Bright Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Yalniz o komut, her oyuna giris-cikista kendini resetliyor, Origin Games/Battlefield 3'e User.cfg'nin icine yazarak eklemek lazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 8800 gt var, single'da düsük fpsde oynuyorum, böyle takılıyo falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 8800gt eski kart zaten, doğaldır. grafik ayarlarını en lowa getirip, çözünürlüğü de 1280x720 felan yapıp oynamayı deneyebilirsin. o da olmazsa çözünürlüğü daha da düşür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veilofsin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 intel centrino2 P8600 2.26 ghz 4gb ram 512mb gt9600 var kaldırır mı kaldırmaz mı boşuna kurmayayım sınav döneminde asdjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 1920x1080'de oynuyorum ya ben kaşınıyorum biraz, her şey low'da zaten. performansına bakayım da eğer bilgisayar kasmazsa orijinalini alırım diyordum, çıldırtır multiplayerda bu.. verdiğim komutları bile geç algılıyo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Ben an itibariyle tüm sorunlarımı çözdüm. AA'yı 2xe indirdim, texture quality medium, texture la ilgili bişey daha medium gerisi high 1440x900 çözünürlük takılma falan yok. ati 4870 kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bu yukarda yazılan cfg olayını yaptım biraz rahatladı gibi sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 zeawee said: 1920x1080'de oynuyorum ya ben kaşınıyorum biraz, her şey low'da zaten. performansına bakayım da eğer bilgisayar kasmazsa orijinalini alırım diyordum, çıldırtır multiplayerda bu.. verdiğim komutları bile geç algılıyo sdfs 9800 war, grafik ayarları low, çözünürlük 1280x720 sıfır takılma oynatıyor ama o kadar yani, grafikler fln atari oyunu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 BF 3 grafiklerine atari oyunu gibi geldi hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 su oyunda contrastı kısamıyormuyuz hiçbir şekilde. her yeni gün 15 dk alışma süresi gibi geciyor bende gözler yana yana. bir yandanda görsel iş yapiyorum pc de sürekli monitörün ayarıyla oynamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 brightness contrast var ayarlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 had ya :( brighness gördüm ben bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 hm bak sadece brightness da olabilir şmdi hatırlayamadım ben de tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz Bellek (RAM) 4,00 GB Grafikler AMD Radeon HD 6800 Series Oyun : Grafik ayarları otomatikte .. Bu sayede fraps açıkken oynayabiliyorum Yoksa ultra seciliyken frapsta takılma yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Ses niye gidiyor şu oyunu oynarken ya. Sadece kendi atış seslerimi duyuyorum yada yakın olanları vs. Ölüyorum doğuyorum, önceki hayatdan kalen silah seslerimi yeni duyuyorum vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 intel e6850 core2 duo 3.51 ghz overclocklu 8gb ddr2 ram ,nvidia gtx295 dual gpu 4 gb ekran kartı win 7 64bit tüm ayarlar medium 2x aa low shadow ile 55-70 fps 32 kişilik maplerde.. kim demiş quad core lazım diye gayet güzel oynuyom valla heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Arkaaslar dun gece oyun ozellıklerını kurcalarken oyun cerınde dıl secenegi vardı. Hangı dıllere destek var dıye baktım. Sadece english gzokuyor . Bu ayarlardan cıktım. Oynadıgım srverdan cktım. Yenı servera bağlandım ve Ses yok artık oyunda. Herşey sorunsuz çalışlıyor bilgisayarda ama b3 de ses yok artık . Aman dil ayarları ıle oynamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 phenom x6 1090t 8gig corsair 1600mhz 6870 sapphire 1920x1080 - ultra + 8x aa 50fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bu arada aklınızda olsun oyun performansını nasıl artırdım? windowsu görünüm ayarlarından en iyi performans için ayarladım,arka planda çalışan gereksiz ne varsa kapattım (teamviewer,steam vs..) sonra ekran kartı ayarlarında (NVİDİA PANEL) doku süzme:yüksek performans güçyönetimi : yüksek performans v sync: force off üçlü ara bekleme : kapali bu şekilde fazladan bir 25-30 fps aldım aklınızda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Şu oyunda ses niye gidiyor arkadaş ya? Sesler laga giriyor yada kendi ateş ettiğim yada yediğim mermileri anca duyuyorum. Etrafta ne oluyor ne bitiyor hiç bir şey duyulmuyor. Sürekli birşeyler deniyorum halen çözebilmiş değilim. Adamlar "oyunu çok güzel yaptık, içine nasıl sıçarız?" demişler sanırım. O yüzden böyle aptal aptal hatalar koymuşlar. Kimisi oyundan düşer, kimisinin sesi gider, kimisine başka şeyler olur. şöyle birşey buldum, ilerleyen saatlerde deneyeceğim. Download Notepad++ Go to C:UsersxxxDocumentsBattlefield 3settings Open PROF_SAVE_profile Edit 'GstAudio.AudioQuality' from 0 to 1 (or higher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 denedim sorun düzeldi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 beyler derdime çare arıyorum ; 2x 5830 , 1090t amd , 4 gb kingston hyperx 1600mhz ram var, lakin oyuna girince ilk 2 3 dakka misler gibi sonra başlıyor kasmaya oyna oyanayabilirsen. bu durum önceleri sadece crossfire açıkken oluyordu driverlar dandik diye tek gpudan high setting sadece texture ultra oynuyodum fakat sonra yeni driverlar çıktı güncelledik oyuna patch geldi fln hangi settingde olursa olsun crossfireda kastığı gibi kasmaya başladı oyun oynanacak kıvamdan çıktı şuanda baya birşey denedim son driverlarla bir tek eski drivera geri dönüp deneyemedim vakit yetmedi bu sorun başına gelen nedir haberdar olan varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 aynı ramlerle ne sorunlar yaşadım ben. Ramleri yükselt. Bu oyuna 4gb ram yetmiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Holy said: aynı ramlerle ne sorunlar yaşadım ben. Ramleri yükselt. Bu oyuna 4gb ram yetmiyor çünkü. Sıcaklıktan şüphe ettim başta stock fan vardı çünkü prime95 le test ettim maks 71 gördüm bu iyi değil dedim burda sorun heralde ama oyun içindeyken 55-58 civarında gezdi ondan değil muhtemelen gpuda öyle aman aman ısınmıyor geriye driverdan çıkabilecek sorunu saymazsak ram kalıyodu onada alt tab la oyunda kasışların başladığı an bakınca %92 lerde olduğunu gördüm in game bakamadım tabi alt tab la baktım belki 100 lemişte olabilir sende aynı sorunu yaşadıysan ramden olması muhtemel acaba crossfireda da ram takarsam sorun kalkarmı kalkarsa muhteşem olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Ben de ilk önce sıcaklıklara bakmıştım. Maksimum 60 gördüm hd6950 ve i5 2500k ile. Sonra burada bir yerden okudum 4 gb ram yetersiz kalıyor sanırım diye. Gittim ram aldım ve o gün en mantıklı işi yapmışım dedim. 10 dakikada bir göçen oyun o günden beri 1 kere bile göçmedi server crashler dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar