Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung mu? Yoksa Apple mı?

mascio

Öne çıkan mesajlar

aslında soru çok basit. site için bir araştırma yapıp dosya konusu yazmayı planlıyorum o yüzden soruyorum. tabletler olsun, akıllı telefonlar olsun, iki firma arasından tercihiniz ne olur?

kısa kısa nedenlerini yazarsanız bir cümle ya da iki cümleyle çok sevinirim. daha uzun yazana da alkış tutarım.

thank you oh lords for the white blind light
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Apple.

Genelde Apple'ı hiç sevmem; eğer Motorola, HTC, Sony filan deseydin hemen onlardan bitini şeçerdim hatta. Ama Samsung'a karşı, daha önce de söylendiğim gibi, korkunç bir antipatim var. Hiç bir şeye beceremeden (nedir o berbat ötesi Android kullanımı?), ottan malzemelerle, sadece yüksek donanım kasıp çirkin, dayanıksız şeyler yaptıklarını düşünüyorum. Anlamsız olabilir bu ama önyargılıyım firmaya. Kameraları da kötü zaten. Önemli olan şey donanım değil, sunum ve kullanım. Apple ve Samsung tam olarak iki farklı uç gibiler. Sony gibi sunum ve kullanımı bir arada sunan firmalar en iyisi aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Apple,flashı desteklemediği sürece Samsung.
Birde şu dayanıklılık muhabbeti var.Birkaç tane fırlamanın yapmış olduğu test ve sonuçları:
http://www.youtube.com/watch?v=ZaMD6RG37n4
Yorumsuz...

Not:Sırf app storenin içeriği için ip4 aldım ve kullanıyorum.Lakin sg3 ile elveda apple.
Sosyal ağlarda paylaş

kalite ve musteri memnuniyeti tasasi olmayan firmanin urununu almam. samsung da benim gozumde o firmalardan biridir. harddisk olsun, kamera olsun pek cok konuda samsung urunleri agzimi yaktii, artik uflemeden almam.

ayni sebepten apple urunu alirken cekinmem. su ana kadar apple urunu alip da pisman oldugum olmadi. her apple urunu alinir demiyorum, sadece ben aldiklarimdan pisman olmadim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Samsung'un adı çıkmış bir kere inmiyor. Bazen ürünlerini görünce düzelmiş midir diye düşünüyorum ama tasarımsız tasarımlarını görünce eski tas, eski hamam durumu diyip geçiyorum. Adları çıktı bir kere.
Sosyal ağlarda paylaş

Taklitçi denilen Samsung reklamı ve pazarı beceremese de hep önden gidiyor. Yaptıklarıyla diğer firmalara yön veriyor ve alt yapısını oluşturuyor. Apple'ın bu rekabete girebilmesi için önce Samsung'dan aldığı her şeyden vazgeçip kendi donanımını üretebilmeli ve bunu kabul ettirmeli. Ondan sonra Samsung'la rekabet eder. Var olan şeyleri süsleyip paketleyip insanlara sunmak yerine de gerçekten yeni bir şey çıkarmaya başlarsa da biraz mücadeleyi zorlamış olur. Ama şu an yolun geri kalanına debriyaja basılı devam ediyor gibi. Samsung da Android'in gücünden fazlasıyla yararlanıyor.

Samsung diyorum ama puanların bir kısmı Android tarafından..
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

xaty said:

Yaptıklarıyla diğer firmalara yön veriyor ve alt yapısını oluşturuyor. Apple'ın bu rekabete girebilmesi için önce Samsung'dan aldığı her şeyden vazgeçip kendi donanımını üretebilmeli ve bunu kabul ettirmeli.

+1

zuhhhhahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaa

inanilmaz sacma bir yorum ve destekcisi.

yuh size :)
Sosyal ağlarda paylaş

Evde elektrik süpürgesinden tut, televizyona , laser printera kadar herşeyim samsung. Elektronik alıcaksam ve Samsung'un bir ürünü varsa alternatifleri değerlendirmiyorum bile artık. Adamların her ürünü çok iyi ve kaliteli.

Ama gel görki telefonda öyle değil. Yazılım olarak, taklitten öteye gidemiyor, donanımı ne kadar iyi yapsada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...