Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto V

zipzip

Öne çıkan mesajlar

Kojiroh said:

Abi alışmışız sağ elle nişan anında almaya, sağ analogla hedefin civarına götürüp sol elle nişan aldırıp, tekrar sağ analogla ufak ayar çekip, sağ elle ateş etmek falan çok uzun sürüyo. Zaten o ufak ayarı da yapamıyorum, başparmağım bileğim kadar hassas diil sdf

O değil de Kavinsky'nin radyosu yalan olmuş, Nightride FM diye bi kanal göremedim. Hani Rockstar adamın önceden açıklayışına kızıp iptal etmiş olabilir de, ben sanki bi DLC falan bi şey çıkar da onda gelir diye tahmin ediyorum.

bi tane f2p fps indir el alışsın. öbür türlü oyundan keyif alamadan biterecen yazık olmasın.

biraz el alışkanlığı lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

trevor

tam uçak görevlerinin ilkini yaptım, uçağı tekrar aldım sonrasında... fakat hangardan çıkarken rudder yerine normal kolla çevirmeye çalışınca motorlardan biri hangara çarptı parçalandı, tek motorla havalanmadı uçak pistin sonundan aşağı uçtum asdfds

neyse sonra uçağı tekrar aldım, şehre uçtum direkman bakındım bakındım sonra sıkıldım atlama tuşuna bastım=)

abi önce kanada çıktı herif ordan atladı uçan uçakta. düşüşü ayrı bir komediydi zaten, tam düştüm wasted yazısı çıktı bir de araba durdu üstümde geberdim gülmekten hah

ya san andreasta uçaktan atlayınca paraşut verirdi.bunda yok mu o?
Sosyal ağlarda paylaş

Oyungezerin ilk 10 dakika videosunda eleman Trevor ile Franklin daha tanışmamışken, Franklin ile zırhlı araç çalıyor, dur Trevor da sticky bomb var ona geçeyim diyor, geçiyor haritanın öbür ucundan getiriyor Trevor u, Franklin halen orada tam zırhlı araçla gitmeye başladığı an yakalıyor Trevor onu, Franklin önü at hırsızı kılıklı Trevor tarafından kesilince inip arabadan ateş açıyor Trevor a. Sonra kapışıyorlar falan, Trevor indiriyo Franklin i. Lolololol.
Sosyal ağlarda paylaş

onu ben de izledim abi adamlar aşmış yahu aşık oldum oyuna

quixef said:

Oyungezerin ilk 10 dakika videosunda eleman Trevor ile Franklin daha tanışmamışken, Franklin ile zırhlı araç çalıyor, dur Trevor da sticky bomb var ona geçeyim diyor, geçiyor haritanın öbür ucundan getiriyor Trevor u, Franklin halen orada tam zırhlı araçla gitmeye başladığı an yakalıyor Trevor onu, Franklin önü at hırsızı kılıklı Trevor tarafından kesilince inip arabadan ateş açıyor Trevor a. Sonra kapışıyorlar falan, Trevor indiriyo Franklin i. Lolololol.
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Main missionlar artı karşıma çıkan şeyleri yaptım işte. Checklistte daha hala bir sürü yapılmamış stranger mission/past time activity/random event gözüküyo ama onlar nasıl çıkıyor bilmiyorum.

edit: birde oyunun içinde bawsaq ve real estate sitesi açılmıyor ya.

Bawsaq bütün oyuncuların hareketlerine göre şekillenen oyunun online borsası değil mi? İnternete bağlı değilsen gözükmemesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

keşke biraz daha uzun olsaydı. Gerçi hikaye bitti ama %68 deyim haritadan HALA açılmayan bir dünya yer var, bir o kadar da yapılmayan yan görev vs var, hidden partlar var spaceship vs..,
ama şu bir gerçek bu kadar boktan grafikler ancak bu kadar güzel sunulabilinirdi. kaç kere ağzım açık OHA adamlar yapmışlar dedim sayamadım. görsel anlamda 8 senelik cihazda böyle bir sanat harikasını oynamak muhteşemdi. sadece grafik değil, atmosfer, hikayet, konulardaki derinlik ve bizim etkileşimimiz vs.. gerçekten güzel bir deneyim oldu. Sinema salonunda ki filmler bile neredeyse baş yapıt.Her ince noktasına özenerek değinmişler. İnce detaylar muhteşem, tünelde gps çekmemesi, turbo modifiye sesi, frene basarken vites düşürtmesi, hybrid arabanın belli bir gaz ayarından sonra motoru açması, yere dökülen gaz yağını arabanın eksoz ateşi ile alevlendirmesi, çalılara saklanarak kolayca polisten kaçmak, daha bir ton şey 10/10 direk.

Şu online da bir çıksa asıl olay o zaman kopacak diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

progamer said:

Main missionlar artı karşıma çıkan şeyleri yaptım işte. Checklistte daha hala bir sürü yapılmamış stranger mission/past time activity/random event gözüküyo ama onlar nasıl çıkıyor bilmiyorum.

Bawsaq bütün oyuncuların hareketlerine göre şekillenen oyunun online borsası değil mi? İnternete bağlı değilsen gözükmemesi lazım.

işte internete bağlıyken çalışmıyor

http://www.youtube.com/watch?v=NvEp11B83wM
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

checklist linkini atsana.
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Redeagle said:

progamer said:

işte internete bağlıyken çalışmıyor

http://www.youtube.com/watch?v=NvEp11B83wM

piramid olacak galiba ama, bowsaq bende de yok. internet mevcut
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...