesaj tarihi:
Yakıt ve yemek istemiş teröristler, şöyle 2-3 saatte etkisini yavaş yavaş gösteren bir uyuşturucu bassalar yemeklere iyi olur, tabii yemeği de iyice geciktirip saatlerce bekletip vermek gerek ki direk yesinler.
Bu eşkiya bozuntularının önce yolculara yedirip sonra da 2-3 saat yolcuları gözlemlemeyi bekleyeceklerini sanmıyorum
  • Yeni Oluştur...