mascio Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 aslında soru çok basit. site için bir araştırma yapıp dosya konusu yazmayı planlıyorum o yüzden soruyorum. tabletler olsun, akıllı telefonlar olsun, iki firma arasından tercihiniz ne olur? kısa kısa nedenlerini yazarsanız bir cümle ya da iki cümleyle çok sevinirim. daha uzun yazana da alkış tutarım. thank you oh lords for the white blind light Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Apple. Samsung'a kıyasla taklitçilikten ziyade çok daha fazla yenilikçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Apple. Genelde Apple'ı hiç sevmem; eğer Motorola, HTC, Sony filan deseydin hemen onlardan bitini şeçerdim hatta. Ama Samsung'a karşı, daha önce de söylendiğim gibi, korkunç bir antipatim var. Hiç bir şeye beceremeden (nedir o berbat ötesi Android kullanımı?), ottan malzemelerle, sadece yüksek donanım kasıp çirkin, dayanıksız şeyler yaptıklarını düşünüyorum. Anlamsız olabilir bu ama önyargılıyım firmaya. Kameraları da kötü zaten. Önemli olan şey donanım değil, sunum ve kullanım. Apple ve Samsung tam olarak iki farklı uç gibiler. Sony gibi sunum ve kullanımı bir arada sunan firmalar en iyisi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 galaxy s 2. oh wa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Apple,flashı desteklemediği sürece Samsung. Birde şu dayanıklılık muhabbeti var.Birkaç tane fırlamanın yapmış olduğu test ve sonuçları: http://www.youtube.com/watch?v=ZaMD6RG37n4 Yorumsuz... Not:Sırf app storenin içeriği için ip4 aldım ve kullanıyorum.Lakin sg3 ile elveda apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 akilli telefon ve tablet icinse samsungun bi olayi yok, donanimi da baskalari yapiyo(saniyorum), yazilimi da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 aquila said: akilli telefon ve tablet icinse samsungun bi olayi yok, donanimi da baskalari yapiyo(saniyorum), yazilimi da. Apple,Samsung dan donanım satın alıyor.Samsung ürettiği ürünlerinde,kendi esintilerini gösteriyor:Amoled,Süper Amoled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 apple ile samsungu cep tablet vs de karsilastirmak bile hata, google desen microsoft desen belki ama samsung hic olmamis. adamlar sifirdan bir urun grubunu nerdeyse bastan yaratti be yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 android mi ios mi desen daha doğru olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ne icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 öncelikli tercihim android olur. samsung sadece donanım sağlıyor sonuçta. daha iyi donanımı varsa lg sony vs de alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 okumadin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sağlamcı tarafım apple, yenilikçi tarafım samsung diyor aslında. böyle durumlarda prestijli taraf alınır sanırım genelde. apple alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kalite ve musteri memnuniyeti tasasi olmayan firmanin urununu almam. samsung da benim gozumde o firmalardan biridir. harddisk olsun, kamera olsun pek cok konuda samsung urunleri agzimi yaktii, artik uflemeden almam. ayni sebepten apple urunu alirken cekinmem. su ana kadar apple urunu alip da pisman oldugum olmadi. her apple urunu alinir demiyorum, sadece ben aldiklarimdan pisman olmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Samsung'un adı çıkmış bir kere inmiyor. Bazen ürünlerini görünce düzelmiş midir diye düşünüyorum ama tasarımsız tasarımlarını görünce eski tas, eski hamam durumu diyip geçiyorum. Adları çıktı bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 smartphon ve tablet için Apple İş Makinesi için Samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Taklitçi denilen Samsung reklamı ve pazarı beceremese de hep önden gidiyor. Yaptıklarıyla diğer firmalara yön veriyor ve alt yapısını oluşturuyor. Apple'ın bu rekabete girebilmesi için önce Samsung'dan aldığı her şeyden vazgeçip kendi donanımını üretebilmeli ve bunu kabul ettirmeli. Ondan sonra Samsung'la rekabet eder. Var olan şeyleri süsleyip paketleyip insanlara sunmak yerine de gerçekten yeni bir şey çıkarmaya başlarsa da biraz mücadeleyi zorlamış olur. Ama şu an yolun geri kalanına debriyaja basılı devam ediyor gibi. Samsung da Android'in gücünden fazlasıyla yararlanıyor. Samsung diyorum ama puanların bir kısmı Android tarafından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 xaty said: Yaptıklarıyla diğer firmalara yön veriyor ve alt yapısını oluşturuyor. Apple'ın bu rekabete girebilmesi için önce Samsung'dan aldığı her şeyden vazgeçip kendi donanımını üretebilmeli ve bunu kabul ettirmeli. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 http://www.tugrahafriyat.com/images/samsung_tekerlekli_ekskavator_b18.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 SenariouS said: xaty said: Yaptıklarıyla diğer firmalara yön veriyor ve alt yapısını oluşturuyor. Apple'ın bu rekabete girebilmesi için önce Samsung'dan aldığı her şeyden vazgeçip kendi donanımını üretebilmeli ve bunu kabul ettirmeli. +1 zuhhhhahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaa inanilmaz sacma bir yorum ve destekcisi. yuh size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 apple amoled 4" ekran kullanmaya başladığında alınabilir olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 apple samsungdan bi bellek alıyo bnm bildiğim , öyle ahım sahım bi müşterisi degil yane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 dededen toruna apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Evde elektrik süpürgesinden tut, televizyona , laser printera kadar herşeyim samsung. Elektronik alıcaksam ve Samsung'un bir ürünü varsa alternatifleri değerlendirmiyorum bile artık. Adamların her ürünü çok iyi ve kaliteli. Ama gel görki telefonda öyle değil. Yazılım olarak, taklitten öteye gidemiyor, donanımı ne kadar iyi yapsada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Bir Samsung kamera ya da fotoğraf makinası al, bir daha elini sürmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar