Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 cennette bir kapı kolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 masanın üzerinde o an ne varsa onun adını verdim nick olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ya bu niklere böle anlamlar şeyeden bi site vardı, her harf için bişeyler uyduruyordu a.h.m.e.t. gibin, neydi o site :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Kendi yarattığım ve 8.5 sene boyunca oynadığım frp karakterimin adı. Tamamen o an zorlayıp kafadan uydurmuştum. Sonra kaldı öyle. RPG oyunlarıyla bilgisayara, UO dönemi UO ve ICQ ile internete, ultimatr döneminde burada aldığım ilk nicki (Goldhawk) kimse tanımayınca da yeni account alarak buraya taşınmış oldu. Arada bikaç tane taklitçi denyo çıktı tabii, çıkmadı değil. Ama hala her yerde bunu kullanıyorum. Gerçi kısaltıp Rew yaptım msn'de falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Ásgard, savaş tanrıları Aesir'ın mekanı, dokuz alemden biri. Evrende en yüksek seviyede bulunur, sıkıca yerleştirilmiş taş bloklardan örülü yüksek bir duvarla çevrilidir. Bu seviyede Alfheim, Vanaheim ve Valhalla bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bir dönem bizzat ben kendim anlamlı şeyler yüklüyordum ama en memenun kalan senko oldu ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 "roket adam" said: roket adam benim için yeni bi nick. üni hz'da kaldığım yurtta darkrider ile kalıyoduk, ulan herif her yerde turunculu bi siteye giriyo, paso dalga geçiyoruz, adamın ismi paticik kaldı herkes paticik çağırıyo. biraz muhabbet ettim ben modum yöneticiyim vizyonda falan dedi, dalga olsun diye üye oldum sikko bi nickle, bölümünü trolledim biraz. öyle kaldı anasını sattığımın bağımlılığı. allah belanızı versin. 3 sene oldu herhalde, binlerce post. http://forum.paticik.com/read.php?62,5311409,5312862#msg-5312862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 di said: Degil degil. adsaads Adam gibi yaz lan. Elimde belgeler var bak hakkinda cikaririm ortaya! şimdi gördüm şunu AHAHAH ya ben şöyle link vereyim mi ha? http://forum.paticik.com/read.php?13,393308,393308#msg-393308 kablolur mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bi tane uo serverında balık tutuyodum paso. ben gemi ve denizden çıkan yaratıklar konusunda maceralarım oluyodu. yeni karakter açarken aklıma okyanus geldi ocean yapiyim dedim baktım başkası almış niki oce4n oldu sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 BabacumMostors said: di said: Degil degil. adsaads Adam gibi yaz lan. Elimde belgeler var bak hakkinda cikaririm ortaya! şimdi gördüm şunu AHAHAH ya ben şöyle link vereyim mi ha? http://forum.paticik.com/read.php?13,393308,393308#msg-393308 kablolur mu bu? Nasıl yani ya Baba Cum Masterz değil mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Simsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Yegor Meshcharakou. zamanında beşiktaşta oynamış basketbol oyuncusu. yıllar içinde mesh'e kadar düştü. hala tam olarak nasıl okunur bilmiyorum.. meşerau diyodu spiker 10-12 sene evvel, ona göre okuyorum bende. sonra orjinal bişey olsun, her sitede alınabilir olsun diye götümden lethenarl 'ı sıktım 2005'te. genelde onu kullanıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 xunn said: BabacumMostors said: di said: Degil degil. adsaads Adam gibi yaz lan. Elimde belgeler var bak hakkinda cikaririm ortaya! şimdi gördüm şunu AHAHAH ya ben şöyle link vereyim mi ha? http://forum.paticik.com/read.php?13,393308,393308#msg-393308 kablolur mu bu? Nasıl yani ya Baba Cum Masterz değil mi yani? kılıfı bozma bebeğim *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 http://i.imgur.com/ClHZn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 rap grubunun adi.. onlara sormak lazim sanirim.. gerci sormuslar "loonies" in slang i demis bunlarda.. e catlaklikda var bunyede 95 den beri tum masabasi ve rpg oyunlarinda UO da.. ivirda zivirda hep luniz im iste.. budur.. bi donem de Blaxx i kullaniyordum, kadikoy de bir magazanin adiydi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 sık sık böyle çağrılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 "sadece aptallar 8 saat uyur" kitabını bitirdikten sonra nick arayışlarındayken aklıma gelen Sleep koysam sitelerde falan filan üyelik alırken kesin benden önce birileri almıştır mantığına dayanarak 3e'li versiyonu olan Sleeep hayata geçmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 "roket adam" said: "roket adam" said: roket adam benim için yeni bi nick. üni hz'da kaldığım yurtta darkrider ile kalıyoduk, ulan herif her yerde turunculu bi siteye giriyo, paso dalga geçiyoruz, adamın ismi paticik kaldı herkes paticik çağırıyo. biraz muhabbet ettim ben modum yöneticiyim vizyonda falan dedi, dalga olsun diye üye oldum sikko bi nickle, bölümünü trolledim biraz. öyle kaldı anasını sattığımın bağımlılığı. allah belanızı versin. 3 sene oldu herhalde, binlerce post. http://forum.paticik.com/read.php?62,5311409,5312862#msg-5312862 haha.bu iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 olmak fiilinin di'li gecmiş zamanının 2. hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Sevdiğim bir kokteyl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Kutup ayısının latince ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Joker işte bildiğin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 abi senin bir de mutlak sıfır olmayanın var. az daha ılımlı bi arkadaş bi topikte onunla atışmaya girmiştin, kendi kendine kavga ediyor gibi gözüküyodu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Lisede aldığım bir nick, yine de takdire şayan buluyorum çoğu kişiye kıyasla. edit: Of resimler görünmüyor, Gugıl şörç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar