Sonütücü Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 8800gt ekran kartim vardi o varken oyun birden donuyordu ve sadece reset atmak cozum oluyordu simdi hd 6850 black edition aldim biraz overclockladim q6600 ude 3.0 ghz overclok yaptim. Performans olarak memnunum fakat 5 dk bile oynayamadan bf3.exe has stopped working hatasi aliyorum. 8800gt varkende ayni sekilde donuyordu tek farki onda restart atmam gerekirken bunda gorev yoneticisinden oyunu sonlandirabiliyorum. Cok ayar oldum 10 gundur oyunu bu donanim problemleriyle ugrasmaktan oynayamadim. Youtube da arastirdim biraz bircok insanda ayni sorun var cozum bulabilen varmi pati de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Şu devirde hala ati alıyor insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Vatanda indirim vardi cok uygun bir fiyata aldim o yuzden ama konumuz bu degil sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ya bende ultrada cillop gibi oynanırken oyun köşeleri dönerken, araçlara binip inerken, anlık aksiyon olursa vs 1 saniyelik kitlenmeler oluyor ne var ne yok updateledim bir çare olmadı. higha indirdim biraz düzeldi gibi napmak lazım ultra pek bir güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Sonütücü said: 8800gt ekran kartim vardi o varken oyun birden donuyordu ve sadece reset atmak cozum oluyordu simdi hd 6850 black edition aldim biraz overclockladim q6600 ude 3.0 ghz overclok yaptim. Performans olarak memnunum fakat 5 dk bile oynayamadan bf3.exe has stopped working hatasi aliyorum. 8800gt varkende ayni sekilde donuyordu tek farki onda restart atmam gerekirken bunda gorev yoneticisinden oyunu sonlandirabiliyorum. Cok ayar oldum 10 gundur oyunu bu donanim problemleriyle ugrasmaktan oynayamadim. Youtube da arastirdim biraz bircok insanda ayni sorun var cozum bulabilen varmi pati de? windowsun crackli dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Kaede said: ya bende ultrada cillop gibi oynanırken oyun köşeleri dönerken, araçlara binip inerken, anlık aksiyon olursa vs 1 saniyelik kitlenmeler oluyor ne var ne yok updateledim bir çare olmadı. higha indirdim biraz düzeldi gibi napmak lazım ultra pek bir güzeldi zamana peçlerle falan düzelir gibi ya bende 50-60 fps almama rağmen saçma bi yavaşlık yaşıyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Sonütücü said: 8800gt ekran kartim vardi o varken oyun birden donuyordu ve sadece reset atmak cozum oluyordu simdi hd 6850 black edition aldim biraz overclockladim q6600 ude 3.0 ghz overclok yaptim. Performans olarak memnunum fakat 5 dk bile oynayamadan bf3.exe has stopped working hatasi aliyorum. 8800gt varkende ayni sekilde donuyordu tek farki onda restart atmam gerekirken bunda gorev yoneticisinden oyunu sonlandirabiliyorum. Cok ayar oldum 10 gundur oyunu bu donanim problemleriyle ugrasmaktan oynayamadim. Youtube da arastirdim biraz bircok insanda ayni sorun var cozum bulabilen varmi pati de? Aynı sebepten 3 gündür çıldırmak üzereyken bi yerde okuduğum GPU downclock işe yaradı saatlerdir hata almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Ultra ayarlarda bende bir sorun yaşamıyorum ama, heli veya jet ile kalktığımda "anlık takılma" dediğiniz sorunu yaşıyorum. Mecburen ayarları high a alıp, 1-2 gereksiz şeyide medium a düşürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 beyler silahsiz spawn olma ve arada adamlarin kaybolmasi gibi sacma bir bug la karsilasan varmi kafayi yicem sabahtan beri. PS3 ve Xboxta bile varmis bu bug ama kimse kesin bi cozum yazamamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 adamlar invis oluyor bazen bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Kasada 2x2 kingston 1333 ram vardı. Bugun gskill 4x2 1600mhz ram alıp diğer ikisini söktüm. Baya bi değişiklik oldu fpsde şöyleki; 1366 x bilmemkaç çözünürlükte low-med karışık ayarlarda 30-40 fps alıyorken, 1080p çöz. high ayarlar da min 25 fps olmakla birlikte ortalama 35-45 almaya başladım. Bu arada ekran kartı gtx260. işlemci amd1090T Diycem o ki oyun ekran kartının yanı sıra ramde sömürmekte. Yeni ekran kartı masrafına girmeden ram arttırımına gidilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 i5 2500k Msi P67A G45 Sapphire Radeon 6950 Gskill 8GB Ram Herşey ultra'da 64 kişilik conquest haritaları dahil 40-60 fps arası hiçbir donma, tekleme yahut duraklama yaşamadan oynuyorum. Çamur texturelı konsol portları yapıp adam gibi optimize edemeyenler utansın (Sana bakıyorum Carmack). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 i5 2500k 6870 8 gb ddr3 1600 mhz 1680x1050 cozunurlukte, high'da 45-60 fps arasi sorunsuz oynuyorum. Beta'dan sonra ram miktarini arttirdim. Beta'da bende oyuna girdigimde oyun baslamasina 3-4 sn kaliyordu simdi giriyorum 40 sn freeze time oluyor. Silah-camo ayarliyorum sonra heli falan varsa spawnini bekliyorum etc. Serverlardaki harita degisiminde patlama ve cesitli maplerde lag sorunlarini duzelttiler gibi gozukuyor son yapilan degisikliklerle, tehran/caspian lagsiz oynaniyor citir citir. ps. bugun ilk defa sorun yasadim hud kayboldu bi kere oyuna tekrar baglaninca duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ekran kartı ayarları > 3d ayarların yönetilmesi > program ayarları > bf3 (bf3.exe) > Bağlantı optimizasyon = AÇIK harita yüklemesi vs. 15-20sn sürüyor. Realtek HD Audio Yöneticisi > Ses Aygıtları > Dijital Output ve input devre dışı yapmak = oyun içerisindeki sesin gitme sorununa çözüm oluyormuş. Yaptıkdan sonra bende gitti tank içerisinde ama 3-5sn sonra hemen geri geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Densiz said: Bağlantı optimizasyon = AÇIK şunun ingilizcesi threaded optimization mudur? benim menü ingilizce de 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Evet, o önerilen yöntemlerden biri ama bende işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ilk oyun açışta olmamış gibi gelmişti banada. Snraki haritaya geçtiğinde belli ediyor kendini. normalde 1.5 dakika üzeri sürüyordu bende. (sonraki harita diyorum, aynı haritada karşıya geçirince az sürüyor demiyorum. Altını çizeyimde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 oyunu medium ayarlarda oynatabilecek en uygun ekran kartı nedir nedir? Bende HD 4670 var galiba yeterli olmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bende gtx 460 var, high'da oynuyorum sorunsuz (klasik crash sorununun ekran kartından kaynaklanmadığını varsayıyorum) medium'da daha da rahat oynanır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 benim işlemci sıkıntı ya ona ragmen 1080 de medium high 45-60 fps alıyorum ya mutluyum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Ya eski 17'' monitörle bu oyunu test etmek doğru olmaz değil mi? Büyük monitörde 1080p test etmek lazım demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Forumda ucunbiri'nin GTX 560 Ti'si var, onda da göçme problemi var. Kartlarla alakalı değil bu göçmeler, oyun bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bende de hiç göçmüyor yalnız oyun sadece servera bağlanırken ilk seferde girmiyor bide şu yukarda yazan ekran kartı ayarlarına nerden giriyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 560 bendede var. 10 oyunda 1 tane göçüyor. ki bunların yarısıda, harita değişmeye başlamadan shift+f1 ile web browser da gezdiğimde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Densiz said: ekran kartı ayarları > 3d ayarların yönetilmesi > program ayarları > bf3 (bf3.exe) > Bağlantı optimizasyon = AÇIK harita yüklemesi vs. 15-20sn sürüyor. Bunu yaptım umarım ilk harita yüklemeleri kısalır, genelde son anda yetişiyorum süreye. sistem; 4gb ram, gtx 460, amd 965, WD black caviar, bağlantı 8mbit adsl ram mi az geliyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar