Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 lol gamespot review 8200 comment almış ve devam ediyor garolyan pöti eksiler arasında misogynistic yazdı diye, shitstormun kokusu atlantik'in öbür ucundan buraya ulaştı. gene 10'ları almış, ne para basmışlardır of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ben ikna oldum alayım bari ps4 beklemeye gerek yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 of escapist çok iyi yardırmış, helal. 2k'in bütçe yetmemiş mi ne ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Nereyi yardırmış abi bütün internet dalga geçiyo adamlarla. Beğenmedikleri şey "kötü adamları oynuyoruz" No shit sherlock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ne demişler neyini eleştirmişler neyini beğenmemişler biri özet geçse ya hiç bakasım gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 said: What's missing in GTA V's story is a sense that the characters have been painted into a corner by various machinations beyond their control, like Niko Bellic of GTA IV, or must commit their crimes to mete out justice, as Tommy Vercetti does in Vice City. The three main characters of GTAV do terrible things merely to get paid, and deserve no sympathy. There's no drive in them even to be the best at what they do, the last American value we afford criminals, but rather they commit these crimes with no lifeline thrown to the audience to pull us along in supporting them. bayağı makul bir eleştiri. rockstar zaten karakter konusunda başarısız bir şirket olduğundan inanmamak için neden göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Şart mı hocam illa paladin ken fallen paladin olmaları? Niko Bellic in yaptıklarında survival başlarda bir rol oynuyor evet ama hikaye o şekilde gelişiyor, adam göçmen vb. yoksa genele bakınca Liberty City de yarattığı katliamı yapmadan da hayatta pekala kalabilirdi, ama tek derdi survival değildi, iyi bir hayat vb. de vardı. Bu adamlar zaten belli geçmişleri olan göçmen falan olmayan insanlar, dolayısıyla da tek olayları şehrin kontrolünü ele geçirmek ve para yapmak. Bunlar da böyle karakterler. Kötü adam bunlar böhüüü demek kadar saçma bir şey olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Karakter yaratmak öyle kolay iş değildir, incelik ister sağlam kurgu ister, detay ister. en önemliside tutarlılık ister. bakalım göreceğiz oyunu oynayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Karakterler gayet başarılı. Ben Nico'dan daha çok sevdim hatta bunları. Böyle sırf yapmak için yapıyorlarda değil aslında hani. Michael ile Franklin'in hikaye'ye karışmaları için nedenleri var gayet. Hani Trevor gayet eğlenerek yapıyor denebilir de oda manyak zaten sonuçta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 hayır paladinliğe gerek yok da player character(ler)in asgari seviyede bir sempati, o yoksa empati duygusu uyandırmasını beklemek normal bir kriter. bir eleştirmenden hikaye ve karakterler üzerine kurulmuş bir oyunu sadece mekanik açıdan değerlendirip gerisini görmezden gelmesini beklemek de yersiz. neyse yani vurdu kırdı, dıkşın dıkşın diye oynayana laf eden yok da herkesi açmayabiliyor. öyle bir durum varsa da birinin çıkıp yazması lazım, mountain dew eşliğinde 10'ları basarak nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 PS3 vs Xbox 360 Comparison: Grand Theft Auto 5 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QRzac3XrTdM http://www.gameranx.com/updates/id/17423/article/gta-v-comparison-screens-prove-xbox-360-version-looks-best---barely/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ahahah xbox'da daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 (Trevor hariç diğerlerinin yaptıklarının nedeni var denilmiş olsa da) Kendi adıma konuşayım, Hakikaten evil karakter oynayabildiğin, bunun hakkını verebilen oyun sayısını düşün. O yüzden öyle değilmiş diyorlar ama keşke öyle olsa, keşke The Dark Knightın Joker'i tadında ("Some men just want to watch the world burn") karakterlerle oynayabilsek. Benim karakterin niye kötü yola düştüğünü bilme ihtiyacım yok şahsen. Sempatik olmalarına da gerek yok, evil karakterin kafası da ayrı. Geçmişte RPGler de denerdim evil party kurmayı BG serisi filan olsun hepsinde, sadece KoToR buna meyyal idi, kalanların hepsinde knight in shining armor şeklinde oynamaya yöneltiyordu oyun bariz şekilde. O yüzden keşke pure evil olsa karakterler. Ama değillermiş. Bu da bir eleştiri konusu edilmemeli bence, design choice yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 e bir design choice ise gene diğer design choice'lar gibi aynı şekilde eleştirilebilir. rpg'lerde seçenek var, burada yok. 10'ları basmış zaten herkes klasik gta skorları, birinin de çıkıp oyunun herkese hitap etmeyebileceğini ve niyesini nedenini yazması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 abi herifler gta 5 oynuyo streamde valla ağlıcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paticik Crew http://socialclub.rockstargames.com/crew/paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 paticik crew xbox mı ps mi? giremiyorum şu anda. sayfa başı gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Crew'a başvurdum Selgesel adıyla, ellerinizden öper sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 http://imgur.com/gallery/XgWnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Haha yorum çok iyi said: Written in developer's jizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 oyunu aldım ankara tunalı dan aksam bekle beni gta:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 çıktı mı bu? çıkmış LAN GALİBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 hala kargolanmasını bekliyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 gençler last of usun üstüne 110 lira istedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 download ederim diyen varsa 30 dolara vereyim. download haklarımdan bir tanesini. hala vermedim kimseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar