D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Bone said: abi niye adam gibi beta key dağıtılmıyor da, bi kişiye 50 tane verilip her birini "şov"la dağıtmasına veya parayla satmasına izin veriliyor onu anlamış değilim. Icefrog pro takımlara sınırsız key veriyo isterlerse nedenini bende anlamış değilim çünki oyunu promote ettikleri yok genelde kendi streamlerini felan promote etmeye çalışıyolar keylerle.
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Rastgele insanlara key dağıtarak oyuncu sayısı arttırmak kadar, bi community oluşturma çabası da var çünkü. İnsanlar fun page'lerde gruplarda bi araya geliyorlar bi şekilde, yine bazı takımlar fan sahibi oluyor gibi. Sadece dota oynayan insanlar yerine forumları takip eden, community içinde bulunan playerlar tercih ediyorlar en azından beta süreci için.
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 diablo 3 betasına bile keyim var bir dota 2 gelmedi...
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 yok mu şöyle sevabına verebilecek birileri? link falan varsa pm'den şöyle titretiverirse sevinirim
vadaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 beyler bu oyunun ücreti nasıl olur acaba hon gibimi ?
S-H Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 vadaa said: beyler bu oyunun ücreti nasıl olur acaba hon gibimi ? f2p olacak deniliyor
Sypro Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 son bikaç sayfadaki rage'i okudum da, benim mi çevremde aklı başında insanlar var yoksa okuduklarım mı çok uçuk karar veremedim. dota2 ile ilgili başımdan geçen hikayeyi anlatmak istiyorum, sonra siz karar vermeye çalışın: ortalama 1.6k değerinde steam hesabım var. muhtemelen bi o kadar da gift var işin içinde. holiday sale'de bastion achivement'ını yapınca Dota 2 verdi alakasız şekilde. zaten anketten bekliyordum da tek kişilik olduğu için ve tradable olduğu için benden daha çok isteyen bir arkadaşa yolladım hiç düşünmeden (lol keşke $100 isteseymişim). hatta o anki sevinci anlatan üç-beş kare fotoğrafımız bile var. güldük eğlendik. geçen yine bizde oturuyoruz, bi arkadaş facebook'ta yazdı, 2 tane var isteyenler el şaplatsın diye. steam açıktı o an, dedim yolla. o da aynen hiç düşünmeden yolladı. hayır, anlamadım oyunun olayını. birisi de geçen gün patide satmaya çalışıyodu, başka bi arkadaş için sordum, bf3 istedi. lol. biz mi farklıyız siz mi anlamadım gitti. oyun lan bu! çıkınca oynarsınız. diablo3 için 10 sene nasıl beklediniz anlamıyorum bazen. sonra yok scam yok yüksek fiyat. talep böyle abuk derecede olursa karşılığının ne olması bekleniyor anlamış değilim. oh be. dota 2 ile ilgili içimi de döktüm. gidip biraz volfied oyniyim.
S-H Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 bendim bf3 isteyen ki rus bf3 30 tl zaten,giftin tekini de 30a sattım anormal bir durum yok :) senin paylaşımcı arkadaşların olabilir de benim yok 6-7 aydır da key peşinde koşuyorum,2 de gift gelince değerlendirdim :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 mobalar farklı, sürekli oynayıp kendini geliştiriyosun, oyunu şu an oynamayla release de oynama arasında bi fark yok yani, aynı oyun
Tomambas Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Valla ben patici de sayılmam yıllardır üyeyim gerçi de, Dota 2 keyi dilenmek için post atiim dedim. Steam id: MeurglysIV Atarsanız güzel olur, atmazsanız hayırlısı. Ha bir de hazır lafı geçiyorken, CS:GO inviteı atan olursa o da çok kıral olur :)
0ne Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 stem id: yihuu bana bi gift atanın 40 yıl kölesi olaram :P
KingMadboy Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 steam id : amonrakoth davetiye yollayanın interneti fiber olsun ping 10+ görmesin a.k den hızı hiç düşmesin :)
Tomtom Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 steam id: pijkard davetiye gonderene simdiden tesekkur ederim :)
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bizim masquerade'e 10 tane inv gelmiş, facebook'ta yazıyodu isteyen var mı diye ÖM'leyin terbiyesizlik etmez verir heralde sdfg
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 steamid: xenocidetr tekrar tekrar yazmalı
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 deadwoll said: Bizim masquerade'e 10 tane inv gelmiş, facebook'ta yazıyodu isteyen var mı diye ÖM'leyin terbiyesizlik etmez verir heralde sdfg Bak bunu dün yazsan ciddiye alırdım ama şimdi 1 nisan şakası gibi duruyor. Yoksa??
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Yok ya ahah eski wow guildinden tanıdık bi swe kid vardı pro. gamer, ondan istemiş o da takımın keylerinden yollamış bi kilo işte.
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 deadwoll 1 nisani vermiş. Yok bende davetiye falan bu arada malesef. Hahah.
do9uz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ahhahahaha özel mesaj bile attım sana dssdfsfdfsd
Öne çıkan mesajlar