SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 inmiyor oyun ya inmiyor sabahtan beri hala %30 da oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ben 2 gunde cektim , preload dan yararlandim, acaip yavas cekiyo. hatta arada download duruyodu, ps4 u bastan acip kapiyodum :D bu arada grafiklere millet dehset demis ama ben pc ci oldugum icin mi anlamadim, ya da ps3 gta5 oynamadim, bana ahim sahim bisi olarak gorunmedi, hatta AA yok gibi, etrafta cizgiler goruyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Birkac gun gecikmeli olsa da bende aldim sonunda Dragon Age ile birlikte. Ankarada 160TL ye satiliyor kutulu 1m cash iceren pre order edition ben ahbap oldum diye 140TL ye kaptim ucuz mu hayir ama PC fiyatida zaten 100TL altinda olmayacaktir release zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=JzZPtl_bffE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 gaza getirmeyin olm ya 180tl cebe kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Ps4 sahibi olup şunu almamak saçmalık. Tabi pc de varsa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=4pcdxaJJniA AHAHAHAHAHAHA harika olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Son gelen güncelleme ile birlikte Online kısmı oynanabilir hale geldi. Optimizasyon için de birazcık uğraşsalar pek hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 online oynayan varsa crew falan kurup oynayalım derim ps4'te. ses edin oynayangiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=tNfbgw-InaE oyun herseyiyle cok gercekci ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Hahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=BpLjdrZFtkY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 destiny ile takas etmek isteyen falan varsa üstüne 50-60 tl verip takasa girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=UDd3pTE8UsQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Oha geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 hayir, early 2015 diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Red said: destiny ile takas etmek isteyen falan varsa üstüne 50-60 tl verip takasa girerim. Amazon'dan sipariş etsene driveclub + gta5 85 dolara aldım, kargo parasına QQ yapınca onu da almadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Ya şu kargo parasına QQ yapmaktan vazgeçin mezarcılar sizi ya. Ya böyle fakirlik görmedim yemin ediyorum. Zaten yurt dışından adam gibi TR'ye yollayan bir site var onuda bok etmeyin. Bütün donanımhaber amazon customer service'i opening page yaptı browser'larında... Kapatacaklar turkiye'ye shipping'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 O bir şey değil. refund yaptıktan sonra shipping seçeneğini priority olarak ayarlayıp 5-7 gün seçeneği ile alanlar var. O şip seçeneği 30-35$ arası masrafı sokuyor amazona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 3 tane falan oyun alinca, kargo masrafini dengeliyor. genelde tek oyun icin o kadar kargo parasi vermek koyar tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Amazon'a müstahak. Açın shipping fee'lere bakın. Türkiye'ye 9 dolar kargo. Adamlar 21 dolar kargo masrafı çıkartıyor. Sordum chatten 9 dolar yazıyor 21 dolar hesap çıkartıyorsunuz ne ayak? diye; adamın verdiği cevap "özel kurye dağıtıma çıkıyor sizin ülkenizde o yüzden öyle oluyor". Amazon'dan aldığım hiç bir şey özel kuryeyle gelmedi henüz. Hiç bir şekilde yer kaplamayan 2 adet oyuna 21 dolar kargo parası verecek kadar zengin değilim sry. İşlerine gelmiyorsa ağlayana bedava yapmasınlar kargoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Pc versiyonu önsiparişe ne zaman açılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 pc l0l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 pc'ye çıksında bi kezde fps olarak bitirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar