Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto V

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Of bitti şimdi, nerdeyse hiç Strangers & Freaks yapmadan çabuk çabuk bitirdim artık yaya yaya takılabilirim. Bu arada aim sensitivity'i biraz kıstıktan sonra aşırı rahatlaştı aim, ilacım oymuş sdf
Mesaj tarihi:
trevor'un avladığı adamlardan kaçırmamız gereken yaşlı amcayı bulamadım ya. map çok büyük helikopterle gez gez ara kasamadım. öncekilerde en azından uydu görüntüsünden mape bakınca anlaşılıyordu
Mesaj tarihi:
Ya şöyle bir sorunum var karşılaşan oldu mu bilmiyorum ama nettenden bulamadım kafayı yiycem.

Micheal'ın yoga bölümününden sonra (Micheal'ı karısının terk ettiği bölüm , uyuşturucu alıp eve gelip mektubu okuduktan sonra) ana görev çıkmıyor. Ne yaptıysam çıkmadı mapta ana görev yok. Normalde Franklin'in göreviyle hikaye devam etmesi lazım fakat görev çıkmıyor.Nedenini bilen var mı ?

Mesaj tarihi:
MrLevie said:

ya bu arabaların içindeki weedleri neye göre buluyoruz ya. yuvarlak içine alınan bölgede bir ton araba var?

o gösterdiği alanların içinde dolan biraz, arabalara yaklaştığın zaman haritada gösteriyor direk zaten, Franklin telefonla herifi arıyor fln.
Mesaj tarihi:
Red said:

trevor'un avladığı adamlardan kaçırmamız gereken yaşlı amcayı bulamadım ya. map çok büyük helikopterle gez gez ara kasamadım. öncekilerde en azından uydu görüntüsünden mape bakınca anlaşılıyordu

Map in en yukarısında yolun böyle bir çıkıntı yaptığı yer var, benzin istasyonu falan bir şeyler var, onun tam karşısında tren yolunun altına mı nereye bir tünel gidiyor, tünelden geçince orada bir çadır kent gibi bir şey var, orada.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

pati crew daki tinuu adlı arkadaş kimse tebrik ederim. 7 kere kucak dansı yaptırmış striptiz club'ta

özel hayatım kimseyi ilgilendirmez, duygusal bir bağ yaşıyoruz belki
Mesaj tarihi:
Asdf elemanın karizma fena da :p baya farklı yerlerde hep kasım denmiş random attım bir haber ps4 te kasımda çıkıcak zaten. Daha önce nvdia ceo suda azından kaçırmıştı bu sene nvdia kart alıcakların bir çok nedeni var gtaV ac4 vs... Diye twitterdan. 2013 de mouse la ve güzel grafiklerle oynarız umarım
Mesaj tarihi:
aşırı büyük haritası var, içiniz rahat olsun. biraz da görev bazlı oynamam sebebiyle %16'da olmama rağmen sadece güney kesimleri açtım daha haritada. o kadarı bile büyüktü.
Mesaj tarihi:
daha büyük olunca ne olacak. oyun çok iyi ama bence hala yeteri kadar içerik yok. şehir çok güzel akıyor canlı yaşam ama sen dalamıyorsun aralarına. yolda geçerken anca çantasını çaldıran kadın görevi çıkacak falan.

ben istiyorumki görev çıkmasın illa. serbest yapılan işleri çoğaltsınlar. şuan benzinci soymak ve banka aracı soymak dışında pek bişi yok.

binaların %85'i falan girilemez binalar. 2013 yılında bu olmamalı.
  • Yeni Oluştur...