CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Abi var hepsi anlamadım cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 full version dediği cata olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Can I use game cards with this promotion? Any qualifying game time added to the account may apply to the 12-month subscription requirement. Hmmz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 aç bi ticket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Açtım bi ticket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Normalde 6 aylık fln alınca indirimli oluyodu seneye vurunca baya bi indirim oluyo. Şimdi biz bu 12 aylık tahahhüt verirsek. Normal aylık ücret üzerindenmi ödüyoruz. Öyleyse pek bi esprisi yok zaten Diablo 3 50 dolar kutulu gidip alırım. Hem D3 varken wow a kim vakit ayırcak. Ama tebrik etmek lzm güzel pazarlama çoğu kişi atlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 12 aylığı istersen bir seferde de o indirimli fiyattan ödeyebiliyorsun öyle bir Kayserilik yok işin içinde. inb4 paralı Kottick jpeg'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ulan kotick.. durduk yere geri başlatacaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Ya nedense harkes aynı kafa karışıklığı içinde, sanıyorum olayı taktsitli sistemle karıştırıyor insanlar. D3'ü beleş almak için tek yapacağınız şey WoW'u 12 ay boyunca kesintisiz oynayacağınız sözünü vermek. O kadar, kimse sizden kredi kartına 12 taksit yapalım, yok ay ay öde vs gibi ödeme konulu bir şey istemiyor. 12 ay kesintisiz wow oynamanı istiyor. Bunun için ister tek seferde 12 ay öde, ister 6 aylık öde, ister game kartla öde, nasıl ödersen öde yani. İyice uç örnek olsun diye şöyle bir senaryo uyduralım mesela, diyelim 2 yıllık (12 adet) wow game kart aldın ve bu kampanya başlamadan 1 ay önce hepsini hesaba gömdün, yani 24 ay başka para ödemeden wow oynamayı garanti etmiş oldun. Bu aşamada kampanyaya dahil olursan senden ayrıca hiçbir şey istemeden direk D3'ü hesaba eklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Peki WoW`a annual pass alıp ustune gidip CE Diablo III alirsak ne oluyor. 4 ay daha mi ekliyoruz WoW'a CE aldigimiz icin? CE`nin icinden cikan Diablo III Cd Key`i ne yapiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 CE'den çıkan key'i eklediğinde, hesabındaki diablo ce'ye dönüp, WoW'a 4 ay ekleniyordur? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 cd keyi hesaba girince bu annual pass kalkıyor, sana 4 ay beleş wow veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ha CE alirim ben o zaman ya. wow'u actirsam cok bosa gidicek valla. 4.3 gelmedi daha wow'a. 4.3 gelmesi 1 ay, 5 ay falan gider o patch. sonra da pandaria icin major patchi atarlar yazin yeni talent cart curt. cok bosa gider annual alirsam oynamiyorum zaten wow. aral opecek bizi yine 200 lira cekip CE'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 200? NO NO NO Yeni WoW Expac, ancak gelecek sene bu dönemlere denk gelir, büyük ihtimalle gelecek seneki Blizzcon'da çıkış tarihi açıklanır vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 starcraft 2 fiyatlarini emsal alabiliriz. ustu de olabilir tabi doviz cildirdi iyice. alti olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Yeni wow exp her zaman olduğu gibi kasımda falan çıkar. Ama wow oynamayan, oynamaktan zevk almayan bir adamın bu kampanyadan yararlanmak için kasması gerçekten anlamsız. Paranıza yazık. Sonuçta bir tane binek verecek, wow exp için beta key verecek, ee sen zaten wow oynamıyorsun ne yapacan bineği, beta keyi. Salla o sebeple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 pre order çıkmış CE için ne kadr doğrudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Resmi birşey görmedim, ama onun dışında birçok sitede 1 yıldan uzun süredir var CE preorder. Önceden paranı ödeyip siparişte öne geçmek dışında birşey ifade etmiyor. Ben SC2 preorder yapmıştım, oyun çıkınca elimizde kalmadı diye paramı iade ettiler :(. Allahtan sonra Türkiyede buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Bu 12 aylık ödeme RAF ile oluyormuş gençler, pazar alanındaki topicime beklerim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 swtor un release date ine yakin oyuncu kaybetmemek uzerine yapilmis bi kampanya.. ben olsam diablo 3 u direk kendi basina satin alirim.. wow a 1 sene baglanmak swtor ve gw2 nin ciktigi bi zamanda bence sacmalik :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Yakarım gezegeni. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/300410_10150352641027865_546227864_8052342_1864200760_n.jpg diabloyu falan iyi güzel hoş, pandaria'ya beta access grant ediyorlar. onun için bile alınır. mount umrumda bile olmadı açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Pyro said: Bu 12 aylık ödeme RAF ile oluyormuş gençler, pazar alanındaki topicime beklerim sdf. ben oguza 12 ay recruit a friend ile açtırdım dün gece.Goldlarıda arkadastan aldım geri ödemesiz kredi misali cepten kuruş çıkmadan diablo 3 üm oldu çok mutluyum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 prepaid kart da dahil dimi buna. 1 sene oynayacağım ama 6 tane prepaid kart olsun yine olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 illa cc olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Ödemenin şekli önemli değil. 6 tane kartı şuan hesaba dizmende gerekmiyor. Sadece 1 yıl boyunca ödeyeceğini söylüyorsun o kadar. ödersen hesabın açık kalıyor ödemessen hesabına (D3'e değil tüm hesaba) erişimin kesiliyor, ödeyince açılıyor. Yani kampanyadan yararlanmak için yapman gereken sadece kampanyaya katılmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar