Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Sistem performansları

Densiz

Öne çıkan mesajlar

zeawee said:

1920x1080'de oynuyorum ya ben kaşınıyorum biraz, her şey low'da zaten. performansına bakayım da eğer bilgisayar kasmazsa orijinalini alırım diyordum, çıldırtır multiplayerda bu.. verdiğim komutları bile geç algılıyo sdfs

9800 war, grafik ayarları low, çözünürlük 1280x720 sıfır takılma oynatıyor ama o kadar yani, grafikler fln atari oyunu gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Arkaaslar dun gece oyun ozellıklerını kurcalarken oyun cerınde dıl secenegi vardı. Hangı dıllere destek var dıye baktım. Sadece english gzokuyor . Bu ayarlardan cıktım. Oynadıgım srverdan cktım. Yenı servera bağlandım ve Ses yok artık oyunda. Herşey sorunsuz çalışlıyor bilgisayarda ama b3 de ses yok artık .

Aman dil ayarları ıle oynamayın.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada aklınızda olsun oyun performansını nasıl artırdım?

windowsu görünüm ayarlarından en iyi performans için ayarladım,arka planda çalışan gereksiz ne varsa kapattım (teamviewer,steam vs..) sonra
ekran kartı ayarlarında (NVİDİA PANEL)

doku süzme:yüksek performans
güçyönetimi : yüksek performans
v sync: force off
üçlü ara bekleme : kapali

bu şekilde fazladan bir 25-30 fps aldım aklınızda olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Şu oyunda ses niye gidiyor arkadaş ya? Sesler laga giriyor yada kendi ateş ettiğim yada yediğim mermileri anca duyuyorum. Etrafta ne oluyor ne bitiyor hiç bir şey duyulmuyor.
Sürekli birşeyler deniyorum halen çözebilmiş değilim.

Adamlar "oyunu çok güzel yaptık, içine nasıl sıçarız?" demişler sanırım. O yüzden böyle aptal aptal hatalar koymuşlar. Kimisi oyundan düşer, kimisinin sesi gider, kimisine başka şeyler olur.

şöyle birşey buldum, ilerleyen saatlerde deneyeceğim.

Download Notepad++

Go to C:UsersxxxDocumentsBattlef­ield 3settings

Open PROF_SAVE_profile

Edit 'GstAudio.AudioQuality' from 0 to 1 (or higher)

Sosyal ağlarda paylaş

beyler derdime çare arıyorum ; 2x 5830 , 1090t amd , 4 gb kingston hyperx 1600mhz ram var, lakin oyuna girince ilk 2 3 dakka misler gibi sonra başlıyor kasmaya oyna oyanayabilirsen.

bu durum önceleri sadece crossfire açıkken oluyordu driverlar dandik diye tek gpudan high setting sadece texture ultra oynuyodum fakat sonra yeni driverlar çıktı güncelledik oyuna patch geldi fln hangi settingde olursa olsun crossfireda kastığı gibi kasmaya başladı oyun oynanacak kıvamdan çıktı şuanda baya birşey denedim son driverlarla bir tek eski drivera geri dönüp deneyemedim vakit yetmedi bu sorun başına gelen nedir haberdar olan varmıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

aynı ramlerle ne sorunlar yaşadım ben. Ramleri yükselt. Bu oyuna 4gb ram yetmiyor çünkü.

Sıcaklıktan şüphe ettim başta stock fan vardı çünkü prime95 le test ettim maks 71 gördüm bu iyi değil dedim burda sorun heralde ama oyun içindeyken 55-58 civarında gezdi ondan değil muhtemelen gpuda öyle aman aman ısınmıyor geriye driverdan çıkabilecek sorunu saymazsak ram kalıyodu onada alt tab la oyunda kasışların başladığı an bakınca %92 lerde olduğunu gördüm in game bakamadım tabi alt tab la baktım belki 100 lemişte olabilir sende aynı sorunu yaşadıysan ramden olması muhtemel acaba crossfireda da ram takarsam sorun kalkarmı kalkarsa muhteşem olur
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de ilk önce sıcaklıklara bakmıştım. Maksimum 60 gördüm hd6950 ve i5 2500k ile. Sonra burada bir yerden okudum 4 gb ram yetersiz kalıyor sanırım diye. Gittim ram aldım ve o gün en mantıklı işi yapmışım dedim. 10 dakikada bir göçen oyun o günden beri 1 kere bile göçmedi server crashler dışında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...