Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 300kusur lıraymıs lan oyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Abi dün 32 tane spaceship part topladım, havaalanındaki olsun, ebesinin şeyindeki olsun, bugün 33. yerine baktım, aldım Blimp i gittim: 1/50 Spaceship Parts Collected Sinirden kendimi ...... üzereyim şu an. Niye olur ki böyle bir şey? Dün yaptığım hiçbir şeyi kaydetmemiş, şu an internete bağlı değil ama Xbox Live e bağlı olmayınca kayıt da mı etmiyor, ne alaka? Misal o random borsacıyı havaalanına atma görevini yapıp stock tip almıştım, para gelmişti bayağı, onlar da gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 sipeyship partlar nerde var ya hiç görmedim bka bi tane zarf var ondan toplaıydım 2 tane o mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Hayır lel, Omega diye bir adamla karşılaşıyor çölün ortasında Franklin ondan sonra beliriyor. Strangers & Freaks görevlerini yap işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ben de bişi bişi murder ile ilgili bişiler topladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ha demek stranger görevi sdfs bu arada o dediğim mektupları bulması da ağır işsizlik gerektiriyor.baya şans buldum bikaç tane. adamlar saklamış resmen koca mapte minicik şeyi. ha bi de madem açmayacaklardı neden online çıktı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 toggie said: Pati crew'de kim bakıyo taleplere falan, alsın beni. Yolladım tekrar.Geç gördüm talepleri kusura bakmayın. http://socialclub.rockstargames.com/crew/paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Online hakkında bi gelişme var mı? Bilgisi olan paylaşsın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ben az önce girdim yarışın ortasında host left dedi bir daha da girmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 http://www.craveonline.com/gaming/articles/580385-gta-onlines-character-creation-is-mind-bogglingly-bad http://cdn1-www.craveonline.com/assets/uploads/2013/10/GTAOnline_Character.jpg said: The first thing you can do before connecting to GTA Online is create a character. In many other games this is a fun process, but not in GTA Online. Instead of being able to select your skin color, face type, features, etc., you're given choices on your heritage. These values include your Mom's Mother, Mom's Father, Dad's Mother, Dad's Father, and how much you resemble each. Your choice of what your grandparents and parents look like (supposedly) translates to what your appearance is. It might sound cool but it really isn't. If these character looked anything in the realm of normal it'd be acceptable, but instead you choose between varying levels of meth addiction and disfigurement. You're given no option but to battle with arbitrary sliders until you find the least idiotic looking character possible. of ne kadar kötüymüş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 AHAHAHH ne yaparsan yap hepsi travestiye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 online iyi gibi ya dun girdim soyle bi baktım 1 2 saat deathmatch yaptım araba yarısına girdim soforun partneri olup diger arabaya silahla ateş açtım.. paraşüt yarışına girdim onu kazandım fln.. daha bi yıgın sey vardı giremedigim.. ama gayet iidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 karakter customization inanılmaz kötü y asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Sam gene oyuna laf sokacak açık bulmuş dsfzx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Online giriyor da, çeşitli aşamalarda oyundan kolayca düşebiliyosun. pek stabil değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Ps3'te fps dusuyor bazen araba falan kullanirken. Bu sorun sadece bende mi var yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 çok nadir oluyor bende. arabayla çok hızlı giderken şehre falan girersem. ama genel olarak olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 cok hızlı gittigimde sehir komple bembeyaz olmustu bende, texture'lar sonra geldi sdfhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Bariz düşüyor fps şehirdeyken, hatta tek akıcı yer şehir dışı mekanlar oyunda PS3'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ben pek hissetmedim dusuyosa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ps3 de düşüyo her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ben de hissetmedim. tv'den falan mı acaba. game mode açık bende. kapatınca mesela fps ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 hiç hissetmedim daha. gerçi şu ana kadar max 1 oturuşta 3.5 saat oynadım, belki belli bi noktadan sonra oluyor dicem ama saçma sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 xbox'da da düşüyor net bir şekilde fps aynı ps3deki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar