senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 difüzyon ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Sıcakken yavaş yavaş, soğukken fondip şeklinde tüketiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 senko said: difüzyon ile adam amip çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 caffe latte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Dışarıda içersem Americano Şirkette içersem Nescafe Gold, Black Evde içersem Sade Türk Kahvesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 lord_gorthaur said: caffe latte http://www.youtube.com/watch?v=12jwC65KD70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Evde filtre, dışarıda ne denk gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 İçemiyorum gastritim var öldürüyor beni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Laraken: Rakıdan sonra O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 cay iciyorum ya ben. kahve kulturum olusamadi bi. is hayatina girince edinirim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 http://demandware.edgesuite.net/sits_na/dw/image/v2/AAFV_PRD/on/demandware.static/Sites-Starbucks-Site/Sites-starbucks-master-catalog/default/v1320261251723/images/beauty/equipment/bodum_black_crema_coffee_press_for_starbucks_coffee_8_cup_0.jpg http://demandware.edgesuite.net/sits_na/dw/image/v2/AAFV_PRD/on/demandware.static/Sites-Starbucks-Site/Sites-starbucks-master-catalog/default/v1320261251723/images/beauty/coffee/starbucks_guatemala_antigua_whole_bean_coffee_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 http://www.mailce.com/wp-content/uploads/2011/07/cay1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 sen bu anketi açtıktan sonra piyasaya 3 'ü birarada çakması türk kahveleri sürdü elemanlar. işte patinin bir kez daha sosyal medyadaki gücü ortaya çıktı. Sigarayla içip kakası gelenler için de paketlerin üzerine bi yazı filan bekliyorum yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 filtre,şekersiz,sütsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 İşte günde 2 turk kahvesi 3 nescafe içiyorum. Evde alkolü tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ses said: http://www.mailce.com/wp-content/uploads/2011/07/cay1.jpg kuşburnu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 alkollü kahveler veya likörler de hoş oluyor, hem alkol etkisi yapmıyor hem kahvesi var falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 sigarayla kahve içince kakam geliyor. sabah hiçbir şey yemeden yapınca daha da berbat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 tam öğrenci kahvaltası lan sigara+kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Filtre kahve, yorgunsam americano. Evde menengiç var ama çılgın işeten bir şey olduğunu keşfettiğimden beri korkuyorum içmeye. Son içtiğimde 700 kere çişe kalktım sanırım bira içmiş gibi. Geri kalan her şey için sade türk kahvesi ve kahve sigaranın rahat kaka yapmadaki yararları. Bide türk kahvesini aromalandırarak şirk koşmuşlar, oğlum çarpılırsınız bak türk kahvesini rahat bırakın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 evde makine alana kadar french kasıyorum dışarda amerikano makineyı alınca her daim amerikano olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 khaveneya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 dışarda içmiyorum, fakirim. bi de kahve dünyası, starbaks vs. yerlerin habitantlarına uyuz oluyorum, silkseler girmem kapıdan içeri param olsa bile. evde tiere ile filtre kahve içiyorum, beklemek istemiyorsam da jacobs monarch . kahvaltı vs. yaparken içeceksem tek şeker + süt eklerim, onun dışında sade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Ahahahahaha ay sigarayla kahve içince kakam geliyora çok güldüm. Benim hep değişiyo nasıl içtiğim, dışarda cafe latte içiyorum. Evde nescafe içiyorum, bazen sade bazen sütlü içiyorum. Şeker hiç kullanmıyorum. Süt bulamayınca süt tozuyla da içiyorum bazen. Öyle işteeeeh. Dışarda dediğim restoranlarda neyin. Starbucks, Cafe Nero tarzı yerlere gidiyosam Chai Tea Latte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar