Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 tinu said: bende dün gece 18gb download ettim ve kurdum, ve halen 30$ a ikinci download hakkımı verebilirim, buradan isteyen yoksa ekşi de satıcam.150 160 tl vermek yerine 30$ alın işte mis gibi. banada 30$ gelmiş olsun oyun :) Ben alırım onu ya, satma akşam eve gidince mesaj atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 synthesizer said: bitek ben mi ps storedan aldım lan oyunu? onu da mal gibi 16sı gecesi preorder ettim walletta para yokken, indirdim kurdum 17sinde, para koydum walleta, acamazsın falan dedi ben de silip bidaha indirim cekemedi sandım, sildigim gibi preorder completed enjoy maili geldi, hala 18gb download bekliyorum install'u da suruyor ya onun, ben de psn store'dan aldim 149tl. dogubankta 170'e satiliyormus su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Xaenin said: tinu said: bende dün gece 18gb download ettim ve kurdum, ve halen 30$ a ikinci download hakkımı verebilirim, buradan isteyen yoksa ekşi de satıcam.150 160 tl vermek yerine 30$ alın işte mis gibi. banada 30$ gelmiş olsun oyun :) Ben alırım onu ya, satma akşam eve gidince mesaj atayım. tamam bekleyim. hatta maxpayne3 ve l.a noir 18 dolara geliyor, onlarıda alsam mı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Goering said: synthesizer said: bitek ben mi ps storedan aldım lan oyunu? onu da mal gibi 16sı gecesi preorder ettim walletta para yokken, indirdim kurdum 17sinde, para koydum walleta, acamazsın falan dedi ben de silip bidaha indirim cekemedi sandım, sildigim gibi preorder completed enjoy maili geldi, hala 18gb download bekliyorum install'u da suruyor ya onun, ben de psn store'dan aldim 149tl. dogubankta 170'e satiliyormus su anbiliyorum allahın belası ya, indirdim yukledim sildim, bastan indiriyorum, ve 500-600le falan iniyo anca, bir omur yani. download 8.3 saat, yukleme de kafadan bi yarım saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ne derece dogru bilmiyorum ama soyle birsey okudum said: Gezi olaylarında eylemcilerin duvar yazılarına konu olan ve direnişle özdeşleşen bilgisayar oyunu Grand Theft Auto (GTA) 5’in Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bandrol vermediği için Türkiye’de geç satışa sunulacağı iddia edildi. Gezi eylemlerinde direnişçilerin duvar yazılarına ilham olan GTA serisinin son oyunu GTA 5 dün itibarıyla dünya genelinde resmi çıkışını yaparken Türkiye’de aylar öncesinde ön sipariş alınan oyun hâlâ resmi olarak satışa sunulamadı. Ön sipariş veren on binlerce kişi Türkiye’deki dağıtımcı firmanın açıklamasıyla şok oldu. Cumhuriyet gazetesinden Mahmut Lıcalı’nın haberine göre, Oyunun yapımcısı Rock Star’ın sahibi Take 2’nin Türkiye’deki resmi distribütörü Aral, GTA 5’in ön siparişlerinin gönderiminde gecikme yaşanacağını bildirdi. Açıklamada, oyunun bugün ve yarından itibaren sevkıyat işlerinin başlayacağı belirtilerek“Türkiye’nin lokal prosedürleri” ve “gümrükteki zorluklar” nedeniyle ürünlerin Avrupa’dan Türkiye’ye bir hafta geç çıkarıldığı ifade edildi. Oyunun Türkiye’ye geç gelmesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bandrol uygulamasında yaşattığı sıkıntılar olduğu iddia edildi. Gezi Direnişi’nde eylemciler “GTA’da polis döven nesle sataştın”, “6 yıldız oldu tanklar gelecek” ve “GTA vs. RTE” gibi yaratıcı duvar yazılarına imza atmıştı. Gezi Direnişi’ndeki GTA duvar yazıları uluslararası oyun haber sitelerinde gündem olmuş, tüm dünya genelinde Türkiye’deki direnişçilerin GTA ile özdeşleşen yazıları paylaşılmıştı. GTA 5’in 1 Ekim itibarıyla açılacak çoklu oyuncu bölümünde oyuncular “Occupy Turkey” adlı bir grup oluşturarak Gezi ruhunu sanal olarak sürdürmeye hazırlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 6 yıldız oldu tanklar gelecek sebepsizce güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 bunun online modu nasıl olucak peki ? gene şehirdeyiz ve diğer oyunculara mı dalıcaz amaçsız fln ? yoksa gene görevler olacak mı diğer insanalrla oynarken ? çok carnage modunda olacaksa sarmaz heralde pek ne biliym, motorcular çetesi olsa onun rpsini yapsak fln keyifli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 o değilde saints row 4 un aynı gün bedava çıkardığı gat 5 dlc ne ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Ahaha Dagda tracking esnasinda puma tarafindan wasted oldum. O kadarda zirveye yaklasmistim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 tinu said: Xaenin said: tinu said: bende dün gece 18gb download ettim ve kurdum, ve halen 30$ a ikinci download hakkımı verebilirim, buradan isteyen yoksa ekşi de satıcam.150 160 tl vermek yerine 30$ alın işte mis gibi. banada 30$ gelmiş olsun oyun :) Ben alırım onu ya, satma akşam eve gidince mesaj atayım. tamam bekleyim. hatta maxpayne3 ve l.a noir 18 dolara geliyor, onlarıda alsam mı diye düşünüyorum. Abi nasıl o kadar ucuz ben onu anlamadım nasıl becerdin o işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 oyunu psn'dne alinca rockstar oyunlarina %75 indirim hakki kazaniyorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Olm adam günlerdir 30 dolara vereyim boşa para vermeyin diye götünü yırttı burada hepiniz angut musunuz neden atlamadınız? Ben alıcam artık çok geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 40usd veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Adamı forumda yaşatmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 abi cunku elimizde hardcopy olsun istiyoruz. adamın hesabı ile girmen gerekecek tek seferlik de olsa. ayrıca multi denen bir olay var yani, oyunun esas cezbeden tarafı gta online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Bir dakika multi olmuyor mu? Bir anlatınsanıza ulan enine boyuna, kararımı ona göre vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 teklifimi geri alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 HEAAA TEK HESAP OLDUĞUÇÜN Yok abi ben vazgeçtim online oynamak isterim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 abi mezarcı dolu forumda 30 dolara günlerdir gitmiosa zaten bir sorun vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Ben de öyle düşündüm abi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 gerci multi'de sorun cıkmıyo olabilir bak onu bilemedim. last of us'ı iki kisi almıstık, sanırım tinu'dan almıstım ben. onun multisini hic oynamadım ama sorun olmuyodu diye hatırlıyorum. yine de bi arastırın. ortalıgı karıstırdım amk sdfhj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 35 usd veriyorum. şaibe var hâlâ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 şaka şaka oyunistasyonu kullanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 eğer reampage oyunu aldıktan 4 gün sonra pazar alanında satmıyorsa o oyun approved demektir asdasd hep bekliyorum böyle yeni bir şeyler çıktığında reampage alsın da pazar alanına düşsün diye, düşmezse bende gidip alıyorum. kehere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 PS4 çıkıcak o çıkınca bida alırım zaten diyen adam için çok mantıklı 30 dolara almak aslında, 160 verenlerin çoğu ps4 alınca bunları satmak ister fiyatlar epey düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar