di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 27 yasina kadar dislerimden dertli olmadim hic. Sapasaglam gezdim ama sonrasinda hafif agrilarim basladi. Doktora gittim. Butun dislerimin curumeye icten basladigini soyledi. Hepsi icin ayri operasyona girecegim. Disleriniz saglamsa bile gidip bi rontgen cektirip emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 SeaGle said: Yes gemlikte uretiliyor ayrica, bayaa da temiz ve dogallar. bursa mamülü sakız bile çiğnemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Akhlaur said: -Deno- said: Akhlaur said: Dişlerin sağlıklı mı ? hiç çürüğüm olmadı desem ? dolgu falan da bir kere yaptırmıştım çocukken o da. Hmm peki bağırsakların ne durumda ? gene hiçbir sorun yaşamadım. gözüm 2.0 derece miyop, bir de belli aralıklarla bacaklarıma kramp giriyor, ayda 1 falan. o da herhalde kalsiyum eksikliği falandır. sanırım bunlar da kolayla ilgili değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Cola ile oynadiklarina inaniyorum ben birde her ulkenin colası farklı oranlarda eminim yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Damak zevkine uygun olarak kolanın tadı değişiyor zaten ülkeden ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 -Deno- said: Akhlaur said: -Deno- said: Akhlaur said: Dişlerin sağlıklı mı ? hiç çürüğüm olmadı desem ? dolgu falan da bir kere yaptırmıştım çocukken o da. Hmm peki bağırsakların ne durumda ? gene hiçbir sorun yaşamadım. gözüm 2.0 derece miyop, bir de belli aralıklarla bacaklarıma kramp giriyor, ayda 1 falan. o da herhalde kalsiyum eksikliği falandır. sanırım bunlar da kolayla ilgili değil.evet bu söylediklerin işin zor kısmı ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 saturn said: Kola zararlı mı? ve ilk akla gelen coca cola zararlı mı? Harammış, içinde böcek kanı, fare parçaları,alkol varmış, parası israile gidiyormuş gibi yazıları geçip bana zararlı olduğunu bilimsel bir yazıyla gösterebilirisiniz yedi sayfa tartışmışsınız hala adama gerekli cevabı verememişsiniz, yazıklar olsuın size ey forumcular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9Ua_K2WQ5V0 kimse atmadı mı lan bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 -Deno- said: Akhlaur said: -Deno- said: Akhlaur said: Dişlerin sağlıklı mı ? hiç çürüğüm olmadı desem ? dolgu falan da bir kere yaptırmıştım çocukken o da. Hmm peki bağırsakların ne durumda ? gene hiçbir sorun yaşamadım. gözüm 2.0 derece miyop, bir de belli aralıklarla bacaklarıma kramp giriyor, ayda 1 falan. o da herhalde kalsiyum eksikliği falandır. sanırım bunlar da kolayla ilgili değil. Allah allah kardeşim şanslı insanlardanmışsın.Bu şansının kadrini kıymetini bilirsin inşallah.Maşallah çok sağlıklı bir vücut tahsis etmiş allah sana.Cola gibi bir illetin zararlarını da görmemiş üstelik.Maşallah.İlginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 eskisi kadar içmiyorum. bir de 6 - 7 senedir ağzıma normal cola sürmedim, zero ve light içiyorum sadece. onları da yemekle falan. gerçi cola yine aynı cola sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Drall said: http://www.youtube.com/watch?v=9Ua_K2WQ5V0 kimse atmadı mı lan bunu? heha melisa paticiğe mi geldi lan dicektim ki absf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ben bi kaç aydır kola içmedim sanırım yine de kolanın tadı fena değil ona katılırım. ama şu resimdeki zero mudur nedir onun tadı normal kolanın yanında bok gibi :p çok sık kola zero içeceğime haftada bir normal kola içerim daha iyi. Viktor said: http://www.ocado.com/catalog/images-hires/31822011_H.jpg?identifier=adea092c5f44d3f2cc5c7f60364dec24 simdi bitane daha actim ohhhh, fakir gibi litrelik almayi birakinca butun hayatim degisti neredeyse asdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 küheylan said: Drall said: http://www.youtube.com/watch?v=9Ua_K2WQ5V0 kimse atmadı mı lan bunu? heha melisa paticiğe mi geldi lan dicektim ki absf paticikte kız adı kullanma olm başımız yanar jldshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Ardeth said: ben bi kaç aydır kola içmedim sanırım yine de kolanın tadı fena değil ona katılırım. ama şu resimdeki zero mudur nedir onun tadı normal kolanın yanında bok gibi :p çok sık kola zero içeceğime haftada bir normal kola içerim daha iyi. Buna alisinca normal kola cok sekerli cok agir geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 çok zararlı 1- şeker yapıyor o kesin 2- bağımlılık yapan madde olduğuda kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ilk maasimla matilla abiyi disciye goturucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 üstüne yogurt yiyin, zehrini alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 süd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 dişte çürükten çok, içeriğindeki asit sebebiyle dişin koruma tabakasını inceltiyor ve dişiniz aşırı hassaslaşıyor belli bir zamandan sonra, sıcağa, soğuğu, rüzgara karşı filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 süphanallah ipretlik paylaşım goldbären said: saturn said: Kola zararlı mı? ve ilk akla gelen coca cola zararlı mı? Harammış, içinde böcek kanı, fare parçaları,alkol varmış, parası israile gidiyormuş gibi yazıları geçip bana zararlı olduğunu bilimsel bir yazıyla gösterebilirisiniz yedi sayfa tartışmışsınız hala adama gerekli cevabı verememişsiniz, yazıklar olsuın size ey forumcular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar