quixef Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Şahsen denemedim ama vardır ya, öyle araçlara binince bir tuşa bas falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Of bitti şimdi, nerdeyse hiç Strangers & Freaks yapmadan çabuk çabuk bitirdim artık yaya yaya takılabilirim. Bu arada aim sensitivity'i biraz kıstıktan sonra aşırı rahatlaştı aim, ilacım oymuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4hyyjG841gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 trevor'un avladığı adamlardan kaçırmamız gereken yaşlı amcayı bulamadım ya. map çok büyük helikopterle gez gez ara kasamadım. öncekilerde en azından uydu görüntüsünden mape bakınca anlaşılıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ya bu arabaların içindeki weedleri neye göre buluyoruz ya. yuvarlak içine alınan bölgede bir ton araba var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 kolaydı ya orası. pis düşünücen biraz. nereye saklardım diye düşün. böyle inşaat alanı gibi yerler var oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Ya şöyle bir sorunum var karşılaşan oldu mu bilmiyorum ama nettenden bulamadım kafayı yiycem. Micheal'ın yoga bölümününden sonra (Micheal'ı karısının terk ettiği bölüm , uyuşturucu alıp eve gelip mektubu okuduktan sonra) ana görev çıkmıyor. Ne yaptıysam çıkmadı mapta ana görev yok. Normalde Franklin'in göreviyle hikaye devam etmesi lazım fakat görev çıkmıyor.Nedenini bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 MrLevie said: ya bu arabaların içindeki weedleri neye göre buluyoruz ya. yuvarlak içine alınan bölgede bir ton araba var? o gösterdiği alanların içinde dolan biraz, arabalara yaklaştığın zaman haritada gösteriyor direk zaten, Franklin telefonla herifi arıyor fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 http://wccftech.com/gta-v-pc-release-date-leaked/ bu sene gelcek ya heralde pc ye, muhtemelen ps4 ile birlikte duyurcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Red said: trevor'un avladığı adamlardan kaçırmamız gereken yaşlı amcayı bulamadım ya. map çok büyük helikopterle gez gez ara kasamadım. öncekilerde en azından uydu görüntüsünden mape bakınca anlaşılıyordu Map in en yukarısında yolun böyle bir çıkıntı yaptığı yer var, benzin istasyonu falan bir şeyler var, onun tam karşısında tren yolunun altına mı nereye bir tünel gidiyor, tünelden geçince orada bir çadır kent gibi bir şey var, orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 pati crew daki tinuu adlı arkadaş kimse tebrik ederim. 7 kere kucak dansı yaptırmış striptiz club'ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Aiko said: pati crew daki tinuu adlı arkadaş kimse tebrik ederim. 7 kere kucak dansı yaptırmış striptiz club'ta özel hayatım kimseyi ilgilendirmez, duygusal bir bağ yaşıyoruz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 abov banlanmışın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 beşiktaş maçında sahaya inenlere kufur ettık dıye 1 ay ucurdular, 7 yıldır 1 kere kufur ettık ondada ucurdular saolsunlar. 25 ekimde açılacak tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Edriel said: http://wccftech.com/gta-v-pc-release-date-leaked/ bu sene gelcek ya heralde pc ye, muhtemelen ps4 ile birlikte duyurcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Asdf elemanın karizma fena da :p baya farklı yerlerde hep kasım denmiş random attım bir haber ps4 te kasımda çıkıcak zaten. Daha önce nvdia ceo suda azından kaçırmıştı bu sene nvdia kart alıcakların bir çok nedeni var gtaV ac4 vs... Diye twitterdan. 2013 de mouse la ve güzel grafiklerle oynarız umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 %70 completed la bitirdim oyunu dün. her şeyiyle epicti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Büyüklük ve doluluk olarak San Andreasla karşılaştırsanız sonuç nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 aşırı büyük haritası var, içiniz rahat olsun. biraz da görev bazlı oynamam sebebiyle %16'da olmama rağmen sadece güney kesimleri açtım daha haritada. o kadarı bile büyüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Şehirleşmenin tek bölgede toplanması kötü olmuş ya map previewınden gördüğüm kadarıyla san andreasta bildiğin 3 şehir var gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Haritanın büyüklüğünün yetersiz olmasından bir tek ben tatmin olmamışım anlaşılan. Evet daha büyük istiyorum daha daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Just Cause 2 nin haritası bunun 3 katı mı 5 katı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 değil oynadık onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 daha büyük olunca ne olacak. oyun çok iyi ama bence hala yeteri kadar içerik yok. şehir çok güzel akıyor canlı yaşam ama sen dalamıyorsun aralarına. yolda geçerken anca çantasını çaldıran kadın görevi çıkacak falan. ben istiyorumki görev çıkmasın illa. serbest yapılan işleri çoğaltsınlar. şuan benzinci soymak ve banka aracı soymak dışında pek bişi yok. binaların %85'i falan girilemez binalar. 2013 yılında bu olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar